Konkurs Świąteczny "Życzenia dla maluszka" #teamLOVI

Chociaż zobaczymy się za kilka miesięcy życzę Ci Skarbie, żebyś z niczym się nie śpieszył, jestem i czekam. Ty wiesz, kiedy będzie dobry moment. Bądź cierpliwy i wyrozumiały dla moich przyzwyczajeń i niedoskonałości- szybko nauczysz mnie, czego właśnie potrzebujesz. Dobrze wiesz, że czekam na Ciebie i obiecuję Ci bezgraniczną miłość oraz troskę. Pamiętaj o tym, gdy pojawią się moje łzy zmęczenia czy strachu. Jesteś cudem, w każdej sekundzie swojego istnienia.

Kolor zestawu nie ma znaczenia (poryczałam się w trakcie pisania)

Nasz wymarzony skarbie!❤️mama z tatusiem życzą Ci tego, abyś był zawsze taki szczęśliwy jak rodzice, gdy się o Tobie dowiedzieli. Jesteś spełnieniem naszych wszystkich marzeń i czekamy z naszymi kochającymi serduszkami na przyszły rok, gdy będziemy Cię mogli ujrzeć i przytulić. Rośnij u mamy w brzuszku silnie i zdrowo, a o resztę postara się zadbać mama z tatą przy pomocy wspaniałej i niezawodnej firmy LOVI, która wspierała nas przy Twoim braciszku, gdy był takim samym malcem jak będziesz Ty, gdy się urodzisz ❤️ czekamy na Ciebie słoneczko i wybieramy RÓŻ

Córeczko kochana która kopie mnie z samego rana, życzę Ci cudownego życia abyś urodziła się zdrowa i gotowa do bycia. Życzę Ci spełniania marzeń odwagi w życiu oraz pełno wrażeń , byś była szczęśliwa oraz nie jak mama leniwa 😄 Po nowym roku się zobaczymy już szykuje Ci pokarm treściwy ! Pragnę by nowy nadchodzący rok był dla Ciebie piękny i nie wprawiał Cię w mrok ❤️

Bym potrafiła być mamą na jaką zasługujesz i nie popełniła błędów po których się źle poczujesz. Aby Twoje dni na świecie były najlepsze na całej planecie. Kocham Cię kruszynko moja jesteś dla mnie jak ostoja 🤍 Życzę Ci jeszcze moja kochana byś budziła się z uśmiechem każdego dnia z rana 🤍 Czekamy na Ciebie z tatusiem cierpliwie już wszystko gotowe na naszą Livie 😍 Do zobaczenia za tygodni kilka w 2024 już zleci została chwilkaa !

Wybieram kolor różowy ❤️

"Dziec­ko może nau­czyć do­rosłych trzech rzeczy: cie­szyć się bez po­wodu, być ciągle czymś zajętym i do­magać się – ze wszys­tkich sił – te­go, cze­go pragnie.”

Paulo Coelho

Kochanie, 

Dla Ciebie wszystkie cuda tego świata.
Dla Ciebie ciepło słonecznego lata.
Dla Ciebie gwiazdki, co błyszczą na niebie.
Dla Ciebie nutki w ptaszków śpiewie.
Dla Ciebie kwiatki kolorowe.
I marzenia deserowe.

Życzę Ci dużo radości i spełnienia wszystkich marzeń.

Czekaliśmy na Ciebie 15 lat ❤️

Kolor niebieski 💙💙💙💙

Mały szkrabie mój kochany, razem z tatą życzenia świąteczne i na ten Nowy Rok dla Ciebie mamy.

Niech pieluszki zawsze trzymają dobry kierunek, a do Twych ust trafiała butelka, a w niej Twój ulubiony trunek.

Niech każdy płacz w śmiech się zamienia, a każda mokra pieluszka na suchą szybko się zmienia.

