A to mi się szary podoba, ale szare płytki w mieszkaniu wyszły mi trochę bokiem bo wszystko na nich widac
Mi też się szare podobają ale w domu postawiliśmy na drewnopodobne żeby było przytulniej - mamy antracytowe meble w kuchni więc szary by wyglądał za „smutno”. W łazience na dole mam szare płytki lapatto i są super, nic na nich nie widać, szkoda że nie daliśmy takich do salonu i kuchni.
To u mnie właśnie już mi szarość zbrzydła
i tak naprawdę na każdych plytkach bród widać i jak nie umyjemy to będzie brudno…jaki kolor by nie był poprostu trzeba posprzątać tego kolorem płytki nie ukryjemy jedynie na niektorych odcieniach trochę bardziej rzuca się w oczy.
To ja drewnopodobne mam w łazience i są świetne
A mi się właśnie podobają szare , i chce mieć w kuchni w łazienkach ![]()
Ja też mam w łazience i fajnie bo nie trzeba tak tego czyścić a w kuchni mam szare to ciągle trzeba przecierać
Wiesz co to najlepiej gres szkliwiony tego typu
No wiadomo każdy robi w swoim domu takie płytki jakie mu się podobają i to normalne ![]()
Dokładnie , tylko pewnie jak już będą założone szare to spodobają mi się inne tak mam często ![]()
No i szkoda że nie Lego ![]()
Noo , wiedza ze odrazu by wszystko poszło
tak samo dafi
Wiesz że ja tak samo mam że później znajdę takie które mi się bardzoej spodobają ale dopiero wtedy jak już będzie po ptakach ![]()
@magdallenka08971 ja ostatnio przed swietami na tej promce kupiłam dwa produkty a nastepnego dnia była promka 2+2 myślę kurcze a wczoraj nie mogła ta promka być ale i tak poszłam jak była 2+2 sobie poszewki na poduszeczki wymieniłam ![]()
Dlatego ja nie lubię takich zakupów
zawsze mi się ciężko zdecydowaac bo chciała bym aby było idealnie i to na lata i dla tego już dużo dopytuje co kto poleca
Mam szare panele na górze i szare plytki w lazience i strasznie mnie wkurzaja bo faktycznie rwn brud widac.
Ogólnie nie wiadomo co kupic
A ja nic nie kupiłam , bo u nas mieli już wszystko przebrane i wykupione
Dziewczyny są już wyniki, gratulacje ![]()
![]()
![]()
Ale super rozpoczęcie dnia , gratulacje dla wszystkich ![]()
Szare są fajne do garaży. Też zależy płytka płytce nierówna. Fakt że ja już nie pamiętam jakie są parametry techniczne i tym podobne bo jak to się mówi było to w innym życiu bo prawie 10 lat temu a wtedy prym wiodły firmy hiszpańskie i włoskie. Też zależy czy masz pełne poler czy półpoler.
Ja osobiście uwielbiam moje drewno podobne płytki.
@magdallenka08971 a dostałyście jakiegoś maila. Poprzednim razem dowiadywałam się z maila a teraz cisza