MAM fakt juniorowanie kiepski pomysł
Michalina tez bym się zdziwiła bo zazwyczaj wybiera się imię którego nie ma w domu łatwiej się żyje tak myśle
Michalina gdybyś miała Synka wtedy znalazła byś imię specjalnie dla niego. Imię jednak wyróżnia wśród domowników i ja nie wyobrażam sobie żeby mój syn miał tak samo na imię jak mąż. Nawet jeśli podoba mi się imię męża.
Coś Ty Michalina serio, jakoś mi tak dziwacznie to brzmi. A dlaczego nie dać w takim razie córce imienia po mamie…
Mój mąż ma na imie Michal, to moje ulubione meskie imie. Zanim go poznalam to od zawsze marzyl mi się syn Michal albo corka Michalina… Jednak raczej bym tak syna nie nazwala już teraz;) Ale corka marzyla mi sie Michalina i probowalam namowic męża, zeby spelnil moje marzenie z dzieciństwa. Tym bardziej ze to zlepek naszych imion i niektorzy znajomi tak na nas mowili;) Nie chcial sie zgodzic i jest Hanna Michalina - maz nadal corce drugie imie w urzędZie przy rejestracji, bo nie chcielismy drugiego imienia;)
Ewelina fajnie by było jakby córcia się tak nazywała. Mi też zawsze podobało się imię naszej forumowej koleżanki Michasi, ale że mój były to Michał, a do tego zod początku związku chodziło za nami imię Martynka to nie było mowy o innym imieniu niż Martynka, no jeszcze braliśmy pod uwagę drugi śliczne imię też koleżanki forumowej Oli ale po sąsiedzku Ola mała jest i jest to bardzo ostatnio popularne imię to dlatego mamy Martynkę i już
ale Michalina i Aleksandra bardzo mi się podobają
Liliana ładne imię sama chciałam dać tak córci ale wyszlo inaczej
u mojej bratanicy w klasie jest chłopczyk który ma na imię Emin i wszyscy się mylą i mówią Emil.
Nie sądziłam, że takie imię istnieje, może ma jedno z rodziców z zagranicy
ja bym wybrała zdecydowanie Liliana
Emin też nie słyszałam:) a imię po tacie czy po mamie to jedynie drugie bym dała. Dziwnie jak tak samo nazywa się mąż i syn.
Ps. Będzie Liliana:)
Patrycja i dobry wybór a na kiedy masz termin ?
Na 1 lipca wg usg i na 4 lipca wg OM:) Ale czuję ,że to jeszcze będzie czerwiec (już szyjka się skraca). Zobaczymy:)
Patrycja super wybór trzymam kciuki
MAM, dlatego nie po mamie, ze dla dzoewczynki nie brak mi pomyslow! Dla chlopca tez kiedys mialam cala liste, ale niestety sytuacja sie zmienila a lista zdezaktualizowala
Jeszcze raz Wam powiem ze mega milo sie czyta ze tak Wam sie podoba moje imie - jak bylam dzieckiem nie znalam zadnej innej Michaliny, i dosc czesto ludzie sie dziwili. Choc ja zawsze je lubilam. Moja siostra ma na imie Malwina
Patrycja dobry wybór Liliana pięknie brzmi
Michalina Twoja siostra tez ma piękne imię Malwina bardzo mi się podoba
Michalina masz super imię Powiem szczerze że jeśli trafi mi się kiedyś że będę miała córkę to to będzie jedno z imion które wezmę pod uwagę dla niej
Hehe. Ostatnio sporo Michalin, coraz wiecej Fajnie
A mnie Malwina tez sie bardzo podoba, jest takie… kwiatowe
Kojarzy mi sie z malwami
Dziewczyny a ja rak teoche wepcham sie ze swoim watkiem bo ja z kolei oczekuje syna i podobaja mi sie imiona: Adam, Staś i nie mam pojecia co wybrac. Ktores podoba wam sie bardziej?
Ja moge Ci tylko subiektywnie powiedziec, ze mnie sie oba bardzo podobaja, moze nawet Stas bardziej, ale Adam jest bardziej miedzynarodowy i w naszym przypadku pewnie wybralabym imie Adam
Hi hi ja mam Adama i jest słodki
Mi bardziej podoba się Staś