Kody zniżkowe, rabaty, promocje

Agn_kaw, a rozmiarówka lidla nie zaczyna się od 50/56? Chyba nie ma takiego rozmiaru 56/62, bo potem jest 62/68 , 74/80 itd. Ale fakt ze są duże.

Niestety nie ma kto podjechać. Rodzice w pracy, mąż też i to na 12 h dzisiaj i jutro … babcia chora z resztą ona nie jest zmotoryzowans
No trudno.
W Lidlu rozmiarówa chyba zaczyna się od 50/56

Chyba wybierzemy się na spacer do lidla :slight_smile:
Wydają się fajne te bodziaki. Te poprzednie kopertowe mają super rękawki, łatwo można je założyć dziecku.

Z lidla ciuszki są większe mimo podanej rozmiarowki.

Kiedyś byly od 56 teraz od 50 ale zalezy co bodziaki mają chyba lamane rozm a pajace już nie jestem pewna.
Chodzilo mi raczej ogolnie ze 56 i 62 są mega wielkie :stuck_out_tongue:

W HM 20% na dzial dzieciecy przy zakupach za min 100zl dla klubowiczow (kod podany na str glownej).

W aptece melissa znów jest darmowa dostawa. Tym razem obowiązuje do 26.03 godz 10:00 do zakupów powyżej 49zł. Ja korzystałam poprzednim razem.

W sklepie jest spore promocje na torby typu shopperki:

Wiele z nich jest w przecenie minus 20-30%. Torebki z prawdziwej skóry w sklepei możńa kupić za mniej wiecej 200 zł czyli tyle za ile w sklepach stacjonarnych kupi się torebki ze sztucznej skóry. Tak więc moim zdaniem warto jest sobie zerknąć i rozejrzeć się czy się Wam coś nie podoba.

• 20% na odzież dziecięca w c&a

Ma któraś z was kod do zalando?

20% w smyku na kurtki i płaszczyki

Dziewczyny w gazecie Mamo to ja i Będę mama jest dodatek:pełnowymiarowy Sudocrem ten nowy do codziennej pielęgnacji. W Rossmannie kosztuje on 23 zl obecnie a gazeta z dodatkiem 3.99 :slight_smile:

Evelin, ale news :slight_smile: dzięki, choć nie zaopatrzyłam się akurat w Sudocrem.
Odebrałam paczuszkę pieluszek Pampers z akcji: pierwsza pieluszka dla maluszka. W kilku Rosmanach już nie było, udało mi się nareszcie trafić :slight_smile:

Mama mi tez udało sie zgarnac jezzcze przed porodem ale maja strasznie kritkitermin waznosci.
Choc to zapewne umowne bi w sumie co tam ma sie zepsuc ale dziwne trochę.

Ciekawe czy ten sudocrem to na prawde pełnowymiarowe opakowanie? Bo dostałam dwie próbki od połozńej srodowiskowej i sama smaruję sobie nim moją wysypke i faktycznie ładnie lagodzi.
W ogóle nasza przychodnia mnie zaskoczyła dostalam całą siatkę ksiazeczek ulotek jakies probki i m in minismoczek z Lovi piekny mietowy z piorkiem <3 pamietam ze tamtym razem dostałam jakis taki pakiecik i w ciazy odnosnie zywienia i po porodzie tez cos bylo :wink:
Milo z ich strony:)

Agn - ale fajnie :slight_smile: A jakoś prosiłaś w przychodni o jakiś pakiet, czy przy zapisie dzieciątka?

Agn sprawdzalam gramature i ta sama co w Rossmanie :slight_smile: kupilam gazetę Mamo to ja z dodatkiem. We wtorek kupię jeszcze tę drugą jak jeszcze gdzieś będzie.

Agn, może to była paczka z Niebieskiego Pudełka? Tam jest sporo próbek i ulotek

Pcheła nie niee nic nie mowilam, tzn zgłosilam malego do tej przychodni w szpitalu na oświadczeniu. Sama tam naleze i starszy synek. I połozna srodiwsikowa z niej przytargała tą siatke na 1 wizyte patronażową do nas :slight_smile:
Evelin ekstra w takim razie i ja sie wybiore albo poprosze kogos żeby nam zakupił :slight_smile: skori w jednej jest duzy to i w drugiej bedzie bo z tego co kojarzę ti jedno wydawnictwo jest :slight_smile:
Mama_ wiesz zs w sumie nie wiem, do niebieskiego sie zarejestrowsłam ale nic nie dostałam bezposrednio od nich poza newsleterem na maila a tu siateczka byla z Lovi taka spora no i nigdzie wzmianki p tym ze to z Niebieskiego wiec nie wiem

agn, paczuszka z Niebieskiego ma napis na siateczce. Ja przynajmniej taką dostałam

Będąc w ciąży też dostałam ten minismoczek Lovi z piórkiem i idealnie sprawdził się jako pierwszy smoczek dla maluszka, także zdecydowanie polecam (do tego tak uroczo wygląda).

Od poniedziałku w Lidlu będzie pościel dla dzieci i mata niemowlęca.