Kombinezon zimowy jaki kupić?

Natalia są kombinezony z odpinanymi stopami że tak powiem.wiec takie też się sprawdzają kombinezony

natalia przeważnie większe kombinezony juz nie maja stópek tylko wykończone są ściągaczem.juz często rozmiar 74 jest bez stóp.są przystosowane dla dzieci które chodzą.wieć proponuje juz taki się zaopatrzeć.i potem dokupić butki 

Fajnie by było gdyby kombinezon miał też od razu zabudowania na rączki a nie wszystkie mają. A tak to ciężko noworodków rękawiczki zakładać. 

Adamos ja miałam taki z 5 10 15 i był super :) poszukaj może znajdziesz coś ciekawego :) 

Adamos jak rękawiczki dziecko zdejmuje to i te zabudowane na rączkach by ściągało tego by się nie przeskoczyło 

Natalia proponuję odkryte stopki i buciki. U nas 10msc i córka stawiała samodzielne pierwsze kroki

Aneczka moja córeczka ściągała każde rękawiczki a tych połączonych z kombinezonem nie 

U nas też ciężko było z rękawiczkami 

aneczka ale ja mama w kombinezonie rękawiczki na napy które mocno trzymają wiec raczej dziecko ne ściągnie.

Zależy jak te rękawiczki są przyczepione do kombinezonu. Bo jak w jednym miejscu to łatwo je dziecko może zająć 

Mam na myśli takie odrazu wszyte  w kombinezon zabudowane rękawiczki nie doklejane na rzepy. Bo jednak rzepy się wyrabiają. 

Adamos na nóżki na stałe zabudowane to widziałam ale raczki to nie widziałam. Zawsze albo przypięte albo takie odkładane 

Aneczka ja miałam taki kombinezon, dostałam od siostry i naprawdę jest praktyczny. Jest pewność, że rączki nie zmarzną. 

Dokładnie Karolinach maluszki to zmarzluchy a rękawiczki założyć na takie małe rączki to nieźle wyzwanie. 

Karolina moja nie zdejmowała rękawiczek więc nie miałam z tym problemu 

Aneczka to super są dzieci ze biorą do buzi te rękawiczki i ja ściągają :) 

Adamos tak wiem bo jak wychodzimy na spacer z sąsiadka to jej synek tak robił 

Ja miałam w tamtym roku rękawiczki na guzik w kombinezonie i nigdy nie mieliśmy problemu że się zgubią. Teraz będzie miał na zimę 2 lata i nie wiem jakie rękawiczki kupić bo kombinezon już mamy i się zastanawiam jakie rozwiązanie będzie najlepsze.

Pati dwulatkowi proponuje na sznurku ale takie że sciaganymi palcami.nje ściągasz wtedy całej rękawiczki tylko kapturek z palcy.

O super dzięki , widziałam takie wlasnie i zastanawiałam się kto je kupuje , wydawały mi się takie nie praktyczne hehe ale kupię jedna parę i zobaczę jak się sprawdza . Zamierzam kupić z 3 pary.