Kody zniżkowe, rabaty, promocje

Akk to jak ja kupowana ubrnak z cocodrillo to przeważnie wszystko było o rozmiar mniejsze lub pół rozmiaru. Ogólnie były to ubranka mniejsze niż z innych marek 

Idziemka to my vos ostatnio podobne mysli mamy;D

Aniss budujemy się więc pewnie dlatego podobne myślenie, bo wiele innych rzeczy trzeba zakupić:D

Oj Ja tak.samo.. Nawet dzieciom nic nie kupuje bo wszystko mają na chwilę obecną.. chociaż niedługo będę musiała szukać spodenek dla.synka do zlobka jakieś nowe. 

Justys zaraz beda wyprzedaze coa utrafisz ;) ja ostatnio bedac na zakupach wstapislam do sinsay to cos bylo na promocjach bo mamuski mialy sporo w koszykach nie qspomne o kolejkach;/

A u nas w Sinsay dzieciecy dział taki ubogi że szok, jedynie online wybór. Kupiłam ostatnio leginsy to przyszły jak dla krasnoludka, musiałam zwrócić i zamówić 2 rozmiary większe i dopiero były ok. 

Udało się Wam już coś kupić w dobrej cenie na Black ? Ha póki co na allegro lovele i Kapsułki do zmywarki :D 

Ja polowałam na telewizor i się wyprzedały... Mam nadzieję, ze się coś jeszcze pojawi, bo jak nie to nie wiem:D 

Polecam też śledzić okazję na Pepper.

Ja nic nie kupiłam 🤷‍♀️ nie znalazłam nic ekstra

U mnie też kiepsko. Sam początek tych promocji, ok 10.11, jeszcze coś się pojawiło ale im bliżej finału black tym wydaje Mi się, że te ceny były nie bardzo promocyjne 

oj też mi się tak wydaje, że to trochę naciągnięte :) 

W Ameryce podobno mają rzeczywiście promocje aż w kolejkach ludzie stoją. A u nas takie święto zrobili, by zrobić:D dużo osób się nabiera zwłaszcza,  gdy nie obserwują cen wcześniej 

Ja jutro kupiłam ubrania w ulubionym sklepie nie patrząc ile jest zniżki w tym sklepie na blac friday i tak naprawdę nie dostałam żadnej zniżki..  ale ubrania podobały mi się i ich potrzebowałam..  

W tym roku chciałam kupić ubrania mężowi ale zanim zdecydowałam się to promocja minęła..  Ja za to zastanawiałam się czy to prawdziwa zniżka.. 

Dlatego wydaje mi się że lepiej kupować wtedy na takich stronach i w sklepach gdzie zazwyczaj nie ma promocji, bo wtedy jak dadzą to faktycznie można kupić coś dużo taniej :) 

Mi się udało na hm złapać super promocje bo kupiłam synkowi kombinezon zimowy z 209 zł na 116 a córeczce do wyprawki też kombinezon ale cieńszy ze 120 na 60 i do tego zestaw ciuszków z 60 na 25 także rewelacja :)))

Heh.. te promocje to taka lipa ;/ ja zbytnio nie patrzylam na to ale.kupilam misia dla cory przez ceneo bo byly znizki 25zl przy zakupie kup teraz za 150 to tak w sumie wyszlo troche taniej chyba jeszcze jest ta promocja wiec tez warto sledzic opcje zakupow bezposrednio przez ceneo;) ja pierwszy raz tak zamawialam i wszystko bylo ok;)

Jakis czas temu tez na amazonie byla dobra promocja ale za zalozenie aplikavji chyba 40zl bylo mniejdo zaplacenia przy zakupach za 200 to nam sie udalo lego kupic w dobrej cenie bo jeszcze promocja byla ;) ale to fart vos zobaczyc czy znalesc to predzej na to sie zalapie niz taka wyprzedaz black;/

Pamiętajcie, że sklepy mają teraz obowiązek podawania najniższej ceny z ostatnich 30dni więc to trochę umożliwia nam sprawdzenie czy jest to promocja czy nie. Dzięki temu aż tak nie "oszukują". 

W H&M można czasem naprawdę fajne promocje złapać :) A ubranka bardzo lubię z h&m. Czasem na smyku też coś znajdę czy na 5.10.15.

I też patrzę często na cenę w ostatnich 30 dniach :) 

Mi się udało telewizor i uchwyt do niego kupić taniej na rtv, zaoszczędziłam z tysiąc złotych

i stół też jakiś tysiąc mniej. 

Odzienia to Tobie się udało złapać niezłe ceny . 

Ja w sumie tylko prezenty na Black friday kupiłam i powiedzmy ,że udało się zaoszczędzić trochę