Pokaż nam na zdjęciu jakieś wspomnienie z tegorocznych wakacji lub opisz je. Może Twój maluszek zrobił coś pierwszy raz? A może odwiedziliście jakieś wspaniałe miejsce? Albo zbieraliście truskawki u babci? Czekamy na Wasze wspomnienia. Do wygrania 1 z 20 zestawów nagród składających się z podgrzewacza, smoczków dynamicznych, etui oraz workoplecaka ze specjalnej edycji.
1x Podgrzewacz do butelek LOVI Szary
1 x LOVI Workoplecak Blossom
1 x Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI 6-18m 2 szt. Tie Dye
1 x Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI 3-6m 2 szt. Blossom
1 x Silikonowe etui na smoczek LOVI Nude
1 x Silikonowe etui na smoczek LOVI Pistachio
W zgłoszeniu koniecznie napiszcie czy wybieracie wzór dla chłopca czy dla dziewczynki.
Nasza mała majowa kruszynka rośnie tak szybko, niekiedy myślę , że czas powinien na chwilę stanąć w miejscu. Tak piękne są te chwile, które możemy uchwycić obiektywem aparatu. Dla nas , rodziców, wszystko jest pierwsze. Pierwszy spacer , pierwszy uśmiech, pierwsze zabawy na macie, pierwsze chwile z dziadkami.. wyliczeń nie ma końca.
Nasze wspomnienia uwiecznione na fotografiach to pierwszy zachód słońca w czerwcowy dzień. To było magiczne przeżycie, gdyż po raz pierwszy córeczkę ujrzała moja kochana siostra Joanna, fotograf z pasji i zamiłowania do uchwycenia takich chwil jak te.
Całkiem prozaiczna kawa w kawiarni to także jedno ze wspomnień, jakie mogłabym zaliczyć do pierwszych cudownych wrażeń. To czas , który dzielimy wspólnie wszyscy troje. Chwila drzemki dla córeczki, a dla naszej duszy i ciała moment relaksu przy kojących dźwiękach bossanova.
Kolejnym wspomnieniem to pierwsza wizyta dziadków, którzy na co dzień mieszkają zagranicą . Bajeczna chwila, gdy córeczka ma szalenie zdziwioną minę podczas śpiewu dziadka , który to śpiewał jej kołysankę po francusku.
Naszych takich pierwszych wspomnień jest jeszcze wiele wiele . A na kolejne czekamy z niecierpliwością. Nasze wspólne , pierwsze wakacje dobiegają końca. Przed nami moc wrażeń w naszą pierwszą wspólną jesień ♡
Wakacje żegnam z cudownymi wspomnieniami ciążowymi ❤️ dane mi było drugi raz przeżyć lato mając pod sercem malutkie serduszko ❤️ i mimo że nie było Hiszpanii, Grecji ani nawet Władysławowa to uważam, że to było najpiękniejsze lato ❤️
Gdy widzisz jak starszy syn poraz pierwszy wykonuje pierwsze czynności dorosłe mówiąc " mamusiu Ty masz Kubusia w brzuszku, odpocznij sobie" to wiesz ze jesteś prawdziwa szczęściara i więcej mi nic nie trzeba ❤️
Ps. No może oprócz tego cudownego podrzewacza Lovi ❤️
Już od momentu, gdy dowiedziałam się, że jestem w ciąży, rozpoczęliśmy budowę naszego wymarzonego domu. Te wakacje były wyjątkowe i pełne wyzwań. Był to intensywny czas, który spędziliśmy nie tylko w nowej roli rodziców ale także na finalizowaniu budowy, wiedząc, że to nasze ostatnie wakacje w jednopokojowym mieszkaniu. Każdy dzień poświęcaliśmy z myślą o tym, aby nasza córka dorastała w lepszych warunkach niż my i w domu pełnym miłości.
Te wakacje były pełne pracy, ale także nadziei i radości z tworzenia przyszłości dla naszej rodziny. Były symbolem nowego początku :)
Jak wakacje to lody! Jak lody to tylko te najpyszniejsze! Nic nie jest ważne, kiedy na horyzoncie dzieci dostają łakocie. Jak widać na naszym wakacyjnym zdjęciu, brudna buzia czy sukienka nie stanowią przeszkody do pałaszowania! Co roku tworzymy z rodziną ciąg wspomnień, odwiedzamy malownicze Gąski nad morzem, gdzie nasza córka może żyć pełnią życia i korzystać z dzieciństwa. Obcujemy z naturą, nieodpodal pola kempingowego na którym się zatrzymujemy jest zejście do morza otulone roślinnością. Czujemy się tam bezpiecznie. Wspólnie oglądamy wschody i zachody słońca. Patrzymy jak rozwija się nasza córka. W przyszłym roku będziemy spoglądać również na synka, który urodzi się lada moment.
