Kiermasz wielkanocny

do ciastek, babeczek też można

ja muszę o tym pamiętać jak moja corkeczka będzie coś na szybko potrzebowała na kiermasz :joy:

Świetny :hugs: masz talent. Zajmujesz się wyrobami z ceramiki?

1 polubienie

A jakby zrobić taką paczuszkę ozdób do ciasta ?

1 polubienie

Zajmuje to za duże słowo , coś tam siebie dłubie :wink:

2 polubienia

też fajne, bo często dostawa wychodzi niz te ozdoby do ciast

A czyli to takie hobby. Super ja lubię takie rzeczy hand made. Sama się przymierzam do jakiś robótek ręcznych typu świece sojowe ale to jak mi dzieci podrosną :grinning:

1 polubienie

O Jezu Wielkanoc to już szok !!

1 polubienie

No leci czas. Jeszcze pamiętam jakie dekoracje robiłyście na Boże Narodzenie a już za miesiąc Wielkanoc i wszędzie już ozdoby Wielkanocne

1 polubienie

Dokladnie w kazdym sklepie juz wielkanoc ale piekne sa te ozdoby, zajace , talerzyki :wink:

Byle tylko śniegu nie było na Wielkanoc , jak nieraz to bywało :laughing:

Weź tak wogole nie pisz :see_no_evil:

A pamiętacie jak kiedyś spadł śnieg na majówkę ? :joy:

1 polubienie

tak ja chodziłam do podstawówki/gimnazjum w szoku byliśmy :joy:, była ogólnie w tym roku porządną zima i mróz moze te ślimaki bez muszli zginęły i nie będzie w tym roku aż takiego wysypu
bo mi aż do pokoju wchodziły bo miałam otwarte okno takie od ziemi do sufitu jeszcze na niego stanęłam wstając z łóżka

2 polubienia

Ja chyba wtedy w liceum już byłam i pamiętam że przez ten śnieg była awaria prądu przez cały dzień :see_no_evil:

1 polubienie

w mnie była podstawką i gimnazjum połączone (po stronie gimnazjum nigdy grzejniki nie działały były tylko farelki do grzania (1 na 2 sale :joy:

A teraz szkoły od razu zamykają :smiley:

1 polubienie

Oby wyginęły bo są dla mnie obrzydliwe. Rok temu usiadłam na tarasie na takiego :rofl: były wszędzie …

1 polubienie

W zeszłym roku była plaga. Teściowa walczy z nimi w ogródku. Są paskudne

My nie mieliśmy plagi ślimaków tylko plagę żab :see_no_evil: wieczorem wychodziły nam na trawnik i pod dom. Wieczorami nie mogłam wypuszczać piesków na ogrodek bo bałam się że będą chciały zjeść/ polizać żabę

1 polubienie

Ooo jezu hahha