Konkurs Świąteczny "Życzenia dla maluszka" #teamLOVI

Drogi Wojtku,

Wraz z nadchodzącymi Świętami Bożego Narodzenia oraz Nowym Rokiem, pragnę otoczyć Cię życzeniami, które są jak najcenniejsze prezentyczki na początek Twojej życiowej podróży. Życzę Ci nie tylko ogromu miłości, ale także wszechstronnego rozwoju i niezapomnianych przeżyć.

Niech te pierwsze Święta, choć jeszcze nie do końca zrozumiałe dla Ciebie, niosą ze sobą atmosferę czułości, ciepła rodzinnego komfortu i radosnego trzepotu serc. Niech każdy gest, każde spojrzenie bliskich, stanowi dla Ciebie drogocenną lekcję miłości i wspólnoty.

Życzę Ci długich, spokojnych nocy, abyś mógł delektować się słodkimi snami, zatopiony w ciepełku otulającej Cię kołderki. Niech Twoje pierwsze uściski i pieszczoty są tak przyjemne, jak pierwsze promyki porannej słonecznej zorzy.

W Nowym Roku, który nadchodzi, kieruję do Ciebie życzenia zdrowia - największego skarbu, którym powinieneś być obdarowany. Niech Twoje pierwsze kroki w tej wielkiej podróży niosą ze sobą radość odkrywania świata i fascynującego poznawania nowych rzeczy. Niech każdy uśmiech, którym obdarzysz otaczających Cię ludzi, przyniesie z powrotem podwójną dawkę radości.

Niech pierwsze chwile Twojego życia staną się preludium do pięknej symfonii, jaką będzie dla Ciebie ta niezwykła podróż.

Świętujmy razem te magiczne dni i niech Nowy Rok przyniesie Ci mnóstwo błogosławieństw, sukcesów i miłości.

Z serca,
Twój tata

Zestaw niebieski 

Drogi Synku, 

Życzę Ci, abyś zmienił ten świat. On potrzebuje takich ludzi jak Ty❤️

Kochająca, 

Mama

Zestaw niebieski 

Mój Malutki,

2024 rok to będzie wyjątkowy rok, bo pojawisz się na świecie, choć od kilku miesięcy jesteś obecny, więc i te święta, gdy czasem kopniesz mnie mocniej słysząc jak fałszuję przy Jingle Bells Rock są dla nas magiczne ♥️

Masz pojawić się jako zwiastun wiosny, ale ja życzę Ci byś przyszedł i odmienił nasz świat, gdy poczujesz, że to ten moment, gdy będziesz bezpieczny i gotowy. Ja będę czekać, razem z Twoim tatą jesteśmy tu dla Ciebie i zawsze będziemy.

Teraz życzę Ci, by świąteczne jedzonko przyniosło Ci tyle radości, co mamusi (obiecuję jeść rozsądnie 😊), byśmy dobrze się wspólnie bawili podczas delikatnych, sylwestrowych pląsów i tańców 💃🏻a w Nowym Roku byśmy się spotkali w ten jeden piękny dzień lub noc i ruszyli w tę dla nas nową podróż, poznawali się wzajemnie, dali sobie miłość i radość✨♥️

poproszę o zestaw niebieski🐻

Drogi Leonku,

W te święta chciałabym Ci życzyć wszystkiego co najlepsze aby Bóg zawsze nad Tobą czuwał jak wtedy gdy przechodziłeś swój najcięższy czas w swoim życiu jakim była twoja operacja. Oby rok 2024 był Twoim najszczęśliwszym rokiem gdy przywitasz już niebawem swoją malutką siostrzyczkę i pokochasz ją całym serduszkiem. Ciesz się z każdego dnia jaki ci Bóg daje, bądź zawsze radosny i uśmiechnięty bo dla nas rodziców jest to największy prezent jaki nam możesz podarować.

Zdrowych i radosnych świąt Bożego Narodzenia dla Leonka i Anastazji która już niebawem będzie z nami.

Wybieram zestaw różowy.

Kochany maluszku! Życzę ci żeby 2024 rok był twoim rokiem. Przywitanie cię w czerwcu i zrobimy wszystko żeby twoje życie było piękne! Życzę ci byś przez cały rok i w kolejne święta cieszył się podgrzanym mlekiem o każdej porze dnia i nocy :)

Mama, tata i siostra 

Kochany synku,

rok 2023 miał przynieść Nam wiele radości. I przyniósł - jesteś nią Ty. Niestety przyszedłeś na świat zdecydowanie za szybko - przez co już trzy miesiące musisz walczyć w szpitalu. Bądź dzielny,  jeszcze troszkę i poznasz swój domek, poznasz swoje babcie, ciocie. Jesteś Naszym bohaterem <3 

Życzymy Ci przede wszystkim dużo zdrówka bo to najważniejsze i najcenniejsze, rodzinnego ciepła, mało smutków, siły do dalszego działania. Bądź zawsze uśmiechnięty,  spełniaj swoje marzenia, nieś pomoc innym. Pamiętaj,  że dobro wraca! 

