Kody zniżkowe, rabaty, promocje

Jak wejdziesz w apke Rossmanna to będzie relacja z Pinem. Tam wejdź, zaakceptuj regulamin i kliknij, że bierzesz udział w akcji. Jest jedno banalnie proste zadanie do zrobienia i za to możesz odebrać takiego Pina. Chyba co miesiąc jest inny :stuck_out_tongue:

To jutro spróbuję to zrobić :face_with_peeking_eye: bo już kiedyś próbowałam ale mi coś nie wyszło :sweat_smile:

1 polubienie

Ooo tak myslalam ze jak juz cos lepszego to beda wieksze braki

Ja tez , szkoda ze do zakupow online tego nie daja , u mnie to by bylo pewniejsze :grin:

I gdyby nie ten wątek, znowu bym nie pamiętała o pianie :see_no_evil::see_no_evil:

1 polubienie

Specjalnie, żeby przyjść na zakupy a to zawsze się po coś tylko idzie a wychodzi z pełnym koszykiem :see_no_evil:

1 polubienie

Oj tak idziesz po jedna rzecz a te czerwone metki cie wołaja :rofl:

1 polubienie

Haha dokładnie , coś w tym jest :speak_no_evil::see_no_evil:

To na pewno jest przemyslane :wink:

2 polubienia

Dzisiaj w apce voucher 6 zl na olejek pod prysznic isana :slight_smile:

Pewnie i tak nie skorzystam, bo mi nie po drodze do rossmana … z gratisów niestety też nie skorzystałam

Ja tez niestety nie korzystam z tego rossman mam za daleko

Szkoda ja wlasnie jade dzisiaj i zobacze czy jeszcze wogole sa zeby odebrac :crazy_face:

Uadało sie dostac wszystko i nawet kupilam sobie te maski do wlosow z isana bede testowac :slight_smile:

2 polubienia

Ooo , to super że ci się udało

1 polubienie

Ooo a ja nie miałam tego wczoraj, dziwne :smiley:

Ja skorzystać chciałam a już nie było nic w moim rossmanie ale nie chciało mi się już nigdzie dalej jeździć tego szukać

To czyli każdy dostaje coś innego :see_no_evil:

Właśnie to jest najgorsze że jak coś sie fajnego trafia to często tych rzeczy nie ma. Też chciałam ten olejek bo on gąbki do makijażu fajnie domywa i nie było :face_with_diagonal_mouth:

Ja też poprosiłam siostre żeby mi kupiła ale już nie było podobno sprzedały się koło południa :sweat_smile: