Kody zniżkowe, rabaty, promocje

Wyglądają na fajne . Ja też już zamówiłam :smiley: dziękuję bardzo

2 polubienia

Extra ta przytulanka i naprawdę jest duża :heart: to kupuje i ja :see_no_evil:

1 polubienie

Za to cenę to warto kupić :heart_eyes:

W Sinsay -50% na przecenione przy zakupie 2 sztuk. Bluzeczki kupiłam za 1,70 zł, kurtki zimowe na przyszły rok za 14 i 20 zł, ramoneski za 8 zł i wiele innych rzeczy za śmieszne pieniądze :smiley:

4 polubienia

Extra :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: ciekawe czy tylko stacjonarnie takie ceny

@Ann wczoeaj byłam to było tylko -20%, a dziś to extra promocja :face_with_peeking_eye: w takich cenach to naprawdę warto kupić ubranka nawet na przyszły rok :smiling_face_with_three_hearts:

Tylko stacjonarnie, bo tej promocji na przecenione nie ma online :confused:

1 polubienie

Oj tak, warto, bo nawet używanych na vinted nie kupię w takiej cenie :sweat_smile:

Ale kurczę szkoda :confused: bo jednak przez internet bym więcej zamówiła :smiley:

Ludzie pewnie teraz kupują dużo i na Vinted będą drożej sprzedawać :smiley:

Zdecydowanie, też bym jeszcze kupiła haha :smiley:

Dokładnie, niektórzy robią biznesy :stuck_out_tongue: podobno niektórzy wczoraj z Kauflandu wychodzili z 3 wózkami LEGO na sprzedaż :smile:

1 polubienie

Haha mnie to chyba nic nie zdziwi :sweat_smile::see_no_evil:

Oooo kocham te promocje , ciekawe czy w każdym sinsayu

Myślę , że tak :wink:

Myślę,że powinno być w każdym :slight_smile:

Co do sinsay to ostatnio pisalam o tym wlasnie ze takie promki, ja kupilam dresy dla starszaka po 5zl :see_no_evil:
Zastanawiam sie czy dzisiaj nie isc i nie nakupowac tez dla mlodszego syna

Chyba nie ma co się zastanawiać, tylko musisz udać się na zakupy :slight_smile: UDANE zakupy :slight_smile:

Do mnie już też doszło :star_struck:

2 polubienia

Za tą cenę to warto. Jedne minus, że ten głośniczek kiepskiej jakości i dźwięk pozostawia wiele do życzenia. Chyba że tylko ja tak trafiłam.