Kody zniżkowe, rabaty, promocje

Dziewczyny nie wiem czy to promocja czy jakiś błąd ale ta zabawka kosztuje 6,88 zł na allegro i ma w sobie melodie itd . Na niektórych aukcjach i stronach kosztuje nawet 60 zł . Zamówiłam na wypróbowanie i już mi wysłali.

https://allegro.pl/oferta/clementoni-baby-przytulanka-love-me-panda-18126401989

2 polubienia

W smyku kosztuje 77 zł , ale są i po 30 zł na niektórych stronach.

Niezła promocja! Ciekawe czy sprzedający ma jakieś inne interesujące aukcje aby załapać się na darmową wysyłkę ze Smart :grinning:

Przyszła już ta przytulanka ? :smiling_face: bo aż jestem ciekawa czy faktycznie jest taka jak w opisie i na zdjęciu :smiling_face: bo za tą cenę to a ciężko uwierzyć :face_with_peeking_eye:

Ja też ja zamówiłam, jest już wysłana, więc powinna być na dniach :smiley: ciekawa jestem czy jest taka fajna :smiley:

Ja już dostałam i jest naprawdę fajna . Jest to spory miś i w środku ma wyjmowane urządzenie w którym już są baterie i jak się włączy to lecą różne melodie i szumy . Za tą cenę to warto.

Wrócę od lekarza to wam wrzucę zdjęcie.

Szkoda , że wcześniej nie zauważyłam tego :slight_smile:

3 polubienia

Jest nowa aukcja z niską ceną też . Nie wiem tak naprawdę o co chodzi z cenami bo są po 50-70 zł i kilka aukcji z niskimi cenami :woman_shrugging:
https://allegro.pl/oferta/clementoni-baby-przytulanka-love-me-panda-30-cm-maskotka-dzwieki-18077634514

Dziękuję ! A są jakieś jakieś aukcje czy tylko to ? :slight_smile: ja widzę, ze ten sam sprzedawca ma też w ofercie po wyższej cenie

Moze maja duzo i chca sie pozbyc :wink:

Jakaś aukcja jest jeszcze za 4,99 ale bez smarta , później ta co wstawiłam za 6,87 , a później po 8-9 zł i tak wzwyż do 60 zł .

1 polubienie

Chyba tak :+1:

Skusiłaś

1 polubienie

Do mnie też dzisiaj dotarły :slight_smile: naprawdę super! Ja wzięłam jeszcze na prezent, bo wybieram się do innych Maluszków w odwiedziny i dobrałam jakieś książeczki ze szlaczkami dla starszej i rysowaniw-zmazywanie na podróż dla starszej i akurat wyszła cena na smarta :slight_smile:

5 polubień

W Empiku za 4,99 :smile:

3 polubienia

Kurcze ceny jak za darmo naprawde i widze ze takie spore te pandy :wink:

Wow wygląda mega ciekawie

Hm ciekawe co właśnie że to takie tanie