Dlatego ja lubię zamawiać przez neta
Ja widziałam , że teraz mają być 24 maski z isana te trójkąty w kalendarzu adwentowym , takich co nie ma normalnie na sprzedać, ale 100 zł kosztuje
Ale sam kalendarz z tymi maskami ?
Tak, to będzie taki jak Garnier wypuścił kiedyś że z pudełka każdego dnia wyciągasz jedna, dość ciekawie wyglądała bo są i maseczki i płatki
Dziekuje nie widzialam tego wczesniej ![]()
Zastanawiam się nad tym, czy to kupić ![]()
To było by wtedy nie opłacalne aby specjalnie jechać
A liczyłaś jak cenowo wychodzi ? Ile szt kosztuje normalnie ?
2.99 normalnie, ale ciekawa jestem tych masek bo mam te dwie i są super
O nie widziałam że wypuścili też taki do włosów, ciekawy tylko czy oni pozneij wyłuszcza te trójkąciki, bo coś ci sie sprawdzi i koniec, nie użyjesz ponownie bo nie będzie do kupna
No właśnie, ciekawe
Dziś w “zdmuchnij pianę” jest kupon na 4 zł na mydło do rąk z Isany. Wychodzi za 0,99 zł ![]()
Zaczekaj chwilę, za niedługo obniża cenę ![]()
Kto ma starszakow to wie. Ta kuchnia to sztos ! W tym roku troche inna - ma inne elementy. W super cenie !
Ooo jaka super cena ! @Ann masz racje na początku grudnia na pewno zrobią inne ceny , żeby się pozbyć ![]()
U mnie pustki w Rossmannie, a pojechałam specjalnie po te mydła
może będą jutro, ale już odpuszczam, bo paliwo wyjdzie dużo więcej niż ta obniżka
a Wam się udało?
Tak, my mamy starszą wersję, super jest
jeszcze w tej samej cenie możemy znaleźć kuchnie w Biedronce ![]()
Ja rok temu kupilam ją, byla taka sama ale bez zmywarki. Czeka na pewnie 2 urodzinki Kubusia bo wtedy bedzie mial swoj pokoj. Poki co korzysta z kuchni brata ( kupiona 4 lata temu) tylko juz bez drzwiczek hahahahah