Swoje pierwsze kroki stawiaj zdecydowanie, otwarcie do świata pełnego niespodzianek. Kieruj się sercem, a poznasz na swojej drodze wielu wspaniałych ludzi. 

Nasza Żabko - pamiętaj, że Mama z Tatą zawsze są przy Tobie. A w niebie jest Twój osobisty Anioł Stróż - braciszek Alanek.

W te najbliższe dni, chociaż nie jesteś jeszcze z Nami, obdarujemy Cię magiczną magią Świąt. Kochamy Cię<3

Mama i Tata!

zestaw niebieski

Kochana córeczko jesteś jeszcze w moim brzuszku i jeszcze chwilkę musimy na Ciebie poczekać , ale życzę Ci żebyś urodziła się silną i zdrową dziewczynką bo niestety na zdrowie wpływu nie mamy a o resztę zadbamy my Twoi rodzice i zrobimy wszytsko żebyś była najszczęśliwsza. Nie mogę się doczekać aż Cie wezmę na rączki i przytulę ❤️

Wybieram kolor różowy 

Mikołaju mój malutki,

rośnij duży, okrąglutki,

a my z mamą już czekamy,

kiedy Ciebie przywitamy.

Już Ci kącik zrobiliśmy,

oraz wózek kupiliśmy.

Teraz wspólnie już czekamy

i choinkę ubieramy.

A za rok w rodzinnym gronie,

zdobić będą Twoje dłonie.

Rób fikołki, kręć się w około,

Baw się w brzuszku wciąż wesoło.

Wraz z mausią całujemy,

i chwil z Tobą już pragniemy.

Wybieram kolor niebieski.

Kochany Gabrysiu 💙

W te pierwsze Święta Bożego Narodzenia 🌲  i Nowy Rok 🎆 życzę Ci aby uśmiech nigdy nie schodził Ci z buzi, bądź radosny i zarażaj radością innych. 

Świeta to wyjątkowy i rodzinny czas, cieszę się, że możemy go od teraz już zawsze spędzać razem 🥰

-Twoja mama 🤱

(Zestaw niebieski)

Kochany nasz maluszku,

Który jesteś jeszcze w brzuszku,

Czekaliśmy na Ciebie 12 lat,

Dzięki Tobie zmieni się cały nasz świat.

Nasza miłość Cię otuli,

Babcia z Dziadkiem mocno przytuli.

Szczęśliwego rozwiązania,

Całych nocy przesypiania,

Pomyślności i radości,

Zdrowia i miłości! ❤️

Zestaw różowy

Życzę Ci Wojtusiu dużo zdrowia, żebyśmy w końcu mogli nacieszyć się sobą w domu, a nie w szpitalu. Życzę Ci mój maleńki Synku, żebyś zawsze tak dzielnie walczył, a my Ci w tym pomożemy, jesteś naszym bohaterem.

Niebieski

Córeczko z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia, chciałabym Ci życzyć przede wszystkim zdrówka, uśmiechu na twarzy i żebyś rozwijała się tak jak do tej pory. Dużo przeszłaś w swoim malutkim i krótkim życiu jako dziecko urodzone wcześniej . Kocham każdy dzień, który spędziłam z tobą, a jest ich jeszcze mnóstwo przed nami, każdy dzień dla mnie jest tym wyjątkowym. Jestem szczęśliwa, że mogę nazywać się twoją mamą. Jest to dla mnie najpiękniejszy prezent mając ciebie. Kocham bardzo mocno mama.

Kochany Synku!

Życzę Ci aby Twoja rzeczywistość zawsze była piękniejsza od marzeń, abyś z roku na rok dorastał w poczuciu miłości i zrozumienia, abyś zawsze czuł się doceniony i dostawał od nas wsparcie. Życzę Ci, aby Twoje dzieciństwo było wspaniałe, abyś mógł kiedyś powiedzieć, że nie mogłeś urodzic się w lepszej rodzinie. Życzę Ci zdrówka, bo gdy ono jest to pokonamy razem wszystkie przeciwności losu. Jesteś moim największym spelnionym marzeniem mój Maluszku. Mocno Cię kocham 

kolor niebieski 

Chłopcy! Jesteście już z nami 3 miesiące. Mimo że jako wcześniaki nie mieliście łatwego startu, przez te kilka tygodni przeszliście jak burza, szybko przybraliście na wadze i przeszliście pomyślnie przez wszystkie badania. Życzę wam, byście nadal szli przez życie z takim impetem i w takim zdrowiu. Mamy jeszcze przed sobą wiele pięknych chwil i miejsc do zobaczenia. :)

Zestaw niebieski

Moja Kruszynko! 

