Konkursy #teamLOVI wracają!

Drogie mamy,
tak jak obiecaliśmy - wracamy z konkursami #teamLOVI, w których co miesiąc nagradzamy najaktywniejsze użytkowniczki!

W kwietniu testujemy naszą NOWOŚĆ – podgrzewacz i sterylizator w kolorze Nude oraz innowacyjne butelki Mammafeel i dynamiczne smoczki Prime :heart:

Program testowy:
https://lovi.pl/program-testowy

Zapraszamy do udziału! :heart:
#teamLOVI

11 polubień

Jest piękny! Zdecydowanie bialy za szybko mi sie brudzi hahahaha. Nudziak jest super a jeszcze lepiej byloby jakby byl czarny !
Tamte byly 4w1 a ten podobno jest 6w1, jakie ma dodatkowe funkcje ?

1 polubienie

6w1 ooooo ciekawe ciekawe. Z tego co widzę ma dodatkowo tryb kolacja

1 polubienie

ooo, ale super

1 polubienie

Jakie piękne kolory :star_struck: i ciekawe to 6w1

1 polubienie

Kolor przepiękny! :heart:

1 polubienie

6w1? Czyli rozni sie od poprzednich wersji nie tylko kolorem?
Super zestaw w tym miesiacu

1 polubienie

Te butelki są f e n o m e n a l n e

Używasz od pierwszych dni życia?
Moja córka je dość łapczywie i mam wrażenie, że ze smoczka leci jej za dużo, bo przy jedzeniu się krztusi i leci jej po brodzie :frowning: używałam też butelek od Philips avent i przy tej takiego problemu nie ma. Nie wiem czy może trafiłam na jakiś wadliwy smoczek, czy moje dziecko po prostu nie umie jej załapać :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Jej jaki super kolor

Tak :clap: od urodzenia używam tych butelek na przemian z taką malutką z Avent bo mimo tego że na codzień karmię piersią to w nocy maluszek jest karmiony przez tatę z butelki . I jeśli chodzi o tą z lovi to miałam problem z pierwszą jaką kupiłam i sie okazało po konsultacji z dziewczynami tutaj że smoczek miałam faktycznie uszkodzony dlatego syn też więcej miał na brodzie tego mleka . Smoczek w butelce wymieniałam i używamy ta butelkę nadal . Ten podgrzewacz wygląda pięknie taki idealny dla nudnych beżowych dzieci :rofl:

Kurde, to może i u mnie smoczek jest uszkodzony, sprawdzę :smiling_face:

To samo pomyslalam, ale moj syn ostatnio dostal koloru bo oprocz bialego szarefo bezowego i brazu ma tez butelkowa zielen hahahah
Ale nudziaki sa super wszedzie, uniwersalne ubranka czy paznokcie czy dodatki

1 polubienie

Ajjj jaki piekny kolor :wink:

Super, że się zmieniacie i dobieracie modne kolory. Testowanie będzie przyjemnością.

Super! Tym bardziej, że w internecie przewinęło mi się sporo pozytywnych opinii właśnie o butelkach Mammafeel, może będę miała okazję je przetestować :slight_smile:

Jakie piękne :heart_eyes: :heart_eyes:

A jakie cudne kolory smoczków :smiling_face_with_three_hearts: :smiling_face_with_three_hearts:

W tym miesiącu piękny zestaw będzie można wygrać do testów. Nie ukrywam że bardzo by się nam przydał bo w przyszłym miesiącu maleństwo przyjdzie na świat :heart:

Super pakiet do zdobycia, to fakt :muscle::cherry_blossom:🩷:sparkles::sparkles::sparkles::star_struck::star_struck:

2 polubienia