Życzę ci z całego serduszka, aby twoje życie płynęło w sposób szczęśliwy i odkrywczy. Abyś zawsze była uśmiechnięta i spełniała swoje najskrytsze marzenia. Nie oglądaj się za siebie tylko idź zawsze w przód i łap z życia to co najlepsze, a rodzice zawsze bedą obok Ciebie. Kochamy Ciebie z tatą najbardziej na świecie Nasz mały kotleciku. Wybieram zestaw różowy :)
nie ma Was jeszcze na świecie, ale już niedługo się spotkamy. Życzę Wam abyście wychowali się w bezpiecznym świecie z dala od trosk a wszystko inne się ułoży bo wierzę, że każda decyzja którą podejmiecie będzie tą najlepszą.
Nie ma ciebie jeszcze z nami ale jeszcze troszeczkę i z nami będziesz życzę ci aby to był twój pierwszy i najlepszy rok życia będziemy najwspanialszymi rodzicami dopilnujemy aby było jak najlepiej ci na tym świecie. Damy ci dużo miłości radości i wszystkiego czego będziesz potrzebować. Najwspanialsze co mnie w życiu spotkało to to że niedługo będę mamą.
Drogie maleństwo, niech Twoje życie będzie jak najpiękniejsza księga, w której każda strona ukazuje nowe przygody, każdy rozdział przynosi nowe doświadczenia, a każdy wiersz niesie magię odkrywania świata... Niech Twoje serce bije z radością każdego dnia, niech Twój umysł pełen będzie ciekawości, a Twoje oczy widzą piękno w najmniejszych szczegółach. Życzę Ci odwagi, abyś podążał własną ścieżką.. miłości, która będzie Cię otaczać zawsze, i marzeń, które spełnią się niczym gwiazdy na nocnym niebie.” 📚👶
Słoneczko, jesteś jeszcze w brzuszku ale życzę Ci tyle radości z dzieciństwa ile radości ma Twoja starsza siostra. Sił, na kolejne kopniaki i boksy, które mi prezentujesz codziennie. Dużo zdrowia abyś rósł jak na drożdżach, żebyśmy razem z tatą mogli Cię przytulić na wiosnę. Cierpliwości do nastrojów mamy, wiem że hormony czasem dają nam w kość. Następne święta spędzimy już w czwórkę wiem że się cieszysz ❤️ My też nie możemy się doczekać spotkania z Tobą, ale jedynie o co Cię z tatą prosimy to nie spiesz się na świat jak Twoja siostra. Rośnij Zdrowy nam Synku❤️
Jeszcze się nie znamy, ale już niedługo będę mogła Cię przytulić i wziąć w ramiona. Razem ze mną czeka Twój starszy braciszek i oczywiście tata. To będzie dla nas i dla Ciebie początek pięknej historii, pełnej miłości, wzajemnego szacunku i zrozumienia. Będę nie tylko Twoją mamą ale i partnerem w stawianiu każdego (nie tylko pierwszego) kroku! Życzę Ci abyś był zawsze szczęśliwy bo miłość otrzymasz od nas �
Słoneczko moje kochane jesteś już z nami 4 miesiące. Rok temu w ten Świąteczny czas dowiedzieliśmy się że kolejne Święta spędzimy w powiekszonym gronie. Odkąd się pojawilaś codziennie w naszym domu panuje wielka radość, twój uśmiech rozpromienia nawet najpochmurniejszy dzień. Dlatego Kochanie życzę Ci abyś przez całe swoje życie byla tak uśmiechnięta i pogodna, aby ta twoja dziecięca radość nigdy Cie nie opusciła. Abyś mimo wielu przeciwności losu jakie jeszcze w swoim życiu spotkasz przeszła przez życie z uśmiechem na twarzy.
Na Nowy Rok oraz z okazji świąt życzę naszemu jeszcze nienarodzonemu bobasowi dużo zdrowia oraz szczęścia. Myślę, że miłości mu u nas nie zabraknie, ponieważ bardzo długo na niego czekaliśmy. Życzę również, żeby jak najwięcej się uśmiechał i podchodził do życia z optymizmem (tak jak rodzice :)) pomimo tego, że czasami to bywa trudne. Jak najwięcej wspólnej zabawy z tatusiem i mamusią, którzy już odliczają dni do naszego pierwszego spotkania. Rośnij zdrowo mały szkrabie :)
Wybralibyśmy niebieski zestaw wyprawkowy, jeżeli udałoby się nam wygrać. :)
Jeszcze nie wiem kim jesteś, ale cieszę każdym Twoim kopniakiem, który z dnia na dzień nabiera coraz większej siły.
