Kultowe zabawki - czyli jakie zabawki polecacie

Kostka Rubika zrobiła furorę na moim skarbie. Choć nie na jeszcze siły samodzielnie jej przekręcić; jej kolory są bardzo ciekawe

moje dziecko na razie reaguje tylko na dźwięki. więc staram się nabywać zabawki które grają.

Ania, jeszcze masz jakiś miesiąc na to żeby zacząć pokazywać swojej małej zabawki. U nas na początek najlepsza była mata edukacyjna i karuzela.

Moja rybka ma 5miesięcy. Od 2 miesiąca kładłam ją na macie i chyba do tej pory jest to jej ulubiona zabawka. Oczywiście mamy różne gryzaczki,grzchotki,grające misie,ale zauważyłam,że moja Gabi woli bardziej ‘domowe’ gadżety, np. pusta butelka po wodzie, drewniana łyżka, pudełka po kremach…potrafi się tym bawić naprawdę długo :slight_smile:

Mojego synka najbardziej interesują sznureczki, sznurowadla od butow, torebki, komputer :slight_smile: z zabawek natomiast uwielbia kolorowego, szeleszczącego motylka i grzechotke w kontrastowych kolorach.

Mój synek jak był mały to uwielbiał zabawkę kurczak miała ona w środku dzwoneczek był bardzo kolorowa miała jedną łapkę szeleszczącą (synek tak intensywnie ją gryzł że po miesiącu była szyta) w drugiej jest gryzak a w nóżce lustereczko które też bardzo mu się podobało. Do tego można ją zawiesić w łóżeczku wózku czy foteliku.
Teraz ma dwa latka i najbardziej lubi samochodziki każdego rodzaju te duże i te małę,na roczek dostał jeździk który jest z bajki auta ma klakson i odgłosy samochodu szczał w dziesiątkę,klocki duże xl wader pierwsze jego też bardzo fajne synek do dziś je układa. Ostatnio dostaliśmy lego duplo które okazało się hitem synek bardzo lubi je układać i może się bawić nimi cały dzień a nawet zasypia przy nich.
Oczywiście najlepszą zabawą jest kuchnia gdzie jest pełno różności :slight_smile:

U nas najlepszymi zabawkami są sznurki, metki od maskotek, poduszki i tetry :stuck_out_tongue:
ale z fachowych ustrojstw to sorter, pacynk, kostki z rôżnistymi wypustkami i kółeczka bright stars, których zastoswanie jest mega szerokie

Kultowych zabawek jest mnóstwo. Mój synek ostatnio dostał samochód z odgłosami i bardzo lubi się nim bawić. Największą frajdę sprawiają te dźwięki i melodie przy których sobie tańczy.
Fajnie też sprawdzają się w zabawie u nas ostatnio klocki drewniane takie klasyczne. Synek wiele dzięki nim die nauczył i zdobył nowe umiejętności. Bardzo lubi układać np. jeden na drugi i budować taką mini wieżę.

Dziewczyny garnuszek na klocuszek z fisher price jest teraz w tesco w promocji po 58,99 jakby któraś planowała kupić swojemu dzieciątku na dzień dziecka :slight_smile:

Ja zakochałam się w Siostrzyczce Szczeniaczka Uczniaczka Fisher Price.

1

A to Szczeniaczek dla chłopców :slight_smile:

u nas hit z fp pociąg szczeniaczka, c orka uwielbia. I jeszcze ciuchcia co robi sama bańki mydlane.

Z jakiej firmy ten pociąg szczeniaczka?

Ostatnio ulubioną zabawką mojej córki jest bączek z FP z wyjmowanymi kółeczkami, które różnią się rozmiarem, fakturą i tym czy grzechoczą. Uwielbia się tym bawić, zdejmować każde kółeczko, uderzać nimi o siebie lub standardowo wkładać do buzi.

wioletta999- z pisher price, edukacyjny pociąg szczeniaczka

Perperua88 Nie znałam takiej zabawki. Mnie przerażają ilości zabawki w moim mieszkaniu :), które z resztą mi samej tak bardzo się podobają.

Córka ma 5 miesięcy, lubi kotka i motylka lamaze i wogole wszystko co wydaje dźwięki i szelesci. A propos tego ze szelesci to ostatnio hit to paczka płatków kukurydzianych :smiley:

Moja uwielbia szeleszczące opakowanie z nawilżanymi chusteczkami.

Zabawki z fisher price są świetne.

Też je lubię