Kubki niekapki i inne :)

oj tak nieraz by dziecko przekonało się do nowego smaku lub naczynia potrzeba czasu i trzeba próbować chyba, że już naprawdę to się przedłuża na tyle, że stracimy cierpliwość. Pamiętam jak zaczynaliśmy od kubka 360 to tak ładnych kilka prób było, ale nie było to jakoś nie wiadomo jak długo, a kubek z rurką to dobre 2 tygodnie, albo lepiej zanim załapał synek jak z niego pić

Magicznypazur może i tak. Ale butelkę ze słomką od razu załapała i wodę piła 

Wszystko zależy też od dziecka...Z pierwsza córka miałam problem - nie wszystko chciała pić i nie z każdego kubka....A teraz przy drugiej luzik - co podasz to pije, w czym podasz to bierze....żadnego problemu ;)

To prawda że zależy od dziecka. Sąsiadki synek nie łapie jak się pije że słomki

Mój z kubka niekapka. Chociaz picie z kubeczka nie sprawia mu problemu to niestety potrafi wszystko wylać przez nie uwagę. Więc poprostu jestem wygodna i wole niekapek.

Karolina a ile synek ma?

Niekapek jest świetny! 

Różne są kubki niekapki z ustnikiem albo 360 :) u nas teraz się sprawdzają oba plus butelka ze słomką :)

Butelka ze słomką jest u nas do wody.

Kubeczek niekapek z ustnikiem albo 360 do innych napoi ;) kompot czy woda z sokiem 

Kurcze już nie mogę się doczekać kiedy moja mała będzie się uczyła picia z tych fajowych kubków :) w jakim wieku wasze pociechy zaczęły? 

Patrycja ja już jej pokazałam ten kubek. Najpierw nie załapała o co chodzi ale jak zdjęłam osłonkę silikonową i tak przechyliłam i trochę pociągała popiła to założyłam i już potrafila. Z 1/3 kubka wypiła. A tak to raz na jakiś czas daje. Częściej z ustnikiem

Dziewczyny a kiedy Wasze dzieciaczki zaczęły pić samodzielnie z otwartych kubków? Bo u nas jak na razie rządzi niekapek Lovi z miękkim ustnikiem, ale coraz częściej córeczka upomina się o zwykłą szklankę i z pomocą, radzi sobie świetnie...

Moja ma rok. Czasem jej daje że swojego kupka się napić ale wiadomo że ja go trzymam. 

Córka lat 6 pije że zwykłego kubka już gdy miała rok piła z niekapka lovi 360°, gdy miała jakieś 2,3 latka piła z zwykłego kubka ze słomka a teraz już z kubka normalnie, córka lat 3 pije z kubka lovi 360° i z zwykłego kubka :) a syn ma dopiero 2 miesiące więc butelka lovi ogółem od 6 lat praktycznie używamy produktów lovi dla naszych dzieci :)