Super cieszymy sie z powrotu brakowalo nam rad na forum i ploteczek a nagroda jest super
cudowny zestaw
Zestaw cudny i ten kolor przyda sie na pobyty w szpitalach
Super:heart: świetny zestaw
Oby pobytów w szpitalach dla kazdego maluszka bylo jak najmniej…
Jest genialny !
oby…
Oo 6w1 mega
I jeszcze ten piękny kolorek . Uwielbiam jasne barwy ale biały bardzo szybko się brudzi a ten jest idealny. Dodatkowo bardzo ciekawa jestem tych butelek bo jak miałam starsza córcie malutka to jeszcze ich nie było a chciała bym je przetestować u naszego nowego maluszka.
Te smoczki są najpiękniejsze ze wszystkich jakie widziałam w zyciu!
No boski jest naprawdę
Funkcjonalność pozostała bez zmian. Zdecydowaliśmy się dokładniej opisać funkcje naszego sterylizatora i podgrzewacza ze względu na liczne zapytania oraz prośby o porównanie do innych urządzeń dostępnych na rynku. Mamy nadzieję, że dzięki temu ułatwimy każdej mamie wybór idealnego sprzętu Sześć dostępnych funkcji w naszym podgrzewaczu i sterylizatorze to: szybkie podgrzewanie mleka, szybkie podgrzewanie pokarmu, utrzymywanie temperatury mleka, utrzymywanie temperatury pokarmu, wyparzanie i rozmrażanie
Bardzo się cieszymy, że się podoba
Wspaniale nam to czytać!
My również się cieszymy, że jesteśmy już z powrotem!!
Hah tak wlasnie myslalam ze to 6w1 to juz bylo wczesniej ale nie az tak wyszczegolnione, bo jedyne co mi przychodzilo do glowy to ze bedzie jeszcze sam mył butelki albo jakies autoczyszczenie hahahahah
@Mamina podgrzewa pokarm, karmi dziecko i jeszcze butelkę myje
Ile ja bym dała za taki
oo coś pięknego
Widzę cudny kubek do nauki picia, moze taki bedzie do zdobycia w czerwcu @LOVI_Redakcja ?