Jeszcze błogo pływasz w moim brzuchu ale już teraz chcę życzyć Ci, żeby świat poza brzuchem był dla Ciebie równie bezpieczny i spokojny. Żebyśmy, z Twoją drugą mamą, były w stanie spełnić Twoje najskrytsze marzenia i żebyś kiedyś, gdy już będziesz dorosła, mogła stwierdzić, że Twoje dzieciństwo było udane i zawsze czułaś się ważna i wspierana. 

Ten rok był wyjątkowy - spełniłaś moje marzenie pojawiając się w moim brzuchu.

Następne lata będą jeszcze lepsze - wywrócisz moje życie do góry nogami i nadasz mu pięknych kolorów.

Wybieram kolor różowy. 

Kochany Synku, 

w te magiczne Święta Bożego Narodzenia jeszcze się nie zobaczymy, ale życzę Ci wiele miłości, radości i spokoju, żeby Twój przyszły świat był pełen uśmiechu, zdrowia i spełnionych marzeń. Niech każde Boże Narodzenie przynosi Ci jeszcze więcej szczęścia, radości i wzruszeń. 
Misiaku niech Twoje życie będzie pełne przygód, ciekawości i niezapomnianych chwil. Życzymy Ci, abyś zawsze miał wokół siebie kochających ludzi, którzy będą Cię wspierać i inspirować. Kochamy Cię już teraz i nie możemy się doczekać, aż Cię poznamy. Wesołych Świąt nasz mały Skarbie!  

Życzy Mamusia i Tatuś 💙

Wybieram kolor niebieski 💙

Drogi Maluszku,

W magiczny czas Bożego Narodzenia, życzę Ci najcudowniejszych chwil, pełnych uśmiechu i radości. Niech gwiazdka nad szopką przynosi Ci wiele szczęścia i ciepła.

Życzę Ci, abyś w tym świątecznym czasie doświadczał miłości i jedności wśród swojej rodziny. Niech Twój dom wypełniają dźwięki śmiechu, kolęd i radosnych rozmów.

Niech każdy prezent, który dostaniesz, przynosi Ci uśmiech na twarzy i spełnia Twoje najskrytsze marzenia. Niech światło świec bożonarodzeniowych oświetla Ci drogę przez całe życie.

Życzę Ci, abyś dostrzegał piękno w małych rzeczach, jak migoczące światełka na choince czy błyszczące kulki. Niech Twoje serce wypełnia miłość, życzliwość i współczucie dla innych.

W tym wyjątkowym czasie, niech Twoje sny stają się rzeczywistością, a magia Bożego Narodzenia otacza Cię każdego dnia. Niech radość świąt towarzyszy Ci przez cały rok.

Maluszku, życzę Ci najpiękniejszych świąt Bożego Narodzenia, pełnych miłości, ciepła i niezapomnianych chwil. Niech każdy dzień Twojego życia będzie napełniony magią i radością.

Z życzeniami świątecznymi,

Twój najwierniejszy przyjaciel

kolor różowy.

Kochany Maluszku,

Czekamy na Ciebie z niecierpliwością🥰 już nie możemy doczekać się dnia, kiedy Cię zobaczymy, będziemy mogli wziąć na ręce. 

Maleństwo rośnij nam zdrowo,

Życzymy mnóstwa uśmiechu,

Samych radosnych chwil. 

Zestaw różowy 

Klareńko, życzę Ci aby ten piękny uśmiech, którym nas obdarzasz każdego dnia gościł na Twojej buzi stale. Życzę Ci samych pięknych snów, godzin wypełnionych zabawą z siostrą, niezliczonych pocałunków kota. Życzę byś wyrosła na silną i pewną siebie kobietę , realizującą w życiu wszystkie obrane cele, a ja zawsze będę Ci w tym pomagać. 

Czego życzę mojej córeczce? Na pewno wszystkiego co najlepsze. Urodziła się przedwcześnie i chciałabym móc ją zabrać do domku, aby była w pełni zdrowa, radosna. Żeby jej płucka zaczęły pracować w pełni. Tego jej życzę. A na nowy rok Bianeczko życzę Ci szczęśliwego, rozwijającego i pełni wrażeń roku bo miłość już masz i to się nigdy nie zmieni. Kocham mocno!

Kolor różowy :)