Kody zniżkowe, rabaty, promocje

O dzięki za info muszę koniecznie obczaic Lidla :smiley:

W Lidlu od przyszłego tygodnia będą ubranka dziecięce, pościel niemowlęca i mata.
Na slodkisen.pl można kupić ubranka niemowlęce z dużym rabatem.
W Smyku jest 20% na kurtki i płaszczyki.

Od 5 do 10 kwietnia w Endo jest 20% rabatu z hasłem: TWOJSTYL2018

Od następnego czwartku w Lidlu będą ubranka dla starszaków.

W rossmanie -55% na minimun 3 różne produkty do makijażu

HM
-20% dla klubowiczow przy zakupach za min 100zł.

Smyk do -60% na artykuły z kategorii pielęgnacja m.in chusteczki nawilzane, akxesoria do pazurków, do czyszczenia nosa, kosmetyki itp. W tym m.in chusteczki WaterEipes w cenie 10.90zł :slight_smile:

Z H&M skorzystałam, dzięki <3
Kupiłam Zuzie legginsy, bo ze wszystkiego wyrosła O.o

W smyku promocje. Do -80 na outlet, -50 na krzesełka do karmienia.
A na doz.pl jest tydzień z marką Dermena jeśli która korzysta :wink:

W niebieskim pudełu dostałam 2 kody na pampersy. My korzystamy z Dady, wiec może którąś z Was zainteresują :slight_smile: Kupon 18 zł ważny od 01.09.2017 do 31.08.2018. Kupon dotyczy zapasu pieluszek: pampers premium Care 168 szt roz. 1 i 2 lub pampers premium care 240 szt. rozmiar 2.

Kod: LH27pV8tl do wykorzystania na stronie: emag.pl/campaign/pampers-na-start
Kod: LH27pV8tl do wykorzystania na stronie: freedo.pl/porodowka

P.S: podobno kod jest spersonalizowany i może być użyty tylko raz (taka jest informacja na ulotce).

Smyk -50% na ubranka :smiley:

Moje juz drugie zamówienie w H&M jest opóźnione, pewnie przez rabat nie zdążyli odświeżyć stanow magazynowych i są braki:(

W 5.10.15 jest 30% rabatu na wiosenną kolekcję i do -50% na wiosenne kurtki i akcesoria.
W Endo wiosenne kurtki -50%. I widziałam, że są tam jeszcze ostatnie godziny nocy zakupów.
W Pepco ładne bodziaczki za 10 zł.
W ogóle w wielu sklepach internetowych można uzyskać fajny cashback, np. w Allegro, Empik.com, Endo, Entliczek Pentliczek, Mama Gama, Nasz Smyk, Pink or Blue, Sprytne Zabawki czy inne, nie tylko dzieciaczkowe. Ja korzystam i gromadzę :smiley:

Mi w smyku opóźnili odbiór, mimo że towar był na magazynie wg strony. W smyku 40% rabatu na gry planszowe i figurki.

Mariee mi rowniez napisali ze bedzie opoznienie. Mam nadzieję że bez brakow bo tyle fajnych rzeczy wzięłam dla maluszka…

Smyk lego 2+1 ale nie wiem czy wszystkie czybtylko wybrane kolekcje.

Superpharm dzis i jutro Pampers Premium Care w cenie 38.99 duze opk.z kartą klubową.

Byłam dziś w H&M po staniki do karmienia i przy okazji skorzystałam z promocji -20% także jestem zadowolona :slight_smile:

W gazecie ZWIERCIADŁO, która kosztuje 9,99 są dwa dodatki: krem do rąk VIANEK 75ml i płyn micelarny VIANEK 200 ml. Wydaje mi się, że mega się opłaca :slight_smile: Ja kupiłam nawet dwie gazety :stuck_out_tongue: W hebe np. sam krem do rąk kosztuje 16,99.

W Smyku zniżki na artyluly firmy Smiki

Zaopatrzyłam się właśnie w lusterko smiki do samochodu żeby móc obserwować malucha:)

Ebelin.my tez wlasnie zamowilismy drugie bo.super cena a wg mnie jest najlepsze, duże i bez zbednych bajerów mogacych denerwować malucha 0odczas podroży :wink:

W H&M do -40% rabatu na wiosnę. Członkowie H&M Club mają dodatkowe 10%. Oferta online i dotyczy wybranych produktów, do 22.04.