Kombinezon zimowy jaki kupić?

Ubranka z 5.10.15 były duże porównując do innych, ale z jednej strony to lepsze większe niż za małe 

Nie miałam ubranek. 5.10.15 to nie wiem jakie są w porównaniu do innych

beata oj nie zawsze zamówiłam ostatni 80 a wygląda jak 74.....choć w większosci ich ubrania sa wieksze niż np smyk

MI się akurat wszystkie body trafiły większe niż np z pepco

Z tego co zauważam z primarka są mniejsze niż pepco

O kurcze zamówiłam kilka rzeczy teraz z promocji w 5 10 15 a dopiero teraz przeczytałam ten wątek. Mam nadzieję, że nie będą za małe.. Ale wg ich tabel rozmiarowych wybierałam. 

W F&f jest bardzo zanizona rozmiarowka. A z KappAhl mam wrażenie że te rzeczy 62 są jak 68/74.

To prawda kombinezony zawsze są jakieś wyjątkowo duże jak na dany rozmiar. 

Kverve życzę żebys trafiła w rozmiar. Daj znać jak przyjda 

Nie będą za małe. Ja zamówiłam jak tylko urodziła rozmiar 56 i córka jeszcze w nim chodzi ( ma prawie 9 miesiecy ) :) 

Beata tak długo to u nas żadne ciuszki nie służyły 

Beata o matko to musi być malutka. Ile waży? 

7 kg, te body na prawdę spore przyszły, a 62 ma jeszcze za długie rękawy 

beata to naprawde malutka jest,a wiadomo te rozmiary tez się duzo róznią

Beata to rzeczywiście przy 7 kg zmieścić w rozmiar 56 to szok. Ciężko mi wyobrazić. U nas tak szybko z tego rozmiaru wyrosła

aneczka może to jakis zawyzony rozmiar,córka mając 7 kilo miała rozm 68-74....ja ogolnie wole jak dziecko ma luz w ubraniu a nie dopasowane

Beata Twoja córeczka ma 8 miesięcy i waży tylko 7kg? Ile ważyła przy urodzeniu? 

68 jest chyba do 8kg, moj klopsik ma 9kg i 74 już takie na styk są :o

Nie wiedziałam że rozmiarowki też do wagi są dopasowane 

Na niektórych ubrankach na metce wewnętrznej jest napisane do ilu kg, w Next tak jest i w mothercare. 

Kverve dzięki za informacje. Ja to na metce widziałam albo w miesiącach albo w cm