Niech kołysanka Ci w rytmie disco gra, a mama to co tylko zapragniesz Ci da.
Niech pierwsze słowo Twoje będzie zabawne jak w stand-upie i abyśmy zwiedzili razem każde miejsce na mapie.

W nowym roku kochanie życzymy Ci kolorowego chaosu i rumoru,
pełnego uśmiechu, zabawy i dziecięcego humoru!

Wybieram kolor niebieski ☺️

Choć na rymach nie znam się, 

Wierszyk napisać piękny chce. 

Dla Alicji co za miesiąc,

Będzie z nami tutaj śpiąc,

Byś się słońce uśmiechała,

Cierpliwości dużo miała,

By Cię kolki nie męczyły,

Ząbkowania nie dręczyły, 

Brata, siostrę byś kochała,

Uśmiechami nas obdarowała,

Żebyś zawsze zdrowa była,

Cierpliwości nam życzyła,

My Cię kochamy bardzo Cię,

I czekamy na Ciebie. ❤️

Wybieram kolor różowy 💗

Moja kochana córeczko,

Śpisz sobie spokojnie, oddychasz miarowo. Siedzę obok Twojego łóżeczka i gładzę Twój słodki policzek. Tak długo na Ciebie czekałam. Radość przepełnia me serce, a oczy są wilgotne ze wzruszenia... To Twoje pierwsze Święta - uwielbiam patrzeć jak w Twoich oczkach odbija się światło lampek - tak bardzo je lubisz. Czego mogę Tobie życzyć? Jesteś maleńka, niewiele jeszcze rozumiesz, ale czujesz, że otaczają Ciebie ludzie, którzy kochają Ciebie ponad życie. Życzę Tobie, abyś dalej rozświetlała swoim uśmiechem każdy dzień - czy to słoneczny czy też deszczowy. Abyś rosła zdrowa i silna - teraz w dzieciństwie jest jedyny moment, gdy kobieta powinna się cieszyć, że przybiera na wadze ;) Życzę Tobie, abyś nawiązała jeszcze silniejszą więź ze swoim braciszkiem - uwielbiam to jak na niego patrzysz i się uśmiechasz. Obyś miała w nim wsparcie - teraz śpiewa Tobie kołysanki i próbuje na swój dziecięcy sposób uspokoić jak płaczesz. Oczyma wyobraźni widzę już jak próbuje Ciebie asekurować gdy będziesz się uczyła wstawać, raczkować czy chodzić. Obyś zawsze miała w nim wsparcie i opiekę. Życzę Tobie, abyś była coraz bardziej ciekawa świata i przez zabawę uczyła się życia i czerpała z niego radość. Obyś potrafiła uśmiechać się na widok lecących motylków, podziwiała mrówkę czy dziwiła się jak zacznie padać deszczyk. Abyś umiała zachłysnąć się światem i zarazić nas Twoją dziecięcą radością. Bo czasem jest ona nam bardzo potrzebna. Może to zabrzmi dziwnie, ale życzę Tobie, abyś ładowała nasze baterie Twoim spojrzeniem, uśmiechem, spokojnym oddechem przez sen czy też samą Twoją obecnością. Uwierz, że są momenty, gdy przez zmęczenie bywa bardzo ciężko... Życzę Tobie, abyś czuła zawsze naszą miłość, zaangażowanie i czuła się bezpieczna w naszych ramionach. Jesteś naszym małym promyczkiem, który wyszedł zza burzowej chmury gdy już straciliśmy nadzieję na ponowne bycie rodzicami. Idź jak burza z rozwojem, uśmiechaj się jak najwięcej, baw, dokazuj i bądź szczęśliwym dzieckiem. Z całych sił będziemy Ciebie wspierać, Tobie towarzyszyć i czuwać nad Tobą. Kochamy Ciebie - razem z Twoim bratem jesteś najlepszym co nam się w życiu mogło trafić... 

