Wyjątkowa cierpliwość? Robienie pysznych posiłków w 10 minut? A może ogarniasz więcej niż jednego malucha? Opisz, jakie supermoce masz jako mama lub przyszła mama. Do wygrania 1 z 20 zestawów nagród składających się z podgrzewacza, antykolkowych butelek Mammafeel, smoczków dynamicznych Prime, silikonowych etui i śliniaków.
Nagrody:
20 x :
1 x Podgrzewacz i sterylizator do butelek LOVI Biały
1x Butelka LOVI Mammafeel 150 ml
1 x Butelka LOVI Mammafeel 250 m
1 x Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 0-6m 1 szt Nude
1 x Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 6-18m 2 szt Baby Blue/Blue
1 x Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 6-18m 2 szt Coconut/Ivory
1 x Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 0-6m 1 szt Blush
1 x Pierwszy kubek z obciążoną słomką
1 x Silikonowe etui na smoczek LOVI Nude
1 x Silikonowe etui na smoczek LOVI Granola
1 x Śliniak silikonowy LOVI Granola
1 x Śliniak silikonowy LOVI Nude
Konkurs trwa do 27.11.2024
Ogłaszamy zwycięzców konkursu (kolejność przypadkowa). Sprawdźcie czy zostawiliście maila w serwisie, otrzymacie od nas maila z informacją :)
Bycie mamą to już jest SUPERMOC :) Jestem mamą dwójki, w tym jednego 6 miesiecznego dzieciątka :)
Moja największa mocą są dzieci ❤️
A ja wykorzystuje tą moc by byc lepsza mama każdego dnia :)
Kolejną SUPERMOC jaka posiadam, to uspokojenie moich dzieci śpiewaniem, starsza córka i maleńki synek uwielbiają gdy mama śpiewa w ciągu dnia oraz na dobranoc �
Każda mama ma SUPERMOC- zawsze dba o to by dziecku nic nie zabrakło i było najszczęśliwsze na świecie 💓
Nieskończona miłość i wsparcie – Moja najważniejsza supermoc to miłość, która daje mi energię do działania nawet w najcięższych chwilach. Dla dziecka zawsze jestem obok, by wspierać, pocieszać, rozumieć i po prostu być. Bycie mamą to najtrudniejsza i najpiękniejsza supermoc, która wymaga poświęcenia, siły i ogromnej radości! A nie długo pojawi się kolejne maleństwo �
Jestem przyszłą mamą z super mocami. Bynajmniej taką mam nadzieję 🤞🏽 narazie moją super mocą jest cierpliwość do kompletowania wyprawki. Nie jestem mistrzem w organizacji, mam tylko nadzieję że zdążę do porodu 🤭
Z niczego zrobię wszystko. Czy to obiad, przekąska, wynalezienie lub zrobienie zabawek podczas długiego oczekiwania do lekarza, ciekawe zajęcie podczas choroby, awaryjny strój- np spodnie zamiast szalika. Czasami im mniej mam, tym więcej!
Jestem przyszła mamą z supermocami, ponieważ pomimo tego, że straciłam dwie ciąże, znalazłam w sobie siłę, by walczyć o swoje największe pragnienie, jakim jest bycie mamą. Jestem w trzeciej ciąży i mam nadzieję, że w lutym poznam naszego wyczekanego synka. Uważam, że każda mama ma supermoce, bo żeby wydać dziecko na świat, to trzeba mieć niesamowitą siłę, cierpliwość, odwagę. Mam nadzieję, że dla swojego dziecka będę tą superbohaterką, która obroni je przed wszystkimi lękami, da mu miłość, pokaże jak piękne może być życie i da mu wszystko czego tylko zapragnie �
Mam super moc która jest miłość do mojego synka który uwielbiam smoczki z lovi. Mam nadzieję że jestem super mama z super mocą która potrafi każdego dnia sprawić uśmiech na twarzy mojego bombelka �
Hm , moja super moc to zdecydowanie pokazywanie moim dzieciom jakie są ważne ,wspaniale i kochane . A doładowaniem mojej mocy jest słyszane codziennie milion razy „ kocham cię „ ”psytulimy się „ od syna �
Mam supermoce- jestem mamą, każdego dnia staje na wysokości zadania, żeby moja córka miała super dzień. Obiadki, śniadanka z niczego i na szybko moja specjalność do tego zabawy i wygłupy jak najbardziej przecież to malutkie bezbronne dziecko. Czy jestem idealna mamą pewnie nie ale kocham córkę nad życie i staram się każdego dnia aby kiedyś powiedziała mi dziękuję mamusiu jesteś najlepsza. Smoczki i butelki od lovi są u Nas od urodzenia tego wspaniałego maluszka.
SuperMoc - w pełni znaczenie tego słowa zna tylko matka 😛obecnie mam dwie córki, Blanka ma 2,5 roku Lauri 5 miesięcy, każdy dzień jest wspaniały …
Mimo, że są momenty, w których mówię „sobie dość” to nie zamieniłabym swojego życia.
Moje córeczki są wspaniałe, zajmuje się nimi 24/24h, bo mąż pracuje na pełnych obrotach, aby zapewnić jak najlepszy byt dla Nas wszystkich.
