Te upalne wakacje spędziliśmy na spacerach po lesie i parkach, z takim maluszkiem tylko w cieniu.
Wakacje były dla nas bardzo ciężkie. Na pokładzie 10 i zaraz będzie 3 latek. A w brzuszku kolejny Skarb nasza wyczekiwana córeczka. Pomimo tego, że było wiele przeciwności a ciąża bardzo daje mi się we znaki staraliśmy się by dzieciaki miło spędziły wakacje. Wypad na dinozaury, kąpiele w basenie, żniwa u Wujka, Spacery i zabawy na podwórku. Staraliśmy się jakoś organizować czas. Mama co prawda ostatnio musi dużo odpoczywać z powodu komplikacji ale i mała w brzuszku dokazuje. Cieszymy się bo niedługo będzie z nami. Ale w wakacje udało nam się pożegnać Smoczka mam nadzieję, że i pampers odejdzie w zapomnienie. Dla nas to były intensywne wakacje.
Komplet dla dziewczynki ;-)
W tym roku mój maluszek (i to prawdziwy maluszek 😁) był po raz pierwszy na baaardzi zasłużonych wakacjach po wyjątkowo ciezkim drugim trymestrze. �🤍
W firmie Lovi czas płynie łagodnie,
Tu każda mama poczuje się swobodnie.
Brzuszek rośnie, serce szybciej bije,
Czekają wakacje, słońce się śmieje.
Przyjemny szum morza, piasek pod stopami,
W głowie marzenia o chwilach z maluchami.
Z Lovi pod ręką, w podróży i w domu,
Każdy dzień radosny, pełen ciepła tonu.
Czy to w górach, czy na plaży leniwie,
Ciąża z Lovi mija tak szczęśliwie.
Produkty bezpieczne, wygodne, przemyślane,
Dla mam, co przyszłość mają zaplanowane.
Więc ciesz się chwilą, odpoczywaj śmiało,
Z Lovi każde wyzwanie to pestka, nie ma co bać się wcale!
Wakacje z brzuszkiem? To przecież czas na radość,
Z Lovi każdy moment nabiera wielką wartość!
P. S. Zestaw dla chłopca :)
Nasze wakacje są w tym roku wyjątkowe jak nigdy. Czekamy na nasze pierwsze dzieciątko i już odliczamy dni. Ostatni miesiąc przed nami, więc ostatnie przygotowania wyprawkowo-porodowe. Wakacje spędziliśmy na przemeblowaniu mieszkania i szkole rodzenia. Maluszek rośnie jak na drożdżach i wszystko idzie ku dobremu. Mały szaleje w te upały i już nie mogę się doczekać jak razem z mężem będziemy mu pokazywać ten piękny świat ❤️❤️❤️
To są nasze pierwsze wakacje. Pierwsze poznawanie natury, pierwsze spacery, pierwsze uśmiechy. Poznajemy świat z całkiem innej strony, a letnia pogoda tylko nam w tym pomaga
Wybieramy zestaw dla chłopca
W te wakacje mieliśmy dużo wspólnych pierwszych razów, bo od kwietnia mamy drugą córeczkę ❤️ tak więc pierwszy raz WE CZWÓRKĘ spędzaliśmy czas na działce, zbudowaliśmy altankę, robiliśmy pikniki, byliśmy w zoo, nad morzem, nad jeziorem, oglądaliśmy spadające gwiazdy, siedzieliśmy wieczorem przy ognisku śpiewając piosenki, lato proste, ale bardzo przyjemne, bo spędziliśmy je razem, w rodzinnym gronie ❤️
wybieram zestaw dla dziewczynki ❤️

My pierwszy raz zdecydowaliśmy się na wyjazd nad polskie morze, ponieważ samopoczucie w ciąży nie oszczędza :D z nasza córeczka na pokładzie i synkiem w brzuszku najlepiej wspominamy animacje nad morzem, piasek między palcami i między… pośladkami :D dużo slonej wody i poplątane włosy �
Teo to nasz mały wodny potworek więc wakacje w 90% to u nas baseny i jeziora :) ale poza ty bardzo wielkim wydarzeniem w te wakacje były pierwsze kroki Teosia♥️ data bardzo zapadla w pamięć �
Nasze wakacje wśród natury ! 🌻🐝
Taki worek przydałby nam się na spacery po starszego brata do szkoły! 😍 oczywiście wybieramy zestaw dla chłopca 🩵
W te wakacje odbyliśmy ostatnie górskie spacery przed pojawieniem się naszej córeczki. Nie możemy się doczekać, kiedy wybierze się z nami na własnych nóżkach a nie w brzuchu mamy ❤️
Wybieramy zestaw dla dziewczynki
Tegoroczne wakacje spędzaliśmy nad jeziorem Białym. Słoneczko, woda, piasek cóż więcej potrzeba. Ładowaliśmy baterie i czekamy na nowego członka rodziny. Taki super zestaw na pewno przyda się na start. 

Zestaw dla chłopca.
To nasze pierwsze tak wspaniałe wakacji ☀️🤱 . !!!
To właśnie w te wakacje przyszła na świat Moja najsłodsza księżniczka Danielka 🩷 .
Dziś już ma 4 tygodnie !
To właśnie Moje najpiękniejsze wspomnienie z wakacji, które pozostanie na zawsze ! 🤱🩷
- wybieramy zestaw dla dziewczynki
Na tym zdjęciu nasz synek Wojtuś (jeszcze w brzuszku) poznaje swojego tygodniowego kuzyna Florka. Kuzyn nadal czekam na naszego synka a termin porodu już jutro! To były naprawdę piękne wakacje dla naszej rosnącej rodziny a w kompletowaniu wyprawki przydadza nam się nowe smoczki od Lovi �
Dla synka wybieramy zestaw dla chłopca 🩵
Typowa poranna pobudka wakacyjna z 10-letnim synem, 12-letnim kocurem i 8-miesieczną mademoiselle w brzuchu, który musi opierać się na wałku/poduszce, gdyż już ciężko się spi :)
Zestaw dla małych mademoiselle, czyli dziewczynki :)
Pierwsze wakacje mojego synka z nowymi członkami rodziny🦆
Miłość do zwierząt od małego😁Gramy o zestaw dla chłopca.
Akceptuję regulamin.
To zdjęcie z wakacji ma dla mnie szczególne znaczenie, bo idealnie oddaje ten wyjątkowy czas oczekiwania. Z każdym dniem czuję coraz większe podekscytowanie, bo za 3 dni w końcu zobaczę się z moim synkiem. To niesamowite uczucie, wiedzieć, że już niedługo będę mogła go przytulić i poznać. Te ostatnie chwile przed jego przyjściem na świat są pełne emocji i radości, a to zdjęcie na zawsze będzie mi przypominać o tym magicznym okresie w naszym życiu. �
Zestaw dla chłopca 🙂
Nasze wakacje spędziliśmy spacerując wśród zieleni. Były wędrówki w poszukiwaniu dinozaurów i bliskie spotkania z nimi. Jzda na roweryku i wspólne rowerowe wycieczki. Były też spacery i zabawa w parku nie mogło zabraknąć baniek mydlanych i czytania książeczek. Było też spotkanie z jeżem.
W przypadku wygranej prosimy o zestaw dla chłopca.