Książki kucharskie dla dzieci

Ginger ja dostałam od mojej pani pediatry schemat wprowadzania nowych pokarmów, który jest z BoboVita i na nim jest napisane, że dietę powinno się rozszerzać najwcześniej po ukończeniu 17 tygodnia a najpóźniej w 26 tygodniu życia. A na samym dole strony mniejszymi literkami należy dążyć do wyłącznego karmienia piersią przez pierwsze 6 miesięcy życia.
Więc jest o tym napisane no ale na słoiczkach jest wyraźnie że od 4 miesiąca w końcu tu chodzi o ich zysk.

Nie tle książka kucharska, co o gotowaniu dla mamy i dziecka - Logowanie - EMPIK
Bardzo konkretna i aktualnie w promocji. Dużo ciekawych przepisów i zastosowań różnych produktów.
Jak dla mnie to bardzo fajne opracowanie. Brakuje takich.

Kasia a ja spotkałam się że na słoiczkach jest po 4 miesiącu a nie od więc nie wiem nie widzialam słoiczka który byłby od 4 miesiaca tylko wszystkie właśnie były po.
ja polecam książkę alantkowe blw bądź nowe alantkowe blw są tam przepisy też dla dzieci z alergia oraz u malucha na talerzu a także bobas lubi wybór książka kucharska.

Ja polecam alaantkowe blw . Książki super . Na stronie też mnóstwo darmowej wiedzy i przepisów 

Nie korzystam w sumie z książek kucharskich. 

Bardziej korzystam z przepisu z internetu lub wymyślam sama. Każdy człowiek umie chyba z niczego zrobić coś 

Ja miałam ich książkę, ale w sumie wolałam sama przygotowywac potrawy niż z gotowych przepisów :)

Ja niekorzystam z książek kucharskich, zawsze jakos wymyślam cos z czegoś i niczego Haha 

Nigdy nie korzystalam z książek kucharskich. Wszystko znajduje w internecie 

No i teraz łatwiej znaleźć coś w necie i zrobić taką prawda. Ja już od dłuższego czasu nie korzystam z moich książek kucharskich ,a mam tego mnóstwo

Ja podobnie jak Monia raczej nie korzystam z książek kucharskich inspiruje się różnymi przepisami na które trafie w Internecie bądź podglądne w telewizji gdy akurat oglądam jakieś programy często staram się kombinować modyfikować troszkę zmieniać te przepisy bardziej pod dziecko gotowanie ma to do tego że można mieć naprawdę nieograniczoną ilość pomysłów i nic nas nie blokuje zawsze makaron możemy zamienić kasza dane warzywo jakimś innym kombinacji jest wiele Wystarczy włączyć odrobinę wyobraźni a mi w ogóle najlepiej wychodzą takie dania które robi  sie z resztek tego co akurat zostało mi w lodówce z poprzedniego dnia Bądź po prostu chcę zrobić czystkę przed zakupami takie dania proste nie przekombinowane z niczego są najlepsze

Mam książki kucharskie typu zimna kuchnia czy wyśmienity desery polskie ale to wyższa półka ze tak powiem. I to są rzeczy bardziej do profesjonalnej kuchni niż kuchni domowej. 

Czasem sama się zastanawiam po co :D niektórych rzeczy sama nie jestem w stanie zrobić 

Ja korzystam z przepisów z internetu.

ja też jak mam na coś ochotę to czytam przepisy na Internecie 

Ja tez jak cos potrzebuje to czesto szukam z netu, opinie osob tez lubie poczytac bo tam mozna znaleźć cenne rady;)

U mnie opinie na temat danego przepisu to podstawa ;)

Ja też często czytam opinie i rady dotyczące jakiegoś przepisu, szczególnie, gdy robię danie pierwszy raz :) 

A ja nie skupiam się na opiniach jeśli chodzi o przepisy :) Raczej szukam takiego odpowiedniego dla siebie ;D Czyli staram się szukać takich przepisów ,aby składniki nie były przesadzone ;D

Oj to ja lubie poczytac zeby wiedziec co moze mnie zaskoczyc ;) hehe 

Ale qiadomo jednemu bedzie smakowalo a innemu juz niekoniecznie

Często też coś zmieniam w przepisach i robię według siebie :) 

Ja robię swojemu jeżeli coś robię drugi raz ;) za pierwszym razem trzymam się ścisło przepisu ;)