Konkursy i promocje AKTUALNE

Aa pamiętam ten konkurs ale już nie pamiętam czy brałam w nim udział :smile: ale super ci się udało :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Najlepsze jest to ze polubilam post a nawet nie spojrzalam ze to konkurs :see_no_evil::sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Fajny konkurs :smiling_face: ciekawe czy ktoś się załapie z forum :smiling_face:

Dajmy tez innym mamom cos wygrywac :wink: smoczki z twj kolekcji wlasnie ida do nas przeciez :wink:

3 polubienia

Do mnie nie idą :face_with_peeking_eye::grinning: nie załapałam się w tym msc na testy, więc w konkursie udział wezmę :grinning:

1 polubienie

W czerwcu tez będą do testow :heart:

Dokładnie , tak :smiling_face: całkiem zapomialam ze i główna i wyróżnienie były smoczki , ale może jest ktoś kto nie dostał jednak z forum :smiling_face::smiling_face:

2 polubienia

Ja chętnie wezmę udział w konkursie lovi :grin: te kolory smoczków są przepiękne :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Pewnie bierz udział powodzonka :heavy_heart_exclamation:

1 polubienie

1 polubienie

Oo ciekawe czy to prawda :face_holding_back_tears:

Ooo ciekawe czy faktycznie jutro ruszy :grin:

Ruszyła, ale słaba ta wyprzedaż w tym roku :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Pewnie będzie poglebienie wyprzedazy :wink: podobno trzeba wpisac sale w lupce

Nie mam już pieniędzy :sweat_smile::sweat_smile::grinning: coś tam kupiłam, starczy :sweat_smile:

1 polubienie

W Warszawie w hm dzial dzieciecy byl juz stacjonarnie na wyprzedazy. To co sie tam dzialo wola o pomste do nieba. Te baby rzucaly sie na wszystkie wieszaki i pakowaly jak leci, darly sie, wydzieraly sobie z rak… wszystko po to zeby pozniej sprzedac na vinted :rofl: sa tez takie grupy gdzie mozna kupic cos osobie ktora w swoim sklepie akurat tego nie ma i widzialam ze " za fatygę" do kazdej paczki doliczaja soboe 10zl… wiec biznes sie kreci, zlapie 50 szt ubranek z hm, sprzeda to powiedzmy 20 osobom i 200zl zarobi… januszerstwo straszne. Nawet byly o tym artykuly :rofl: moim zdaniem sklep powinien zrobic jakis limit na 1 osobe… bo kazdy by chcial cos kupic a niestety nie bylo takiej mozliwosci juz 3h po otwaeciu sklepu…

No tak to były niezłe jaja :sweat_smile::sweat_smile: stanie pod sklepem i czekanie na otwarcie i szybki pęd na wyprzedaż :grinning:

To u nas polikwidowali działy dziecięce w sklepach stacjonarnych H&M niestety i można kupować ale internetowo

1 polubienie

O aczemu ? Szkoda bo zawsze fajne rzeczyy maja

Sprawdzałam stronę po północy to nic nie było, o 6 też to nie było jeszcze u mnie wyorzedazy a teraz to już wszystko wyprzedane :see_no_evil: dobrze, że stacjonarnie udalo mi sie coś kupić. Ceny stacjonarnie też były o wiele niższe niż teraz internetowo

1 polubienie