Aa pamiętam ten konkurs ale już nie pamiętam czy brałam w nim udział
ale super ci się udało ![]()
Najlepsze jest to ze polubilam post a nawet nie spojrzalam ze to konkurs ![]()
![]()
![]()
Fajny konkurs
ciekawe czy ktoś się załapie z forum ![]()
Dajmy tez innym mamom cos wygrywac
smoczki z twj kolekcji wlasnie ida do nas przeciez ![]()
Do mnie nie idą ![]()
nie załapałam się w tym msc na testy, więc w konkursie udział wezmę ![]()
W czerwcu tez będą do testow ![]()
Dokładnie , tak
całkiem zapomialam ze i główna i wyróżnienie były smoczki , ale może jest ktoś kto nie dostał jednak z forum ![]()
![]()
Ja chętnie wezmę udział w konkursie lovi
te kolory smoczków są przepiękne ![]()
Pewnie bierz udział powodzonka ![]()
Oo ciekawe czy to prawda ![]()
Ooo ciekawe czy faktycznie jutro ruszy ![]()
Ruszyła, ale słaba ta wyprzedaż w tym roku ![]()
![]()
Pewnie będzie poglebienie wyprzedazy
podobno trzeba wpisac sale w lupce
Nie mam już pieniędzy ![]()
![]()
coś tam kupiłam, starczy ![]()
W Warszawie w hm dzial dzieciecy byl juz stacjonarnie na wyprzedazy. To co sie tam dzialo wola o pomste do nieba. Te baby rzucaly sie na wszystkie wieszaki i pakowaly jak leci, darly sie, wydzieraly sobie z rak… wszystko po to zeby pozniej sprzedac na vinted
sa tez takie grupy gdzie mozna kupic cos osobie ktora w swoim sklepie akurat tego nie ma i widzialam ze " za fatygę" do kazdej paczki doliczaja soboe 10zl… wiec biznes sie kreci, zlapie 50 szt ubranek z hm, sprzeda to powiedzmy 20 osobom i 200zl zarobi… januszerstwo straszne. Nawet byly o tym artykuly
moim zdaniem sklep powinien zrobic jakis limit na 1 osobe… bo kazdy by chcial cos kupic a niestety nie bylo takiej mozliwosci juz 3h po otwaeciu sklepu…
No tak to były niezłe jaja ![]()
stanie pod sklepem i czekanie na otwarcie i szybki pęd na wyprzedaż ![]()
To u nas polikwidowali działy dziecięce w sklepach stacjonarnych H&M niestety i można kupować ale internetowo
O aczemu ? Szkoda bo zawsze fajne rzeczyy maja
Sprawdzałam stronę po północy to nic nie było, o 6 też to nie było jeszcze u mnie wyorzedazy a teraz to już wszystko wyprzedane
dobrze, że stacjonarnie udalo mi sie coś kupić. Ceny stacjonarnie też były o wiele niższe niż teraz internetowo