Krem z filtrem

Chyba właśnie kupię , bo nigdy niewiadomo jak to z pogodą będzie. A może będą upały to na pewno się przyda .

My już używamy kremu z filtrem, jak widzę że jest słońce to smaruje młodego :wink:
Używamy tego ;

Polecam - łatwa aplikacja bo jest w sztyfcie, pięknie pachnie

2 polubienia

A ten jest dobry na codzień ? Nie bieli jak inne 50 tki ?

@Kiniawes wow nie widziałam, że jest taki w sztyfcie . Czyli na pewno łatwo się go aplikuje . A właśnie czy on brudzi i zostawia jakieś plamy ?

@Mama.urwisa @daruniax33 Tak wygląda w środku, jest bezbarwny :grinning:

2 polubienia

To zamawiam bez zastanowienia :ok_hand: super dziękuję za polecenie.

1 polubienie

Oo super o właśnie taki mi chodzi , dla syna wszystkie co zawsze kupiłam bieliły :face_with_hand_over_mouth::face_with_peeking_eye: odrazu też zamawiam

1 polubienie

Oo super , dziękuje za polecenie

@Kiniawes dzięki za polecajke :sun_with_face::heart: nawet nie wiedziałam, że są filtry w sztyfcie :see_no_evil:

1 polubienie

Dobrze , że jest forum i można dużo dużo się tutaj dowiedzieć :smiling_face_with_three_hearts:

Dokładnie ja myślałam, że ten filtr będzie biały . A tu proszę przezroczysty. Zamówiłam go w gemini i czekam na paczkę :+1:

Ja też w gemini i dziś już paczka doszła :smiling_face::smiling_face::sunny::sunny: może wyjść słoneczko :smiling_face::smiling_face:

Ooo szybko , to jesteście już przygotowani :smiley:

Syna też łapie przeziębienie , na szybko musiałam coś zamówić bo apteczka już pusta , i odrazu też zamówiłam filtr

To dużo zdrówka życzę

1 polubienie

Dziękujemy , już jest lepiej przez przerwę świąteczną się wykurował i jutro już będzie mógł iść do szkoły

No to najważniejsze, że jest lepiej ! :smiling_face:

1 polubienie