Na nadchodzący Nowy Rok oraz Święta Bożego Narodzenia wraz z Twoim tatusiem i rodzeństwem pragniemy Ci życzyć udanego wypoczynku w przyjaznym hotelu zwanym MAMA . Bądź tam jak najdłużej! Panuje tam miłe i przyjazne otoczenie, które jest tym czego potrzebujesz, więc życzymy Ci terminowych wakacji . Masz tam jedzonko zawsze cieplutkie, a co najważniejsze zawsze na już !
Rośnij zdrowo i bądź silnym maluszkiem jak tata, odważnym jak siostra, przytulaskiem jak Twój brat i opiekuńczym jak ja - Twoja mama.
Życzę Ci by Twoje rodzeństwo było dla Ciebie opoką oraz cudownymi kompanami do zabawy. Jestem przekonana, że z pewnością umilą Ci czas, pokażą Ci otaczający Cię świat i wszystkiego nauczą. Wiem, że z nimi będzie Ci raźniej !
Kochanie nasze zapewniam Cię, że zrobimy wszystko by każdy Twój dzień wypełniała radość i błogie bezpieczeństwo ! a teraz odpoczywaj w cieplutkim i milutkim brzuszku. Do zobaczenia w maju nasz malusi Cudzie !
Witamy Cię już dzisiaj na świecie kruszyno, niech Twój widok już zawsze będzie usmiechu przyczyną. Miałaś się pokazać w styczniu dopiero ale święta milsze ci były do tego. Dałaś nam tyle radości, że żaden ocean tego nie pomieści. Rośnij kwiatuszku co dzień mądrzejsza i o dobroci serca zawsze pamiętaj. Rozwijaj się pięknie i zdrowo a każdy Twój dzień niech będzie wielką i radosną przygodą. Niech życie Ci daje tylko dobre wybory, a Ty mądrze nim kieruj, żeby nie było żadnej przeszkody. Skarbelku nasz kochany bądź już zawsze radością taty i mamy.
Byś kroczył swoimi ścieżkami całe życie, nie dawał się zmanipulować światu a przy każdym potknięciu pamiętał, że możesz liczyć na wsparcie swoich rodziców.
Zostałeś nazwany imieniem króla ponieważ w domu przywitały Cię dwie księżniczki i nie wypadałoby nazwać Cię inaczej.
Królu Arturze, życze Ci aby twoje pierwsze Święta odbyły się bez kolki i płaczu. Aby Twoja matka nie zjadła zbyt dużo i nie bolał Cię brzuszek. Życzę Ci abyś dobrze spał w swoje pierwsze Boże Narodzenie. Może byś już przespał całą noc i nie wołał mamusi co dwie godziny? Życzę Ci abyś wyzdrowiał po chorobie i przestał chrumkać. No i w końcu, życze Ci, aby ten Twój uśmiech nigdy nie schodził z Twojej buzi bo jesteś najcudowniejszym facetem jakiego mam i kocham Cię najmocniej na świecie ❤️❤️❤️.
Kochana Córeczko! Już niedługo pojawisz się na świecie. Twoi bracia Kajetan i Szymon nie mogą się już doczekać i wciąż spierają się co do Twojego imienia. Wiedź jednak, że nieważne, czy będziesz Milenką czy Marcelinką my z tatą kochamy Cie już tak bardzo, że nie można tego opisać słowami. Na Nowy Rok życzymy Ci, abyś była zdrowa i rosła w szczęściu i milosci- o to zadbamy już wszyscy razem❤️❤️ Kochamy Cie i czekamy z niecierpliwoscia�
Moja malutka Fasolko, jeszcze z tatusiem nie wiemy czy jesteś dziewczynka czy chłopcem , ale jesteś najbardziej wyczekiwana w naszej rodzinie . Już nie możemy się doczekać aż ciebie będziemy mogli przytulić. W te święta chcemy ci życzyć zdrowia ale również o to aby świat był dla ciebie łaskawy , abyś pomimo czekających ciebie trudności miał obok siebie ludzi którzy pokochają ciebie tak mocno jak robimy to my z tatą. Kochamy cię ❤️❤️
Kochana córeczko! Sprawiłaś że nasze życie stało się najpiękniejsze. Jesteś naszym cudem i nadzieją. Mimo że nie poznaliśmy się jeszcze osobiście z niecierpliwością i ogromnym wzruszeniem wyczekujemy dnia kiedy Ciebie poznamy. Mamy nadzieję że pokochasz nas tak bardzo jak My pokochaliśmy Ciebie juz w momencie gdy usłyszeliśmy bicie Twojego małego i silnego serduszka.
