Konkursy #teamLOVI wracają!

Fajowy ten kubek :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Super jest. Fajnie że można go będzie testować

1 polubienie

Genialnie :slight_smile:

1 polubienie

No kubek jest super :slight_smile: tez czaje sie na niego :slight_smile: moze wtedy bedzie chetniej pil bk teraz to jest jakas masakra :see_no_evil:

Bardzo mnie ciekawi jak to w praktyce wygląda jak dziecko robi podejście do takich kubków

Mloda juz ladnie pije ze szklanki Tej grubej ikea, malutkie lyczki ,ale chce z nią chodzić i jak zabieram to jest zla, a ten kubeczek Genius byłby niesamowicie w sam raz żeby chodziła po domu z nim i nie rozbila :slight_smile:

U mnje Felem tez pije ladnie z kubka z ikei ale znowu ma problem z kubka 360° :see_no_evil: i mysle ze z teho Genius bedzie podobnie jak z kubka z ikei :slight_smile:

1 polubienie

Może być:)

W zestaw do rozszerzania diety to też nie jakaś nowość? Chyba wcześniej nie spotkałam się z takimi akcesoriami od Lovi, a wyglądają naprawdę uroczo! :smiling_face:

1 polubienie

Nowe kolory :slight_smile:

1 polubienie

ale piękne kolory :star_struck: :heart_eyes:

1 polubienie

O tak też się zakochałam :slight_smile: takie idealne na lato

1 polubienie

U mnie to samo, nie moze poradzić sobie z kubkiem 360 °
No wiec czekamy na wyniki majowe ,moze uda sie zgarnąć taki pakiecik :smiley:

Naczynka juz były :slight_smile:

Fajnie by było wygrać taki piękny zestaw :star_struck: :heart_eyes:

1 polubienie

Ciekawe kiedy będą wyniki :blush::smiling_face:

1 polubienie

Oo nie widziałam. Wyglądają naprawdę ślicznie!

1 polubienie

Starszy syn pil z kubke 360° jak skonczyl 2 lata :see_no_evil: a na kubku pisze 6m+ :see_no_evil: juz myslalam ze moje dzieci sa jakies inne i nie potrafia pic :see_no_evil::sweat_smile:

Ja Ci powiem ze samej mi bylo ciezko się napić z tego kubka hahahahah

Haha no ja nie moglam trafic. :sweat_smile: zawsze trafilam na te laczenie :see_no_evil::sweat_smile: