promocja w rosmanie jest do 19 września. Mnie zainteresował ten tytuł, tylko że nie jestem książkowa i mało czytam… Nie wiem czy nie wydam kasy w błoto.
Ewcia88 promocja 2+2 jest do 19.09.
Mama powiem Ci że strona Lidla też mi się nie podoba.Nie mogę się tam odnaleźć…szukanie nowych promocji troszkę zawiłe jest.Najpierw myślałam że to znieśli ale w końcu to znalazłam…
Wkurzyłam się z nowym regulaminem w Rosmannie…Masakra jakaś! Kurcze wymogi że musi być z różnych kategorii różniące się kodami kreskowymi… a poprzednim razem tego nie było.Widocznie taka sprzedaż im przyniosła straty skoro zmienili to diametralnie… Myślałam że mężowi żele pod prysznic kupię a tu zonk.Mam dość.Zawiodłam się…
Aleksandra91 szczerze mówiąc nie kupiłabym…Możesz spróbować…ale takie opowieści nie dla mnie.
Jak zostaniesz mamą sama zobaczysz jak to jest.Momentami nie jest kolorowo a tam może być wszystko ubarwione…na rzecz podkręcenia emocji która wymaga redakcja.Ja mam Położna. 3550 cudów narodzin.Książka bardzo mi się podobała…
A jak nie lubisz czytać to po co kupować na siłę?
Ja wolałam książkę kupić sobie o karmieniu piersią.
Ola jeśli nie jesteś molem książkowym to tylko wydasz niepotrzebnie pieniądze. Raz czy dwa weźmiesz książkę do ręki a potem będzie leżec na półce i się kurzyć ;/
Ja tak jak Darka kupiłam tylko książkę o karmieniu piersią, bardzo fajna pozycja i w dobrej cenie. Dodaję zdj okładki gdybyś była zainteresowana
Promocja w Rossmann jest do 19 września. Ja byłam dzisiaj i kupiłam żele pod prysznic
rozważę to , mam dwie dzieciowe książki, i do jednej usiadłam 2 razy, a do drugiej jak dziecko się urodzi :język niemowląt"
Darka ale ja od kiedy pamiętam te ostatnie promocję były takie że produkty muszą być inne… podobnie było jakkupowalam maszynki do golenia i rzeczy do stóp, identycznie kolorówka. Możesz kupić mężowi żele pod prysznic wystarczy by inne zapachy były:) ja wzięłam nam Dove jak zwykle i sobie i mężowi po dwie sztuki tylko musiałam brać dwa inne zapachy by kod kreskowy był inny.
Ja za to się wkurzyłam bo ż powodów zdrowotnych utknelam w domu na kilka dni, wczoraj złożyłam zamówienie online i super weszły żele ale chciałam też dołożyć pasty i płyny do jamy ustnej, byłam pewna że dodatkowo wejdzie promocja 2+1 żeby poszło w jednym zamówieniu a tu pupaa… trzeba składać dwa osobne bez sensu i.podobno na miejscu to samo trzeba dzielić na dwa osobne paragony. Może jak wynurze się z domu to zrobię zapasy past;)
Co do książek ja lubię takie inne i wydaje mi się to fajna niesztampowa propozycja :)aksiążki dzieciowe i karmieniowe dostałam od siostry, jako zej est położną to ma spora biblioteczke i mówiąc szczerze na prawdę sporo skorzystałam czytając jeszcze w ciazy. Później już nie bardzo był czas i siły;)
agn_kaw mówisz że można kupić te żele ale wystarczy żeby inne kody były.Nie wiem kiedy pójdę do Rossmanna ale mam w planach wykorzystać tą promocję.Ja tam żeli mam dość,mężowi mogę uzupełnić zapasy ha ha
A to nawet na stronie internetowej takie akcje robią że nie można łączyć zamówień…porażka…
A co do książek ja mam kilka w domu.Dużo czytałam będąc w ciąży.A po porodzie? Nie pamiętam czy cokolwiek wolałam iść spać niż czytać
Darka jak najbardziej tak :)) więc śmigaj w wolnej chwili, najlepiej przed południem by był większy wybór;) albo zamów on line z odbiorem w sklepie. Podobno juz bywaja braki w niektorych zapachach ale mi udalo sie zampwic wszystko co chcialam
Twój Styl i Grazia mają kupony na Stylowe zakupy
Sporo marek w niższych cenach, na zasadach podanych w kuponach.
Dziś i ja się obkupilam w żele pod prysznic w sumie niedawno kupowałam ale że była promocja to żal nie skorzystać hehe
Aleksandra, dokładnie aż żal nie skorzystać
agn_kaw dzięki za informacje
W takim razie jutro wybieram się do Rossmanna postanowione
Zamówiłabym on-line ale nie mam mozliwości powąchać jak w sklepie he he
Mężowi coś wybiorę A niech ma
he he na jakiś czas spokój będzie z żelami dla niego.
Oglądałam powoli kurtki na zimę dla syna…na 5 10 15 nic mi się nie podoba ale za to na smyku za 139zł…cena powala…
Darka raptem kilka dni temu było -20% na nową kolekcję i darmowa wysyłka. Sami skorzystaliśmy zamawiając cieplejszą bluzę w mniejszym rozmiarze dla Mikołaja, żeby miał na teraz.
Ja czekam na rzut kurtek dziecięcych w Lidlu, dopiero jak nic nie znajdę odpowiedniego to się rozejrzę co tam w tym sezonie w Smyku proponują.
Darka w Twoim stylu jest kupon 25% do 5.10.15. na weekend zniżek 29.09-01.10. na wszystko z nowej kolekcji nie wiem czy podobnego kuponu nie ma w Grazii ale u mnie w kiosku już nie było, więc Ci tu ni podpowiem. Tak jak wspomniała Ola też jest weekend zniżek z Avanti ale jako że ni elubię tego miesięcznika to nawet nie zaglądałam
W TS jest też kupon na 20%do Bartka (nowa kolekcja)
H&M -20% na wieksze zakupy
KappAhl -20% na wszystko w pełnej cenie
Reportey young, Reserved,Smyk również -20%
Ja zimówkę młodemu kupiłam w H&M podczas obnizki 20% i wyszło 90złotych, nie mało ale jest śliczna, musztardowa a kaptur obszyty futerkiem, do tego już wyszperałam musztardowe Emelki , które mam nadzieję będą pasowały i pozostaje mi tylko dokupić jakiś komin i czape Warto korzystać z takich promocji, bo nawet późiej odsprzedając tracimy mniej kasiory
Tyle pisałyście o promocji w Rossmanie, że aż sama dzisiaj powędrowałam na zakupy ale większość produktów już jest powybierana, żałuje że nie poszłam wcześniej ;/
Sporo tych zniżek się uzbierało ja jeszcze poluję na kombinezon, ale pewnie spróbuje znaleźć coś używanego na olx, bo po sklepach od 130 zł w górę ;/ na jedną zimę nie opłaca mi się ;/
O właśnie, ja mam dwa kombinezony ze Smyka, które mi w szafie zalegają i zbieram się żeby je na olx wystawić, dobrze że mi przypomniałaś
Wystawiaj może to ja od Ciebie kupię
he he:P
jeszcze bardzo się nie rozglądam za tymi kombinezonami bo do zimy jeszcze jest trochę czasu przynajmniej mam taką nadzieję
M.Jacek oni czasami dokładają na półki asortyment, tak przynajmniej bylo z kolorówka , tylko trzeba pytać sprzedawców kiedy mają dostawę i iść na następny dzień;)
Ja mam tyle roznych kombinezonow, większość właśnie Smykowa, ale zostawiamy póki co na kolejne bobo. Jeden z nich był założony aż jeden raz liczę na to że drugie dziecię wynosi trochę na jesień, bo synkowi kupiłam rozm 62miało być na wiosnę a tak powolutku rósł że były na niego gigantyczne, więc doslownie na końcówce wiosny zlapalismy dzień by założyć;)
A że na tyle uniwersalne wzory sa to bez względu na płeć się nadadzą:)
A po drugim będziemy się bawić w sprzedawanie
Ja mam tez nowiusieńki kombinezon po pierwszej córce teraz mała akurat ma cała jesień i zimę przed sobą więc na pewno znosi go za nie obie ;))) kombinezony to naprawdę fajna rzecz
wygodna
Dzisiaj odwiedziłam Rossmann i się wkurzyłam i nic więcej.Po zeskanowaniu wszystkich produktów 2+2 i innych artykułów widniała tylko promocja 2+1.A nie korzystałam jeszcze z tej promocji.Byłam mega zła…kierowniczka przyszła do kasy i tak nic nie zdziałała.Musiałam kupić 2+1…straciłam na tym i nic więcej…a nerwy to już swoją drogą…nie wiem czemu mi to nie działało.
Apropo kombinezonu musze sprzedać bo mi leży w piwnicy 74/80 w sam raz dla chłopca.Ja go dostałam ale nie korzystałam z niego. Ja jakoś nie byłam miłośniczką kombinezonu…