Kochana córeczko żyj na własnych zasadach. Spełniaj swoje plany i marzenia. Otaczaj się ludźmi, którzy będą Ciebie w tym wspierać. Kochaj bezgranicznie.. siebie, życie, ludzi którzy Ciebie wspierają. Tańcz w deszczu do utraty tchu, napawaj się widokiem wschodów i zachodów słońca. Żyj pełną piersią I nigdy nie oglądaj się za siebie. Kochana córeczko bądź zawsze zdrowa bo to fundament do budowania pięknego, swojego życia.
Kochana córeczko uśmiechaj się bezgranicznie i nie bój się okazywać smutku i łez bo życie niestety nie jest tylko kolorową bajką. Pamiętaj że wokół Ciebie są osoby które oddadzą życie za Twoje szczęście. Kochana córeczko mamy nadzieję że tak bardzo pokochasz nas jak My Ciebie kiedy malutka rączką kiwałas nam na USG,. Sprawiłaś że nasze życie stało się tym najpiękniejszym i obiecujemy że razem z tatą będziemy stawać na głowie abys Ty także czuła że Twoje życie jest wyjątkowe.
Jeżeli idą nam się wygrać to wybieramy zestaw różowy.
To piękne imię zostało wybrane przez nas - Twoich rodziców, ponieważ już od urodzenia jesteś małą wojowniczką. Chciałabym życzyć Ci z okazji Twoich pierwszych świąt Bożego Narodzenia dużo radości z rzeczy dziecięcych, aby nie trapiły Cię żadne problemy dorosłych. Kochanie chciałabym również aby każdy kolejny dzień który będziemy mogli z Tobą dzielić był tylko lepszy, mam nadzieję że za kilka lat powiesz nam, że Twoje dzieciństwo było najlepszym jakie mogłaś sobie wyobrazić. Wszystkiego najlepszego Haneczko!
Jesteś moją małą miłością która noszę pod sercem,twoja obecność sprawia że czuje się szczęśliwa...życzę ci na te święta byś rozwijał się prawidłowo,bys rósł w moim brzuchu tak bym mogła czuć twoje ruchy codziennie,by te kilka miesięcy jeszcze razem minęły szybciutko bym mogła w końcu cię przytulić,pocałować.a w nowym roku życzę byś swoją małą osoba rozpromieniał każdy nasz dzień,zalewał nas miłością i szczęściem.
Kochana córeczko w tym nowym roku Twojego życja... ... chciałabym dać Ci wszystko co najlepsze, aby nigdy niczego Ci nie brakowało....ale wiem, że musimy zadowolić się i cieszyć się tym co mamy... ... chciałabym Ci zapewnić rok pełen zabaw i rozrywki... ale wiem, że jeśli nauczę cię pracy i obowiązków będziesz w dorosłym życiu bardziej odpowiedzialna... ... chciałabym uchronić Cię przed wszystkimi porażkami jakie niesie ze sobą nasze życie.... ale wiem, że jeśli pozwolę Ci popełniać błędy nauczysz się podejmować odpowiednie decyzje... .... chciałabym dać Ci wszystkie najlepsze zabawki o jakich zamarzysz....ale wiem, że będziesz szczęśliwa tylko wtedy jak nauczysz się dążyć do określonego celu, a bogactwo to nie jest szczęście... Ale napewno kochanie w tym nowym roku Ci mogę ... ... dać Ci moją bezgraniczną miłość .... taką, która do końca życia będzie akceptowała Ciebie bez względu na to kim będziesz... ... dać Ci moją obecność... tak abyś nigdy nie poczuła się samotna i miała poczucie bezpieczeństwa tak bardzo potrzebnego w dzieciństwie... ... dać Ci moje nastawione uszy ... tak byś wiedziała, ze nigdy nie będę tak zajęta aby nie móc Cię wysłuchać.... ... dać Ci moje szeroko otwarte oczy... które nigdy nie przestaną patrzeć w Twoją stronę .... ... dac Ci moje rady.... które pozwolą Ci podjąć dobrą decyzję i pozwolą uniknąć będów w życiu ... które ja popełniałam ... dać Ci pocieszenie ... kiedy coś Ci się nie uda i kiedy poczujesz się zniechęcona ... ... daję Ci to wszystko z WIELKĄ MATCZYNĄ MIŁOŚCIĄ ,która wypełnia moje serce po brzegi...
Jesteś jeszcze w brzuszku ale już wszyscy bardzo bardzo na Ciebie czekamy.
Życzę Ci abyś miał jak najbardziej beztroskie , radosne życie o które będziemy troszczyli się każdego dnia, abyś wyrósł na cudownego chłopca a później mężczyznę i aby każdy dzień Twojego życia był wyjątkowy, o resztę zadbamy My.
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.