Konkurs Świąteczny "Życzenia dla maluszka" #teamLOVI

Synu, synku, okruszku,
odliczam tygodnie, dni i godziny do naszego spotkania. Już tak niewiele, już tak blisko. Wyobrażam sobie Twoją buzię, malutki nosek, wydęte usteczka i oczka, patrzące na mnie z ufnością. Życzę Ci, aby zaufania nigdy Ci nie brakło. Zwłaszcza tego, do siebie samego i nas, twoich rodziców. Codziennie zastanawiam się kim będziesz, jaki będziesz i kim ja stanę się dzięki Tobie.  Chciałabym, żeby świat, o którym każdego dnia opowiadam Ci szeptem stał dla Ciebie otworem. Żebyś mógł z niego zawsze brać tyle, ile chcesz i potrzebujesz. Niech będzie dla Ciebie dobry i łaskawy. Ale i Ty bądź synku dobry, dla świata i ludzi. Bez wyjątku. Pamiętać musisz zawsze, że każdy zasługuje na tyle samo szacunku. Mały kwiatek i człowiek. Obiecuję Cię tego uczuć od pierwszych, wspólnych chwil. Synku, rośnij nam zdrowo, uśmiechaj się jak najwięcej, bo uśmiech ma magiczną moc i może naprawdę wiele zdziałać. Niech słonko zawsze nad Tobą świeci, ogrzewa policzki, serduszko, a wiatr niech wieje w plecki. Czarne chmury znad Twojej główki będę starała się przeganiać. Sięgaj gwiazd, a jak będzie za wysoko, to Ci pomogę i podsadzę. Bądź szczęśliwy synu i nigdy, przenigdy nie przestawaj marzyć! ❤️

Zestaw niebieski 🩵

Moja malutka księżniczko💓 ,

Poznamy się dopiero w maju ale wiem , że będziesz najbardziej wyjątkową dziewczynką na ziemi . 

Życzę Ci ,żebyś była szczęśliwa i spełniona, żebyś rozwijała swoje pasję, które dadzą Ci wiarę w swoje możliwości. 

Abyś wyrosła na pewną siebie , dumną kobietę ❤️

Życzę Ci , żeby twój 5lat starszy brat , który na Ciebie czeka i codziennie wyznaje Ci miłość przez pępuszek stał się twoim przyjacielem i kompanem na całe życie,byście byli dla siebie wsparciem i mogli zawsze na siebie liczyć. 

Życzę Ci żeby rodzina była dla Ciebie zawsze na pierwszym miejscu , bo Ty dla Nas już jesteś i będziesz już na zawsze najważniejsza ❤️

Zestaw różowy 💗💗

Mój kochany synku..

Chcę życzyć Ci nie tylko na przyszły rok, ale na całe życie, żebyś przede wszystkim był zdrowy, bo już zdarzyliśmy się przekonać, że jeżeli nie ma zdrowia to nie ma nic. Tak bardzo Cię kocham i tak bardzo bolało mnie serce gdy nie było Cię obok mnie jak się urodziłeś, że nie mogłam Cię dotknąc, przytulić.. 

Zdrowie jest najważniejsze, resztę z tatusiem ogarniemy ♥️

Zestaw niebieski 

Ja z tatusiem i braciszkiem życzymy Ci dużo zdrówka, szczęścia które mamy z toba i oczekiwaniem na Ciebie  radości z życia spełnienia marzeń tych zawodowych też bo chyba będziesz piłkarzem i.to najlepszym sądząc po tych kopniakach. Zawsze Cię będziemy kochać i kochamy ;* 

Zestaw niebieski

Mój najslodszy Kacperku z całego serduszka życzę Ci , niech każdy kolejny dzień będzie dla Ciebie bajeczny  jak magiczna kraina pełna latających kolorowych konfetti i uśmiechnietego słoneczka. Niech każdy Twój kroczek zarówno pierwszy jak i kolejne będzie krokiem w chmurach i sprawi Ci nieziemską radość, a Twoje marzenia rosną szybciej niż magiczna fasolka. Niech aniołki tańczą na końcach Twoich paluszków, a skrzaty układają Ci sen pod każdą poduszką. Z każdym oddechem odkrywaj nowy rozdział w księdze życia, pełen przygód, szczęścia i uśmiechu kolorowego jak tęcza. 