Mimo moich problemów zdrowotnych i to że ważę zaledwie 46 kg przy 170 cm wzrostu mam moc aby zajmować się moimi pociechami i spełniać ich wszystkie zachcianki �
Na początku macierzyństwa moimi super mocami była moja mama, której pomoc była niezastąpiona, pomagała w tych najtrudniejszych chwilach. Obecnie moja super mocą jest mój syn, który pokazał mi jakie cudowne może być pokazywanie świata małej istocie, jak poznawać świat na nowo jak z każdym dniem uczy się czegoś nowego, uczy się relacji z ludźmi, poznaje przyrodę, poznaje świat i napędza do działania w codziennych czynnościach, na które po niesprzespanej nocy często nie ma się ochoty .
Chęć posiadania dziecka była ogromna zacięta walka o upragnione dziecko leczenie niepłodności i już wtedy z końcem 22 r powiedziałam dość nie uronię już łzy biorę to na klatę i będę wygrana ! W maju 23r się udało �
Uważam że każda z nas ma super moc czy to mama już doświadczona która ma dzieci/dziecko czy ta która podobnie tak jak ja zostanie dopiero mamą .Wiadomo doświadczenie zdobywamy z czasem popełniając przeróżne błędy zwłaszcza czy pierwszym dziecku,ale uważam że matczyna miłość jest na tyle silna że każda z nas sobie poradzi z różnymi trudnościami w macierzyństwie a ten uśmiech tego małego dzieciątka który ukaże się nam będzie nagrodą za wszystkie trudne dni.
Uważam że każda kobieta ma supermoce, ponieważ my potrafimy dostosować się do każdej sytuacji i zawsze pomagamy sobie na wzajem. Słyszałam mnóstwo przykładów (również podam swoje) i w krótce wam je wymienię:
stewardessa wzięła na ręcy rocznego dziecka, który płakał i poszła razem z nim na spacer ze by go uspokoić i pomóc matce
podczas Długiej trasy autobusem 3 kobiety pomogły mi uspokoić moją córkę, która płakała z tylko jej wiadomych przyczyn. przez całą drogę bawiliśmy razem w różne zabawy i dzięki tym kobietom mogłam trochę odpocząć fizycznie moralnie
Przypadkowa kobieta w Londynie uratowała życie dziewczynce i powstrzymała porwanie. Już później powiedziała policjantom, że dziewczyna wyglądała na zdenerwowaną i pomyślała że musi jej pomóć.
Teraz bym prosiła ze by każda z was, która przeczyta ten komentaż, sobie przypomniała w czym wam pomogli kobiety i jak ty sama komuś pomogłaś.
Myśle, że moją, jak i każdej przyszłej mamy supermocą jest bezwarunkowa miłość do tej małej istotki, na którą oczekujemy z niecierpliwością od pojawienia się dwóch kresek. To niesamowite, że nie znając tego małego człowieka już go bezgranicznie kochasz i wiesz, że zrobiłabyś dla niego wszystko!
Ależ piękne nagrody czekają na zwycięzców :-))))
Supermoc, którą uważam za najważniejszą, to wewnętrzna moc przyciągania. Mówią, że dzieci wybierają sobie rodziców już na etapie naszego prenatalnego życia. Wierzę w to bezgranicznie. Kiedy patrzę na moją córeczkę, wzruszam się łzami szczęścia i mówię po cichutku "jak dobrze ,że nas sobie wybrałaś...". To moja supermoc, supermoc przyciągania.
Jako mama mam supermoc cierpliwości, która pomaga mi przetrwać trudne chwile, zdolność multitaskingu, dzięki której ogarniam wszystkie zadania naraz, oraz intuicję, która pozwala mi wiedzieć, czego moje dziecko potrzebuje, zanim jeszcze to powie. Potrafię rozwiązywać problemy na poczekaniu, dawać poczucie bezpieczeństwa i miłości bez końca, a także zarażać energią, nawet po długim dniu. Moja największa moc to niewyczerpana miłość, która sprawia, że każdy dzień jest wyjątkowy.
Czytając temat konkursu pomyślałam,że nie powinno mi być trudno opisać swoje "super moce" ale z drugiej strony wiem,że nie brałam nigdy udziału w konkursach kiedy trzeba o sobie pisać bo zawsze wygrywała myśl że i tak nie wygram. Dziś jednak noszę ostatnie tygodnie trzeci dar jakim są dzieci pod swoim sercem.Każdy wie jak trudny to czas,począwszy od starań o maluszka a kończąc na decyzjach które trzeba podjąć wybierając wyprawkę dla naszego maluszka. Wątpliwości nie mam,że i tym razem stawiam na Wasze produkty a do tej pory mieliśmy dla dzieci tylko smoczki i butelki bo moją SUPERMOCĄ jest zdecydowanie karmienie piersią. To bardzo trudna,ciążka czasami wręcz walka o każdą krople,o to by maluszek conajmniej rok tylko w wyjątkowych sytuacjach korzystał z butelki ale tym razem wiem,że szybciej wrócę do swojej pracy i już dziś myślę o tym,że będzie Nam potrzebny sterylizator,więcej butelek i laktator. Karmić planuje tak samo długo ale kiedyś butelka była awaryjna a tym razem planujemy uczyć córeczkę do picia z butelki dużo częściej a więc mi i mojemu mężowi ułatwiać to życie na 100% i poratuje przy trójce dzieci budżet domowy ;). Bardzo będziemy wdzięczni używając ponowanie waszych akcesori.
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.