Kody zniżkowe, rabaty, promocje

Mazia no nawet nieźle, bo teraz bym musiała zapłacić więcej, więc nie czekałam tylko już zamówiłam jak był ten black:p

Ja na ostatnich zakupach przeżyłam mega szok. Zdarzało się już nam spotkać z sytuacją, że jakiś produkt w sklepie stacjonarnym jest droższy niż online (np. żółwik linkimals w smyku stacjonarnym kosztował 150 zł, online 100 zł - rożnica ogromna!). Ale ostatnio online wychodziło dużo więcej - i to z użyciem kodu zniżkowego niż stacjonarnie. Wyskoczyliśmy na zakupy do galerii i w jednym ze sklepów mężowi się spodobały jakieś ciuchy - brał 3 sztuki, więc chciał sprawdzić czy w necie nie ma akurat promocji. No i wyszło co wyszło... Na każdym kroku trzeba uważać, sprawdzać i kalkulować. 

Doris ja też patrzyłam linkimalsy sowa np w sklepie 190 a w necie za 120 kupiłam, przebitka niezła. 

Ja nauczyłam się w sinsay sprawdzać ceny z aplikacją. Jest możliwość skanowania kodu i pokazuje ile kosztuje online. I kilka rzeczy było o wiele tańszych niż stacjonarnie. Dałam od razu do koszyka :) a jeszcze kod znalazłam więc już wogóle się opłacało 

szkoda, że np onilne nie ma niektórych rzeczy na wyprzedaży już. 

W smyku czasami robią fajne promocje też warto śledzić no. Zakup LEGO za 200 i gratis jakieś pudełko klocków  w sumie nie gratis za 1zl;) ale z zabawkami typowo niemowlęcym i też mają podobne akcje;) 

Co do sinsey ja ostatnio też zamówiłam ubranka ale u nich czasami problem z rozmiarami że nie mają rozmiarowki ktorej szukam;(

Ja dostałam kody zniżkowe z philips i chciałam zamówić oczyszczacz powietrza 35% taniej. Okazało się,  że w sklepie philips są tańsze produkty niż na stronie philips gdzie można wykorzystać zniżkę..  i zamiast 35% to wychodzi ok 10%.. 

Tak.. to też często. Człowiek cieszy się z tak dużej zniżki a tu wcale tak tanio nie wychodzi

Ja kiedyś wygrałam voucher na świadomej mamie na 100zl chyba. A okazało się, że zakupy muszą być za min 500zl.. akurat nie miałam tam co kupić za taką sumę więc przepadl

CAPRI CARE kod ważny do jutra przy zakupie mleka 2 lub 3 800g 409g za grosz

Kod w zdjęciu któraś może skorzystać 

Mamuśka też miałam ten kog chyba do jakiegoś sklepu zabawkowego babyhit? Napisałam do nich że nie mam aż tak dużych zakupów i chciałabym negocjować cenę wyjściową zakupu i się zgodzili. 

Ja wygrałam na ceneo voucher, ale bez ceny wyjściowej, tyle , że tylko z opcją KUP TERAZ i niestety ceny nie są aż tak korzystne. 

a to teraz LEGe jest w smyk za 1 zł, ale trzeba klocki kupić za bodajże 169 zł . NIe chcę skłamać , ale gdzie około tej kwoty. Widziałam wczoraj tą promocję jak robiłam zakupy 

Mam wrażenie, że nie ma zbyt dużo promocji i akcji zniżkowych. Może nie jestem jeszcze na takim etapie. Chwilowo załapuję się tylko na rabat na mleko. 

to nawet spoko promocja 

Na mm czesto gdzieś mi migają promocje w różnych sklepach/aptekach.  

Dzisiaj w biedrze kupowałam hipp 1  sztuk dwie Pani przy kasie  z rozpędu "ale to nie wchodzi w promocje" :P może.i nie ale Dziecko jesc musi. 

Na hipp na fb bodajze jest jakiś konkurs można wygrać zapas któregoś mleka następnego.  Może Któraś z Was zainteresuje.

Często w smyku są takie okazje właśnie z LEGO;) sama sie zastanawiałam nad takim zestawem jak szukałam kolejki LEGO ale w efekcie zrobili na Amazonie jakąś lepszą ofertę więc tam też warto zerknąć;)

Ogólnie sprawdzajcie ceny na ceneo, bo czasami różnica może być bardzo duża.

Ojj tak można się nieźle przejechać jak się dobrze nie posprawdza. A jak.mozna taniej to trzeba w obecnych czasach korzystać

ja tez często sprawdzam na ceneo 

Na Ceneo można kupić też przez ich portal i tutaj uwaga czasami mają kody zniżkowe;) takim sposobem udało mi się kupić mega okazyjnej cenie zabawki na gwiazdkę;)

Ooo dobrze wiedzieć o kodach rabatowych