Tego Ci najbardziej życzę.  Wspaniałego, kolorowego i magicznego dzieciństwa.  I mnie w nim jako Twojej wróżki spełniającej marzenia i czuwającej nad Twoim szczęściem i wspaniałym dzieciństwem.  Kocham Cię Mamusia. 

Kacperek  🩵

Choć jesteś jeszcze malutka kruszynko moja kochana chciałabym Ci życzyć przede wszystkim zdrowia, błogosławieństwa bożego, abyś każdy dzień witała uśmiechem i zawsze miała wokół siebie samych dobrych ludzi. Niech nigdy nie brakuje ci sił na pokonywanie swoich małych dziecięcych przeszkód. Życzę Ci również aby spełniły się wszystkie twoje marzenia. Pamiętaj że z tatą bardzo cie kochamy i zawsze możesz na nas liczyć. 

Zestaw różowy 

Gwiazdko, 

chociaż jeszcze nie miałyśmy okazji się zobaczyć to już się trochę znamy. Jesteś ze mną 7 miesiąc. Każdego dnia zastanawiam się, co zrobić by dać Ci to co najlepsze, kiedy tylko się pojawisz i zrobisz swoje pierwsze kroki na tym świecie. Chcę Cię tyle nauczyć i jeszcze więcej pokazać. 

Wiem, że już teraz mogę Ci życzyć ciągłego poczucia:

• 💜 że jesteś ważna i wystarczająca,
  • 💜 że jesteś silna, nawet kiedy będziesz miała chwilę słabości,
  • 💜 że jesteś kochana przez Twoich najbliższych i wspierana w każdej sytuacji,
  • 💜 że jesteś słuchana, a nie tylko słyszana,
  • 💜 że możesz osiagnąć wszystko, co tylko sobie zamarzysz, bo my będziemy zawsze dmuchać w Twoje skrzydła,
  • 💜 że jesteś szanowana i akceptowana w 100%, niezależnie od Twoich wyborów.

Życzę Ci pięknego życia maluchu pełnego doświadczania i dobra. 

Ja wierzę w dobro ludzi i mam nadzieję, że Ty również będziesz mogła w nie uwierzyć. 
——

Zestaw różowy

Chodź jeszcze Was nie znamy,

z niecierpliwością wielką czekamy.

Jesteście Darem od Boga,

mimo że ciężka była to droga.

W te święta byliście dla Nas prezentem,

w kolejne będziecie rodziny elementem.

Wychowanie dwójki będzie wyzwaniem.

Marka LOVI ułatwi Nam zadanie.

Jako Wasi Rodzice już dziś Wam życzymy,

abyście byli zdrowi- to najbardziej cenimy.

Na starcie beztroski i dobrej zabawy,

o reszcie nie myślcie, o wszystko zadbamy.

Aby dziecięce dni w żółwim tępie upływały,

a wiatry wszelkie smutki rozwiewały.

Idźcie przez świat z podniesioną głową,

niech nic nie będzie dla Was przeszkodą.

Wszystkiego Najlepszego Kochane Bliźniaki, napewno będą z Was fajne dzieciaki ! 

Zestaw Niebieski.

Cześć Maluszku, jeszczę chwila, jeszcze moment i sie zobaczymy ❤️Już nie możemy sie z Tatusiem doczekac aż cie przytulimy.

Chcę Ci życzyć przedewszytkim dużo zdrowia, żebyś rósł nam na dużego i silnego chłopca pełnego pozytywnej energi i radości którą będziesz zarażał wszystkich dookoła. 

Abyś kroczył przez życie pewnie i odważnie spełniając swoje marzenia i pasję bo zawsze będziesz miał za sobą nas, rodziców którzy ci pomogą. 

Wiem że wyrośnie z Ciebie fajny dzieciak, promyczek który będzie potrafił rozpromienić i rozjaśnić każdy dzień 🥰

Kochamy Cie❤

Zestaw niebieski

Aurelko,

życzę Ci tego co najważniejsze...

Zdrowia. 

O całą resztę zadbamy z Tatą i braciszkiem.

