Konkursy i promocje AKTUALNE

U mnie też cienko z tymi drogeriami , ale jak jestem przejazdem to lubię tam wejść i kupić szampony z ich lini Balea
@MAMA_EM nie kojarzę wlansie też :face_holding_back_tears: ale gratulacje że się udało , ja miałam przeczucie że wygram z konkursu Oliwki Bambino ale coś trafne przeczucie haha

:heart::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Sorbetomanii to ta akcja z kremem od Garniera co wysyłali do testowania ? Udało się 200 zł na booksy.

3 polubienia

Ooo ale super , jak będziesz wiedzieć o tej akcji jeszcze to daj znać :slight_smile: i to jest na instagramie czy jakaś osobna Platforma ?

1 polubienie

Wyświetlo się na reklamach na Instagramie, dziewczyny chyba wstawiały to na forum😉

1 polubienie

Oo ale super , gratulacje ! :smiling_face_with_three_hearts:

No pewnie nie zauważyłam, no ale gratuluję :two_hearts: ja czekam na paczkę od SVR z konkursu na instagramie :heart_eyes:

Ja mam w sumie niedaleko dm ale jest w galerii i ostatnio w ogole tam nie chodze.

U nas te drogerie są w takich mini centrach handlowych jak Atut

U mnie nie ma tej drogerii , u nas tylko Hebe i rossman

p
Action, może któraś z was używa :wink: na necie widzę że są po 40 zł

4 polubienia

Onkurcze jaka cena , kiedyś w action widzilam Philips szklane , tez taniej niż na internecie:(

2 polubienia

Cena super , zawsze mnie zastanawia czemu w action wszystko jest tańsze znanych marek .

Oooo nie widziałam nigdy w Action butelek Lovi , mega ciekawe że wprowadzili no i dobra cena ja też drożej kupowałam

O kurczę ja u siebie nie widziałam

Ja dzisiaj byłam i też mi się nie rzuciły w oczy

Mam za słabego instagrama :sweat_smile::sweat_smile:

A co wygrałaś od przytulmisie?

2 polubienia

Pufe liska, ale czekam bo w magazynie zabrakło towaru

1 polubienie