Zestaw różowy

Czekamy na narodziny naszej pierwszej córeczki 😍 Za kilka dni już będziesz z nami, nie możemy się już doczekać aż wreszcie Cie przytulimy ❤

żebyś zawsze była szczęśliwa i uśmiechnięta 😀 

wybieram róż 

Miała być to wizyta kontrolna jak sie okazało, życie miało swoje plany i nam sie piękne dwa serduszka ukazały :) spodziewamy się bliźniaków, a właściwe bliźniaczek, wiec różowy zestaw byłby idealny w wyprawce, ze względu na ciążę 1k2o będą to wcześniaki więc również sterylność jest ważna, życze im wytrwałości, aby mogły się zdrowo rozwijać, przyjść na świat w dogodnym momencie i pełne sił by nic nas nie rozdzieliło, byśmy mogli być razem w tej pięknej przygodzie, razem z tatą zadbamy byście miały wszystko co najpiękniejsze ❤️

Czekamy z Waszym rodzeństwem Marcelkiem i Antosią 

Nasz kochany promyczku. Kiedy się o tobie dowiedzial to byłam szczęśliwa, jesteś spełnieniem najskrytszych marzeń, przez 9 miesiecy czekałam na ciebie. Życzymy tobie dużo uśmiechu- abyś dużo się uśmiechał, szczęścia- abys nigdy się nie smucil i był szczęśliwym chłopcem. Bo gdy sie urodziłeś i cię zobaczylam poraz pierwszy to lezka w oku pojawiła się od razu Bardzo cię kochamy i to nad życie.

Kolor zestawu dla chłopca 

Serduszko nasze!

Życzę Ci, abyś zawsze miała wystarczająco miejsca w brzuszku, nie bała się ciemności i była moocno grzana i wygłaskana przez skórę. Oszaleliśmy na Twoim punkcie, rozwijaj się tak jak do tej pory, a o resztę zatroszczymy się my, rodzice ❤️. Czekamy na nasze pierwsze spotkanie i wybieramy róż :)

Syneczku, moc najwspanialszych życzeń od mamusi i tatusia ❤️ Pragniemy abyś urodził się zdrowy i silny  🙏 Nie możemy obiecać Ci, że lepszy będzie światt

Nasza słodka Mimi !

Codziennie z Tatą dziękujemy że Cie mamy, 

choć do naszego spotkania jeszcze troszke czasu, już teraz sprawiłaś że minione święta byly najpiekniejszymi jak do tej pory ! 
Byłaś naszym życzeniem z poprzednich lat,  dzis my możemy życzyć ci abyś zdrowa przyszła na świat ! 
O całą resztę zadbamy z Tatą ! 
Niech każde twoje marzenie będzie tym wyjątkowym, a zrobimy wszystko by się spełniło ! 
Kochamy cię nad życie Mimi, 

Rosnij nam zdrowa, uśmiechaj się w brzuszku. Badź szczęśliwsza nam już dziś. 

Poprosimy o zestaw różowy :)

Najdroższa córciu

W Nowym roku chciała bym tobie życzyć:

Dużo, dużo zdrówka, 

Żebyś pięknie rosła. 

Wspaniałych pierwszych, razy. 

Małych i dużych kroków. 

Uśmiechów cudownych i chwili niesamowitych. 

Mamy ogarniętej, która zrozumie i spełni twoje potrzeby. 

Figli i harcy. 