Jeśli uda się otrzymać nagrodę, to chętnie przygarniemy coś dla chłopca. To będzie niezły prezent od naszej córeczki ❤️
Nasz pierwszy zagraniczny wyjazd z rocznym dzieckiem do Chorwacji okazał się niezapomnianą przygodą. Mała świetnie się bawiła, odkrywając nowe miejsca i poznając wiele zwierząt, jej ulubionym okazał się paw, z którym wręcz się zaprzyjaźniła. Każdego dnia cieszyliśmy się wyprawami i lekkimi wspinaczkami, podczas których maleństwo z radością podziwiało otaczającą przyrodę. I choć czekamy na naszą drugą córkę, ciąża nie była przeszkodą do przeżycia nowych doświadczeń.
Te chwile pełne uśmiechów i nowych doświadczeń na długo pozostaną w naszej pamięci. :)
Nasze pierwsze wspólne wakacje obfitowały w moc pierwszych doświadczeń: Walduś pierwszy raz zobaczył morze, bawił się w ogromnej piaskownicy, strzelił swojego pierwszego gola i poznał dużo nowych przyjaciół. Wakacje kończymy z nowymi umiejętnościami: umiemy już raczkować, próbujemy wstawać, smakujemy wciąż nowych smaków, mamy już 4 zęby, wspinamy się na wszystko, nawet umiemy już mówić "mama". Wakacje spędziliśmy nad morzem i na wsi, z Lovi zawsze było ciepło i bezpiecznie, lepiej znieśliśmy ząbkowanie i adaptacje w nowych miejscach, dziękujemy❤️
Oczywiście wybieram zestaw dla cudownego chłopczyka💙💙💙
Tegoroczne wakacje dla nas byly wyjatkowe, magiczne... Niby w 3 ale jednak w 4 ;D
Synus zaczal chodzic sam na wyjezdzie, gdzie w domu sie jeszcze bal, zachwycony piaskiem i morzem, zajadal sie rybką. Mnostwo spacerow, zabaw, a nawet nowych smakow.
Przytulanie sie do siostrzyczki w brzuszku a nawet czasem glaskanie tez sie zdarzylo pdzez starszego brata:)
Ludzie mowia ze male dziecko utrudnia podrozowanie. Dalekie podroze sa wyzwaniem, ale z wymarzonym dzieckiem jednym tu a drugom w drodze to jest cos pieknego mimo ze trudnego.
Obserwowanie nowych umiejetnosci, radosci z obecnosci obojga rodzicow, zabaw z obojgiem przytulan posilkow i tego wszystkiego jest czymś najwspanialszym co moglo mnie spotkac. Kolejne wakacje beda rownie piekne ale tym pierwszym chyba nic nie dorowna. Czas tak szybko leci, ze trzeba chlonac kazda piekna wspolna chwile, robic zdjecia tworzyc wspomnienia.
Oczywiscie towarzyszylo nam Lovi, ulubione smoczki i jedyne jakie syn toleruje, bez ktorych nie chce wychodzic z domu ;D i butelki na nocne karmienie.
Wakacje w tym roku były pod znakiem wielu wypraw , wycieczek i oglądania nowych miejsc poznawania (woda, piasek ) nie było mnie ponad rok na forum więc wracam wziąć udział mamy fajne wspomnienia a nawet pierwsza kąpiel w jacuzi w tym roku byli też u babci na wsi jeździli traktorem i zbierali ziemniaki :) wybieram zestaw niebieski
Wakacje minęły nam pod znakiem nowego członka rodziny - naszego kochanego Grzesia ❤️ dlatego ten wpis będzie dla niego! ❤️ Trochę inna wersja opisu, mam nadzieję, że przypadnie Wam do gustu ☺️
Kochany Grzesiu!
Jesteś już z nami od niemal dwóch miesięcy. Jak ten czas szybko leci!
To były cudowne dwa miesiące, pełne radości. Ale, zanim one minęły to - kochany Grzesiu - czekaliśmy na Ciebie z niecierpliwością. Chyba najbardziej czekała na spotkanie z Tobą Twoja siostrzyczka Emilka, która niedługo przed Twoim przyjściem na świat obchodziła swoje 5 urodziny. W końcu otrzymała Ciebie jako odrobinę spóźniony prezent urodzinowy - przyszedłeś na świat 3 lipca, 5 lat i 16 dni po Emilce. Emilka nie mogła się od Ciebie odkleić! Wciąż chciała trzymać Cię w ramionach. Tak nam zleciał pierwszy miesiąc - na tuleniu i poznawaniu siebie nawzajem.
Wiesz Grzesiu? Kiedy skończyłeś miesiąc byłeś na swoich pierwszych wakacjach - i to w Dubaju! A dokładnie na plaży Dubaj w Jarosławcu 😉 pogoda nam dopisała a Tobie wyraźnie się podobało. Drugi miesiąc wakacji minął nam pod znakiem Twoich uśmiechów. Uśmiechałeś się do wszystkich i do wszystkiego! Jesteś naszym kochanym śmieszkiem ❤️ zdobywałeś również wiele nowych umiejętności a my wszystkie Twoje postępy śledziliśmy z dumą i wzruszeniem... Kochamy Cię nasz mały chłopczyku ❤️
Moje wakacje to leżący tryb życia i oczekiwanie na maleństwo ❤️ w trakcie tych kilku miesięcy udało się uzyskac zgodę na godzinną, pamiątkowa sesję, dlatego też zdjęcie pochodzi właśnie z niej. A za chwilę poród �
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.