Rośnij zdrowo, bądź ciekawa świata i baw się w najlepsze. Niech braciszek aniołek ma Cię zawsze w opiece. ♥️ 

Zestaw różowy albo niebieski

Drogi maluszku,

rośnij zdrowo w moim brzuszku. 
W moim ciałku jesteś bezpieczny,

czas naszego spotkania będzie bajeczny. 
Już nie mogę się doczekać, 

kiedy zaczniesz przy mnie ziewać. 
2024 to nasz rok, 

do spotkania to już krok!

życzymy Ci łatwego do nas wypełzania, 

czekamy na Ciebie- tata oraz mama!

Nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę Twoją małą twarz i przytulę Cię do siebie. Jesteś największym prezentem, jaki mogłam sobie wymarzyć. Na nadchodzące Święta i Nowy Rok chciałabym Ci życzyć wszystkiego, co najlepsze. Życzę Ci zdrowia, szczęścia, miłości i spokoju. Życzę Ci, abyś zawsze był ciekawy świata, odważny w dążeniu do swoich marzeń i wierny sobie. Życzę Ci, abyś miał w życiu prawdziwych przyjaciół, którzy będą Cię wspierać i rozśmieszać. Życzę Ci, abyś nigdy nie zapomniał, jak bardzo jesteś kochany i ważny. Jesteś moim cudem i moją nadzieją. Kocham Cię najmocniej na świecie. Wybieram zestaw niebieski.

Mój mały króliczku !

Jeszcze nie miałyśmy okazji poznać się, ale codziennie rano budzisz mnie swoimi ruchami. Jesteś moją i taty pierwszą myślą, gdy otwieramy oczy, ale chyba to czujesz, bo nasze dłonie każdego ranka stykają się na brzuszku, aby Cię poczuć i się z Tobą przywitać. Czas świąt i Nowy Rok to wyjątkowy czas w szczególności teraz, jak czekamy na Ciebie. Jeszcze kilka dni, tygodni, a się zobaczymy i będę mogła powiedzieć Ci to osobiście, ale teraz … życzę Ci maluchu, żebyś od pierwszych minut, dni czuła to jak bardzo Cię kochamy, niczego nigdy się nie bała, bo zawsze będziemy stać na straży. Rozwijaj się tak, żebyś kiedyś przy naszych opowieściach Ty była z siebie dumna, bo dla nas każdy Twój uśmiech czy mały kroczek będzie do tego powodem. Bądź szczęśliwa od pierwszego oddechu, zawsze radosna, silna i ciekawa świat, a my z tatą postaramy si, żeby ten najbliższy rok i całe Twoje życie były kolorowe i otwarte na Twoje małe rączki i stopki zmierzające po nowe odkrycia. 

Mój kochany aniołku!

Gdy koniec roku blisko,  mamy to w zwyczaju,

że składamy najbliższym najszczersze życzenia.

Nasze spotkanie odbędzie w maju,

lecz ja już teraz mam Ci coś do powiedzenia! 

Nie jesteś pierwsza w moim brzuszku,

nie Twego serca rytm czułam pierwszy raz.

Niestety, nie poznasz swego brata maluszku,

nie smuć się, to będzie piękny czas!

Dałaś mi siłę by walczyć,
by znów cieszyć się, że mogę wstać.

Sprawiłaś, że znów chce marzyć,
że nie muszę się niczego bać!

I choć dopiero teraz wiem, że będziesz z Nami,
pomogłaś mi znów pokochać życie.

Nie martwię się już smutnymi dniami,
bo z tatą dla mnie zatańczycie!

Jesteś moim wyśnionym dzieckiem,
spełnieniem najśmielszych snów.

W pracy kochałam całym sercem,
i grzecznych i trudnych dzieciaków.

Pytałam Boga dlaczego być mamą nie mogę,
dlaczego inne dzieci mamy mają.

Miałam niełatwą drogę,
jednak życzenia się spełniają!

Dlatego ja Tobie też dziś życzę,
byś była szczęśliwa i radosna,

mam pewność
teraz się nie mylę,
że będziesz kolorowa niczym wiosna!

Teraz już wiesz, że cuda się zdarzają,
wystarczy tylko wierzyć w nie mocno.

Możesz chodzić z ubrudzoną twarzą,
możesz w przyszłości jeździć konno!

