A ja lubię wanilię, tyle straciłam
a długo pachnie ?
Już się przyzwyczaiłam do tego zapachu ![]()
A ja dostałam cytrysową saszetkę. Taki dyfuzor fajna sprawa
dość fajne te gadżety mają w rossmannie
Była też cytrynowa
mam nadzieję że jak pojadę to będzie ten dyfuzor do odbioru ![]()
No właśnie nie wiem i się zastanawiałam. Wiem że lawendy czy Godzillę czy cytryny nie lubią ale kurczę nie wiem jak na wanilię zareagują …. Ja ogólnie z nimi walczę więc wolałabym ich nie kusić ![]()
Ooo to e takim razie to musisz uważać , u mnie na szczęście ich nie było w sensie tych moli ubraniowych kiedyś mieliśmy spożywcze to było ciężkie do wytępienia
Uuu i jak pachnie ![]()
Ja mam ten drugi zapach.
A też w związku z tym powiem wam szczerze że trochę się wkurzyłam w Rossmanie. A z drugiej strony zrobiło mi się żal tych pań sprzedawczyń.
Ja byłam w Rossmanie po papier toaletowy i nie tylko ja najbardziej lubię akurat stamtąd.
No i była pani przy kasie miała rachunek na 200 zł i pani ekspedientka powiedziała że należy się ten dyfuzor i zapytała który woli zapach.
Słuchajcie za nią stanęły cztery gówniary które nie kupowały nic tylko skanowały kartę i że należy im się dyfuzor. Pani wyciągnęła pierwszy lepszy z szafki. Na to one do tej pani sprzedającej z gębą że ale tamtej pani pozwoliła pani wybrać a nam nie. No sorry naprawdę nie ma różnicy że ktoś płaci 200 zł a ktoś przychodził sobie tylko po nagrodę
Szkoda że u mnie nie było żadnej ![]()
Bardzo intensywny zapach jest?
Omatko , trochę nie na miejscu się zachowały i awantura po nic
mi jest zawsze głupio iść po samego gratisa tylko zawsze coś kupię ![]()
Mi nie po drodze do rossman dużo też mi przepada ![]()
![]()
To ja nawet bym nie pomyślała że można odebrać bez zrobienia zakupów, zawsze coś biorę jak już idę ![]()
A ja jak idę to nie ma ![]()
![]()
@SzczesliwaMami i tak właśnie przyciągają
bo tak by się nie poszło na zakupy
I znowu bez szału
Szczerze to nie wiedziałam że są dwa zapachy…. To mi odbierał mój mąż i taki dostał. Ale nie rozumiem w czym był problem? Ten upominek się należy za zdmuchnięcie piany i nie ma znaczenia czy ktoś robi zakupy za 200, 3000 czy 5 zł to powinien dostać. Nie widzę w tym nic złego że się upomniały. Trochę słabo że babka nie pyta wszystkich o to jaki zapach woli. Ja ostatnio jak byłam po maskę w płacie to też nic nie kupowałam tylko poszłam po sam upominek
@Sylwia96 jeszcze nie otwierałam i nie wiem jak pachnie
Dlatego byłam tak zniesmaczona. Niestety teraz często młodzież jest na poziomie wszystko mi daj mi się należy a coś od Siebie to patrzą na Ciebie jak na debila
@Michaska wiesz co w jaki sposób one pretensje miały to było z boku bardzo nieeleganckie, ja rozumiem, że jest to gratis, ale właśnie mogła być sytuacja taka że ekspedientka miała jeszcze dla tej pierwszej pani wybór ale może tylko miała ostatni jeden zapach i przeważały już te zielone. Dla mnie wykłócać się w taki sposób o gratisy wydaje się nie na miejscu