Magda ja mam ta z rossman chodzi o to by tylko zakryc dziurkę dziecka tym otworem i wtedy wyciaga elegancko...wazne zeby nie było dzies szparki gdzie wlatuje powietrze bo wtedy własnie nie działa
Nawilż nosek i wtedy wyciągnij
Moja dzisiaj tak smarkla sama że jej wyleciały z dwóch dziurek aż się zdxuwilsm
Ja kupiłam katerek wersje travel - mozna podłaczyc do odkurzacza albo samemu wyciagnac. Myslalam o elektrycznym ale jednak wygralo to, ze w razie co moge sama wyciagnac
A ja żałuję że nie kupiłam takiego gdzie samemu można odciągać bo ten podłączony do odkurzacza jest zdecydowanie zbyt silny dla mojej córki i jak miała katar to i tak nie używaliśmy bo od razu pękały naczynka i lała się krew
Klaudiamama przy najmniejszej sile odkurzacza tak się działo? To rzeczywiście córka musi mieć kruche naczynka. Bo nie słyszałam żeby ktoś kto używał u niego tak się działo
Klaudiamama a robilas na najmniejszej mocy ? No i nie wklada sie tego wtedy do srodka tylko pod noskiem przykłada wiec mozna jakby oslabic troche te moc
Katarek do odkurzacza jest niezastąpiony, gruszka nie działa
Klaudiamam to nam się tak nie działo
Ja tam z gruszka bym się nie męczyła, szkoda kasy
Katarek też chyba bezpiecznijeszy, bo cos słyszalam, że te gruszki sprzyjają infekcjom itp
Ja gruszki nawet nie brałam pod uwagę przy wyborze
U nas gruszka to totalna lipa;( terazvtez kupilam canpola aspirator zobaczymy jak się sprawdzi ;)
Człowiek przy 1 dziecku to taki nieświadomy kupuje nie koniecznie to co jest dobre ;(przy 2 bardziej doświadczony wiec juz tez bardziej w temacie co wybierać;)
Myślę, że masz rację oczywiście.
Ja też nie chciałam gruszki my odrazu kupiliśmy haxe czytałam o nim dużo opini i jednak dobrze się u nas sprawdza są 3 różne końcówki także można dopasować do każdej dziurki od nosa
Ja tez nie chcialam gruszki, bo sie tyle zlego nasluchalam, ze postawilam na katarek
Położna całkowicie mi odradzała gruszkę, znacznie lepiej sprawdzają się aspiratory do noska, czy to takie z wężykiem do zasysania przez mamę/tatę czy takie bardziej "zautomatyzowane"
Plus nie wiem czy dobrze kojarze, ale chyba w gruszce zbierają się różne zarazki przez wilgoć i nie za bardzo jest jak wyczyscic :/ A przy okazji jak czyscicie te rurki długie jak przy katarku ?
Natalia u nas jak się zabrudzala ta rurka to się wyzucalo kupowało nowa być może mozna dokupić takie w zestawach nie szukałam ale np ta co mielismy to miala filtry wymienne które można było wymieniac
Dokładnie ciężko wyczyscic taka gruszkę no bo jak..
A inne apiratory jednak o wiele lepiej.
Polecam Wam haxe bardzo dobrze się sprawdza. My mamy od samego początku i się przydaje, jestem zadowolona a kupiłam za koło 60 zl na olx nówkę
To muszę zobaczyć czy do mojego mozna te rurki dokupic w razie co