Zawsze będziemy Cię z tatą kochać, 
kim się staniesz i cokolwiek wybierzesz!

Życzę Ci byś nie potrafiła przestać się uśmiechać,
by w twym życiu były konie i rycerze!

Abyś mało chorowała,
smutkami się nie przejmowała!

Nie rzucam słów na wiatr,
dziś mam pewność, że ten list jest coś wart!

Wybieram kolor różowy 

Majeczko Nasza kochana. 
Jestem szczęśliwa gdy widzę Twój uśmiech od rana.
Jesteś Naszym Promyczkiem na niebie, od kąd zobaczyłam Ciebie.
Te święta Bożego Narodzenia byly dla Nas najpiękniejsze na świecie - bo pojawiło się Nasze dziecie.
Na ten nowy 2024 rok chcemy życzyć Ci pięknej dziecięcej radości, uśmiechu- niech na Twej buzi codziennie gości. Odkrywania pięknego świata i pierwszego słowa Mama i Tata.
Stabilnych pierwszych kroków stawianych przez Ciebie bo pamiętaj że bardzo kochamy Ciebie ❤️❤️❤️

Konkurs wygrać chcemy bo tych rzeczy potrzebujemy ☺️ 

Wybieram kolor rozowy ❤️ 

W sierpniu dowiedzieliśmy się o Tobie,

tego dnia mieliśmy być w Krakowie.

Kopniakami o sobie dałaś szybko znać,

już wiemy, na co będzie Cię stać.

Z niecierpliwością czekamy na Ciebie,

postaramy się, by było Ci jak w niebie.

Mamy nadzieję, że w czwórkę będziemy zgraną drużyną,

Jesteśmy ciekawi, czy przywitasz nas z bujną czupryną.🤔

A o czym marzymy? Czego Ci z całego serca życzymy?

Że nawzajem na nowo świata się nauczymy.

Pogodnych chwil, radosnego dzieciństwa,

i od czasu do czasu spokojnego lenistwa.

Byśmy wsparciem dla Ciebie byli zawsze,

pomagali realizować Twoje plany dalsze.

Byśmy się rozumieli na każdej płaszczyźnie,

niezależnie czy będziesz czasem  zachowywać się kapryśnie.

Zrobimy wszystko by Twoje dzieciństwo było udane,

nawet gdy Twoje pomysły będą z choinki urwane.

Bądź zawsze radosna i szczęśliwa,

wiedz, że czeka na Ciebie cała rodzina!

Spełniaj i rozwijaj się w swoich pasjach,

myśl zawsze czy warto upierać się przy swoich racjach.

Mamy nadzieję, ze będziemy dla Ciebie rodzicami wspaniałymi

i z autorytetem dorosłymi.

zestaw różowy dla Kai 🩷

Synku kochany życzę Ci dużo miłości i ciepłą rodzinnego. Buzi uśmiechniętej. Dużo szczęścia i zdrowia. Wyrośnij na super chłopca. Super świąt z rodziną. Nowego szczęśliwego Nowego Roku. Dużo prezentów na święta. Zabawa z tatą i mamą.  Zestaw niebieski poproszę. :)

Kochana córeczko życzę aby teraz twoje dni przebiegły w spokoju i radości. Żebys cieszyła się każdym rozpoczętym dniem. 

Poproszę o różowy 

Nasz Mały Promyczku, Tatuś i Mamusia czekają na Ciebie. Rośnij zdrowo, bądź silny, razem zadbamy o Twoje bezpieczeństwo i zapewnimy Ci miłość ❤ Jesteś najpiękniejszym prezentem jaki mogliśmy sobie wymarzyć. Chcielibyśmy Ci życzyć beztroskiego dzieciństwa, wielu uśmiechów i przede wszystkim zdrowia. Niebieski zestaw to jeden krok do przodu w kompletowaniu wyprawki dla Ciebie 🫶

Czekamy na narodziny naszego pierwszego synka i z okazji nowego roku, życzymy mu, żeby kiedy się już u nas pojawi, bawił się z nami tak dobrze jak my ze sobą dotychczas, żeby był przystojny jak tatuś i mądry jak mamusia, żeby miał dużo siły na wszystkie przygody które nas czekają razem i charyzmę na podrywanie koleżanek ;) 

wybieramy niebieski zestaw