Marta dziekuje, widzialam te posciel w Smyku i jesli nie znajde innego wzoru to zakupie ta niebieska w misie, grunt zeby maluszkowi bylo przytulnie
Basia, a chodzi ci o pościelkę do łóżeczka czy do większego dziecka?
Beata , do lozeczka 135x100
ta w smerfy jest piekna ale to rozmiar do duzego lozka, wlasnie szkoda ze nie ma takich ladnych wzorow flanelowej poscieli dla niemowlat
Mamo-Tato ma świetne jakościowo produkty. Też mam od nich poszewki i śpiworek do spania.
dziekuje dziewczyny
no wlasnie chcialam flanelowa by bylo malutkiemu milutko jak go odkladam do lozeczka z cieplych ramion
teraz mamy dwustronna bawelniana posciel z Tchibo ktora jest rewelacyjna ale dosc chlodna w dotyku.
Basiu śliczna ta pościel
Dziękuję Marta
Właśnie dlatego tak wybrzydzam bo szukam czegoś w podobnym stylu
Daje flanelowa pieluszke pod główkę ale wolalabym całą pościel
Mały spi jak w rożku . Jego tatus to wymyślił zeby się nam nie odkrył ani nie nakryl buzi
królik to termoforek
Basiu pościel piękna
Beatko pościel Mothercare faktycznie też jest śliczna ale tylko na okres wiosenno -letni ponieważ kołderko-kocyk jest dość cienki. My taka mamy ale na okres zimowy używamy innej kołderki. Właśnie teraz tez szukam powłoczek dla Jasia na kołderke i mam dylemat, taki wybór a ja jestem zielona. Może jakaś podpowiedz na pościel dla chłopczyka.
Basiu widzę, że z Ciebie estetka Pięknie wygląda maluszek w tej morskiej piżamce i morskiej pościeli
Ja dla Mateuszka wybrałam bawełnianą pościel z misiami firmy Kieczmerski.
Mają w ofercie pościel welurową, haftowaną, z koronkami no i oczywiście z bawełny drukowanej.
u nas teraz w zimę sprawdza się flanelowa pościel
bo jest mięciutka, cieplutka i przyjemna dla skóry dziecka
Ja kupiłam na narodziny synka komplet: poduszka (40/60) + kołderka(135/100) i do tego 2 komplety pościeli: flanelowa (czyli na chłodniejsze dni) i bawełnianą ( na cieplejsze dni)
Gonia mam taką samą, tylko różową Rozala próbuje łapać pszczółki, a misia drapie
Marta misie bardzo ladne, juz kiedys zwrocilam na nie uwage pizamka w rybki calkiem przypadkiem-prezent od babci, ale fakt ze sporo u nas morskich klimatow
Mraczek a posciel mothercare kupowalas w Polsce czy Anglii? bo tutaj bida ze sklepami stacjonarnymi, sa w warszawie i krakowie a za cene dojazdu tam moge zamowic przesylke z Anglii-15 funtow
zastanawialam sie tylko czy w sklepach w polsce sa tak cudne wyprzedaze jak w UK? wlasnie chcialam zamowic ubranka na lato i zerkalam na te posciele ,sliczne maja wzory, ale cenowo wypadaja dosc drogo jak za dwuczesciowy zestaw
Śliczne macie te pościelki dla dzieci.
Basia oczywiście masz super maluszka.
Basiu pościel przybyła do nas z Anglii. Znajomi mi ja przywozili wiec nawet nie wiem ile kosztowała. Mamy kołderke i ochraniacz. Ale miałam jeszcze komplet do kosza Mojżesza ale mały już wyrósł i oddałam dla innego dzidziusia.
W Anglii akcesoria do dzieci są dużo tańsze. Ja mam z Anglii nowy wózek, sąsiadka mojej teściowej sprowadza. Kupiłam tą spacerówkę za 150zł i jest dość porządna.
Basia w Polsce nie uswiadczysz takich wyprzedazy jak w UK. Lepiej tam kupic.