Krwawienie podczas połogu

Jak długo u was występowało krwawienie po porodowe?

Kilka dobrych tygodni

Żeby nie skłamać to z 8 dni.  

U mnie tydzień potem tylko plamienie ale ja miałam cc

2-3 tyg 

Po pierwsze to zależy od rodzaju porodu. Mówi się że po CC polog trwa krócej i zazwyczaj tak jest (w moim przypadku 2xCC i połóg nie dłużej jak 5 dni). Dużo zależy też od organizmu, więc jest to bardzo indywidualna sprawa

Z Synem dość długo... 

Z córą max tydzień.

Z Synem poród ciężki, z córą leciusieńko ;)

1 ciąza 2 tyg po CC 

2 ciąza 1 tydzien po CC

3 ciąża 3 tyg po CC 

W kazdym przypadku raczej plamienie niz krwawienie.

2x poród sn , krwawienia trwały około miesiąca,a nawet ponad.

Każda kobieta przechodzi inaczej krwawienie poporodowe. Ja miałam cc i u mnie występowało około 7 tygodni. 

U mnie było to 3 tygodnie 

U mnie około 6 tygodni ale ja byłam nacinania i ogólnie źle się goiłam

U mnie było to około 4 tygodnie 

Po pierwszym porodzie krwawi łamie dość długo ponad 2 tygodnie, po drugim porodzie praktycznie w szpitalu już mało co. 

Po pierwszym jakoś długo, kilka tyg na pewno i później plamienia brązowe. Na kontrolę szłam po 6 tyg to na pewno jeszcze ze mnie coś leciało.

Po drugim porodzie po tygodniu chodziłam już w cienkich podpaskach i dość szybko przeszłam na same wkładki bo było tylko plamienie. Na pewno wszystko się skończyło do tych 6 tygodni.

Ja nastawiałam się na długie i obfite krwawienie, a nie było tak źle. Około 2 tygodni jak zwykła miesiączka, później jeszcze tydzień plamień.

U mnie mija 3 tydzień i już się niby wszystko uspokoiło i znowu krwawienia zywa krwią a przy 1 porodzie to miałam krócej te krwawienia, ale trochę mnie uspokoiłyście jeśli może występować tak długo

Aniska, ja miałam tak samo. Już się uspokajało pod koniec 3 tygodnia, a potem znowu przez kilka dni żywa krew i skrzepy. A potem znowu się uspokoiło. Spokojnie, jeżeli to tylko krew o normalnym zapachu, to ok. Gdyby pojawił się jakiś przykry zapach do tego to biegiem do lekarza, bo to oznacza, że coś tam się goi nie tak. Za chwile pewnie przejdzie.

ja to chyba z 5 tygodni teraz krwawiłam. Po pierwszym porodzie 7 tygodni lub 8 jakoś . W tedy pzrez powikłania wszystko mi się wydłużyło 

u mnie z 4 tygodnie, 2 tygodnie chodzilam w podkladach poporodowych bo bylo tak silne.