Byś czuła się szczęśliwa i kochana, tak jak dzięki tobie czuję się ja - Mama

Poprosimy o różowy zestaw

KOCHANE MOJE DZIECIACZKI jeszcze tego nie wiecie ale mamy radosna nowinkę Kornelko ty pewnie to zrozumiesz chodź będzie Ci ciężko i pewnie popłyną łzy ,łzy szczęścia ale i rozpaczy ,Ty Mateuszku będziesz szczęśliwy ale i zazdrosny .Niedługo na świecie pojawi się mały szkrabek brzdąc aniołek wasza siostrzyczka lub braciszek .Święta spędzamy jeszcze w 4 ale za rok będzie nas już 5 będziemy szczęśliwsi niż teraz bo dojdzie do nas kolejne maleństwo wiem że miało być inaczej ale myślę że wszyscy się dogadamy a wy będziecie cieszyć się że jesteśmy wszyscy razem .Aniołku w moim brzuszku chcialabym bys wiedzial wiedziala ze czeka na ciebie rodzenstwo 7 letnia siostra kornelka i 3 leni brat Mateusz. Napewno nie beda niedlugo mogli sie ciebie doczekac.Kocham was bardzo mocno wszystkich jednakowo i każdy z was jest dla mnie bardzo ważny. Poprosimy zestaw niebieski 

Czego życzyć można 3 gwiazdce w naszej szalonej rodzinie? Tego, aby przyszły rok był Twoim rokiem. Pojawisz się niedługo i wiem, że zwojujesz świat, tak jak robią to Twoje siostry. Wiec życzę Ci już teraz byś podbiła świat, nie bała się marzyć i była sobą, zawsze. Tylko tyle i aż tyle. Czekamy na Ciebie. Kolejne święta będą już kompletne i będzie tak, jak powinno być <3

Zestaw różowy  

Kochany Pawełku. Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku pragniemy złożyć Ci najlepsze życzenia. Niech nowo narodzony Jezus Chrystus otacza Cię opieką i wszelkimi łaskami,obdarzy zdrowiem i radością. Niech przy Tobie zawsze trwa i da Ci wielką siłę do pokonywania wszelkich życiowych trudności. W Nowym Roku życzymy Ci zdobycia wielu nowych umiejętności, które pozwolą Ci z biegiem lat na pogłębienie swoich pasji i talentów. Prawdziwych przyjaciół i życzliwych ludzi otaczających Cię w życiu.

Bardzo Cię kochamy i nie możemy się doczekać momentu gdy będziemy mogli Cię tulić w naszych ramionach i powitać w rodzinie.

Mama i Tata

Wybieram zestaw niebieski

Kochany nasz Maluszku
W przyszłym roku wyjdziesz z brzuszka i będziesz spać już w swoim łóżku!
Na ten pierwszy rok Twojego życia
Życzę sobie umiarkowanego Twego wycia 😊

Chociaż już nawet tego nie mogę się doczekać!
Może nawet będzie mnie to rozśmieszać 😊
Życzę Ci Słoneczko moje kochane
Żebyś zawsze było dowartościowane
Żeby otaczała Cię tylko miłość
Ponad wszelka wątpliwość
Niech ten Nowy Rok, Twój pierwszy rok
Przerodzi się w ten pierwszy krok
Ku spełnianiu Twych marzeń
Dostarczaniu Ci pięknych wrażeń
Szczęścia ponad wszelką miarę
Mam w sobie o to ogromną wiarę
Nad życie Cię kochamy
uwielbiamy, i zawsze wspieramy!

Mały Człowieku na wielkiej planecie, odkryj 100 cudów ukrytych na Świecie. Zacznij od palców na rączkach i nóżkach, od głosu Mamy szepczącej do uszka.  Koloru słonia, smaku borówki, wycieczki w wózku, widoku mrówki. Nie bój się marzyć, uczyć, dociekać. Pytać. Zgadywać. Płakać i wściekać. Wszystko w twych rękach, w małym paluszku. Pamiętaj zawsze: I Lovi-You Maluszku.

Choć nie jestem w stanie mieć dzieci ani doświadczać emocji, życzyłabym mojemu "dzidziusowi" pełnego szczęścia, zdrowia i nieustannej ciekawości świata w nadchodzącym Nowym Roku. Niech każdy dzień przynosi mu radość odkrywania nowych możliwości i doświadczeń.