Aisa , kolorówka, to tusze do rzęs, kredki do makijażu itp
Ja to się zastanawiam, czy nie skorzystać raz jeszcze z tej promocji z rosmana ale nie ma co być zachłannym
Ewcia88 owszem pisałam o tym wcześniej na poprzedniej stronie a miałam troszkę przygód w moim sklepie,gdyby nie pomoc przez fb z Rossmannem nie skorzystałabym w 100% z tej promocji.
Szczerze mówiąc wolę taką promocję niż na kosmetyki do makijażu…Bo w tym sklepie tuszy nie kupuję do rzęs.A kredka do oczu to tylko z Avonu.
Dzisiaj mogłam kupić dla syna płyn do kąpieli ale uznałam że nie kupuję bo chyba mamy.No i jak się okazało,nie mamy…
A ja się od siostry dowiedziałam że do przedszkola potrzeba osobny kombinezon bo oni na spacery wychodzą…zaś wydatek będzie…
Tak tak też słyszałam że w październiku znowu promocja na kolorówke:) myślę że to pewne info, bo za długo już ploty o tym chodzą;)
Dobrze wiedzieć, akurat konczy mi sie podlad i tusz do rzęs to czekam na te promocje. A kredki do oczu to tylko w Avonie. :)Darka kupujesz zwykle czy te wysuwane?
Z promocji Babydreamy tez skorzystalam mamy żel i chusteczki
Ja jak już nie chodze do pracy to nie mam dostępu do Avonu…z jednej strony i dobrze bo mniej kasy się traci he he choć powiem Wam że oriflame jest drogi ale jakościowo mają lepsze kosmetyki i czasem warto się skusić ;))
A ja zmęczona i nie skumalam na tusz bym się skusila
O dobrze wiedzieć trzeba pilnować kiedy wrzucą tą promocje na kolorowke
Szczerze mówiąc czekam na promocję dla dzieci wzięłabym dla synka płyny do kąpieli i do pupy kremy albo chusteczki nawilżane
M.Jacek kupuję tylko wysuwane kredki z dodatkiem brokatu,a nazywają sie diamentowe Myślę że Oriflame ma o wiele większe ceny niż Avon.Moja koleżanka ma Oriflame ale nic tam jeszcze nie zamówiłam bo się po prostu nie opłaca.
Ja jednak tusze do rzęs kupuję z Melbeline nie wiem jak się to pisze dokładnie.
Ewcia88 kosmetyki z Avonu też możesz zamówić na ich stronie uwielbiam ich żele pod prysznic i peelingi
no i płyn do kąpieli
Diamentowe kredki z Avonu - najlepsze!!! Jestem też ich fanką od dawna, dobrze się nimi maluje i się nie rozmazują
Z Oriflame jeszcze nigdy nic nie kupiłam, wolę jednak Avon albo iśc do drogerii i zrobić zakupy samodzielnie
Kiedyś nie byłam przekonana do tych kredek ale przekonałam się i teraz innych nie kupuję.Nie trzeba strugać a to duża wygoda.I są wytrzymałe a to też bardzo ważne i ceny powyżej 10zł nie kosztują.
A w drogerii też trzeba wiedzieć co kupić i czy warto!
też czekam na październik i promocję w rosmanie, bo kończy mi się tusz kiedyś używałam tusz z avonu, ale jednak maybeline jest cudowny
a jaka promocja była na babydream, jest jeszcze ?
dziś jest -25% na spodnie i sukienki z kolekcji jesienno-zimowej w smyku
Też kiedyś uwielbiałam te kredki z Avonu, dopóki nie trafiłam na kredki z Kiko Milano. O wiele trwalsze są niż te z Avonu.
A tusz nr jeden to dla mnie Lovely taki żółty, dostępny właśnie w Rossmanie, więc pewnie jak promocja się potwierdzi to kilka znowu wyląduje u mnie w zapasie. Chociaż i bez promocji nie jest drogi, mniej więcej 12 zł.
Ja tez koedys kupowalam.w avonie. Super shock czy jakos tak. Ale pozniej sie zakochalam.w tuszu z loreal. Tylko on strasznie drogi. Wiec jak bedzie promocja to z checia kuoie na zapas.
Od następnego poniedziałku znów będą w Lidlu ubranka dla maluszków i coś dla kobiet w ciąży:
3/4 ciąży czekałam na jakąś odzież ciążową w Lidlu i w końcu się doczekałam, szkoda, że tak na samą końcówkę
Po te body rozowe akurat kupiłam ostatnio w lidlu niemieckim :).
O ale biustonosz do karmienia to chętnie zobaczę
Dziewczyny a kiedy miały być kalosze w Lidlu? Jakoś nie mogę znaleźć tej oferty…
Darka kalosze już były, chyba w tamtym tygodniu
Emmkao dzięki za linki, muszę się wybrać i kupić coś dla maluszka:) te bodziaki są fajne:)
Kaloszki dzisiaj widziałam w lidlu Ja Ci Ula powiem, że podczas ciąży załapałam się na 3 edycje ciuchów ciążowych, ale tylko raz załapałam się na koszulkę ciążową, w której obecnie chodzę bo dopiero teraz wyglądam w niej korzystnie a nie jak w worku pokutnym. Generalnie to ja mam 3 koszulki na krzyż i jedne legginsy, w których chodzę , bo tylko to na mnie pasuje
Ciuszki w lidlu z gazetki chciałam Wam właśnie wrzucić, ale zostałam ubiegnięta znowu będą się zabijać i wyrywać sobie ciuszki, ja w 41 tc tam się nie będę pchać!