Ja dzisiaj właśnie zakupiłam płyn do kąpieli Babydream, przetestuje na starszaku. Jest akurat w promocji, 2 zł taniej
Ja z czystym sumieniem polecam kosmetyki Babydream. Skład mają na prawdę super, większość dzieci je toleruje i nie są drogie.
Chusteczki jak używam to tylko z Babydream również ze względu na skład to przede wszystkim
Dobre są też kosmetyki z Hipp ale wg mnie nie ma sensu przepłacać.
Ja troszeczkę odbiegając od tematu, polecę wam kosmetyk dla nas- dla mam. Jest to totalny fenomen, w czasie ciązy mam problemy z szorstą i suchą skórą, a ten balsam https://pl.oriflame.com/products/product?code=31311 sprawił, że skóra znów jest piękna, gładka i jedwabista. Czy któras z Was też go używała i może go tak zachwalić?
Ulka ja mam żel do kąpieli i jest super Antoś nie ma reakcji alergicznych zelnjest wydajny bo wystarcza dwie dozy do wody i pieknie pachnie
a skład i cena tylko zachęca wiec mam nadzieje ze u Ciebie tez się sprawdzi
Kasia ja tez uważam ze nie ma co przepłacać
Też kupiłam żel i jestem bardzo zadowolona. Samo opakowanie jest wygodne bo z pompką, więc nic nie trzeba otwierać,odkręcać tylko jeden ruch i żel jest w wodzie. Hipp jest droższy od Babydream ale to tez nie są znaczne różnice, na żelu do kąpieli to 4-5 zł więc nie ma tragedii
Oczywiście że taka różnica cenowa to żadna różnica tak naprawdę jedynie co to babydream jest większy o 100ml niż Hipp
Dokładnie a 100 ml to już jest dużo. Więc przeliczając na 100 ml to różnica będzie już większa.
No proszę, a ja na pojemność nigdy aż takiej uwagi nie zwracałam
tak czy inaczej produkty z Hippa są warte tej ceny, nie żałuje wydanych pieniędzy
Hipp ma jedne z bardziej łagodnych produktów do pielęgnacji. Już dawno porzuciłam inne chemiczne kosmetyki.
Ja właśnie patrzę na pojemność pod tym kątem i cenowym tak szybko zeszłam z Emolium plus przeczytanie o składzie
z Hippa jeszcze nic nie miałam więc nie mam porównania…u mnie Babydream sprawdza się super i przy 3latce i przy 3miesięcznej - nie ma żadnych reakcji alergicznych, skórka ładnie wygląda i pachnie ;)) wczoraj przy kawie nawet zgadałam się z kuzynką która używa również Emolium i pokazałam jej nowe nabyte kosmetyki plus pokazałąm jej stronkę sroki he he dziś mi dzwoni że była w Rossmanie he he a więc Babydream idzie w siłę oby tylko przez to się nie zepsuł…
Coraz więcej osób się przekonuje do serii babydream więc nie wiadomo jak będzie z jakością za jakiś czas. Oby trzymali się obecnego poziomu
W Rossmanie fajna jest karta Rossne!, my już nazbieraliśmy 5 % rabatu przy zakupach, dobre i to
A ja wczoraj dostałam paczkę z Hipp ze słoiczkiem i łyżeczka i bardzo fajne rabaty -20% na kosmetyki i na słoiczki tez wiec napewno wykorzystam
Szkoda tylko, że można wziąć z tymi kuponami tylko po jednej rzeczy. Bo w przeciwnym razie można by zrobić niezłe zapasy
To prawda szkoda ale jak to mówią lepszy rydz niż nic
M. Jacek, ja też nie, ale mój mąż to zawsze, pampersy też, ile za sztuke… Irytuje mnie to czasami ogromnie z hippa mamy teraz do kąpieli i jest bardzo fajny. Bardzo lubię hippa, ale to pierwszy kosmetyk, dobrze, że nie zawiódł
No właśnie Hipp tez ma fajny skład itd tylko jest drozszy ale z takim rabatem to spoko
Hipp ma nie tylko dobre kosmetyki, ale też inne produkty dla dzieci. My lubimy też słoiczki i kaszkę. Jakoś tak od początku mam większe zaufanie to dej firmy
Magros robi tak jak Twój mąż. Zawsze przeliczam ile wychodzi za sztukę chociaż teraz zazwyczaj na cenowce jest podana cena za sztukę bądź 100ml. Więc jest łatwiej.
Polecam naturalne kosmetyki. Jest bardzo wiele dobrych polskich niszowych firm, które oferują kosmetyki w cenie podobnej do drogeryjnych ale za to o wiele lepszym składzie.
Wiele z nich zamówi sie jedynie przez internet. Pisze tutaj o firmach
sylveco
nacomi
naturalnym mydle z aleppo
Derma
Kasiu, mój mąż do tego stopnia, że nawet jak coś jest droższe o grosz na sztuce to już ma focha i chce tańszy brać… W ogóle to taka sknera, tylko jego samego to nie dotyczy