Konkursy i promocje AKTUALNE

A to mi się szary podoba, ale szare płytki w mieszkaniu wyszły mi trochę bokiem bo wszystko na nich widac

Mi też się szare podobają ale w domu postawiliśmy na drewnopodobne żeby było przytulniej - mamy antracytowe meble w kuchni więc szary by wyglądał za „smutno”. W łazience na dole mam szare płytki lapatto i są super, nic na nich nie widać, szkoda że nie daliśmy takich do salonu i kuchni.

To u mnie właśnie już mi szarość zbrzydła :see_no_evil: i tak naprawdę na każdych plytkach bród widać i jak nie umyjemy to będzie brudno…jaki kolor by nie był poprostu trzeba posprzątać tego kolorem płytki nie ukryjemy jedynie na niektorych odcieniach trochę bardziej rzuca się w oczy.

To ja drewnopodobne mam w łazience i są świetne

A mi się właśnie podobają szare , i chce mieć w kuchni w łazienkach :blush:

Ja też mam w łazience i fajnie bo nie trzeba tak tego czyścić a w kuchni mam szare to ciągle trzeba przecierać

1 polubienie

Wiesz co to najlepiej gres szkliwiony tego typu

https://www.obi.pl/plytki-podlogowe/gres-szkliwiony-corso-szary-60-x-60-cm/p/6573430?wt_mc=ogs.local...&storeId=036

1 polubienie

No wiadomo każdy robi w swoim domu takie płytki jakie mu się podobają i to normalne :grinning:

Dokładnie , tylko pewnie jak już będą założone szare to spodobają mi się inne tak mam często :crazy_face:

1 polubienie

Jutro znowu promocje w biedronce :slight_smile:

No i szkoda że nie Lego :face_with_hand_over_mouth:

Noo , wiedza ze odrazu by wszystko poszło :see_no_evil: tak samo dafi

1 polubienie

Wiesz że ja tak samo mam że później znajdę takie które mi się bardzoej spodobają ale dopiero wtedy jak już będzie po ptakach :see_no_evil:
@magdallenka08971 ja ostatnio przed swietami na tej promce kupiłam dwa produkty a nastepnego dnia była promka 2+2 myślę kurcze a wczoraj nie mogła ta promka być ale i tak poszłam jak była 2+2 sobie poszewki na poduszeczki wymieniłam :grinning:

Dlatego ja nie lubię takich zakupów :pleading_face: zawsze mi się ciężko zdecydowaac bo chciała bym aby było idealnie i to na lata i dla tego już dużo dopytuje co kto poleca

Mam szare panele na górze i szare plytki w lazience i strasznie mnie wkurzaja bo faktycznie rwn brud widac.

Ogólnie nie wiadomo co kupic

1 polubienie

A ja nic nie kupiłam , bo u nas mieli już wszystko przebrane i wykupione

Dziewczyny są już wyniki, gratulacje :heart::heart::heart:

3 polubienia

Ale super rozpoczęcie dnia , gratulacje dla wszystkich :two_hearts:

1 polubienie

Szare są fajne do garaży. Też zależy płytka płytce nierówna. Fakt że ja już nie pamiętam jakie są parametry techniczne i tym podobne bo jak to się mówi było to w innym życiu bo prawie 10 lat temu a wtedy prym wiodły firmy hiszpańskie i włoskie. Też zależy czy masz pełne poler czy półpoler.

Ja osobiście uwielbiam moje drewno podobne płytki.

@magdallenka08971 a dostałyście jakiegoś maila. Poprzednim razem dowiadywałam się z maila a teraz cisza

Może ktoś potrzebuje, fajnie cenowo wychodzi