Super! ![]()
Na pewno będzie wykorzystany w Święta jak ktoś zaopatrzy się w taki na tym kiermaszu ![]()
Super pomysł , na pewno sprzeda się odrazu ![]()
Ja uzywam takiego talerzyka na kazde przyjecie. Serio
u mnie nie ma imienin bez faszerowantch jajek pasta jajeczna ![]()
Oo też miałam te kurczaczki ![]()
![]()
U nas zawsze był podział - dwie mamy przynoszą ciasta , dwie mamy przenoszą ozdoby. I były to stroiki , jakieś pisanki itp. Co kto potrafi ![]()
Dokładnie , te kurczaczki
chyba większość miała
my też ![]()
Aż chce się już święta, a to tak szybko zleci znowu
No święta już niebawem, za miesiąc
Teraz było mroźno i śnieg był długo i nie czuć tego jeszcze na dworze . Ale jest nadzieja ma być trochę cieplej już
To ciastka kruche ![]()
Tak patrzę co wrzuciłeś i to super pomysły, jakiś decoupage na jajkach, te dekoracyjne królikiz stroiki. Bardzo fajny pomysł z talerzem, sama kupiłam teraz w Pepco taki więc jak ktoś będzie szukał ceramicznego to na pewno będzie mieć wzięcie.
P.s. tak podglądam te twoje wpisy co to teraz w tych placówkach wymyślają i już się boje jak mała zacznie chodzić ![]()
![]()
Takie akcje sa dobrowolne, dla chetnych. Tak samo jak konkursy. Nie trzeba brac udzialu, jednak zazwyczaj dzieci chca cos przyniesc ![]()
Najgorzej jak dziecko się zgłosi że rodzic coś zrobi a później zapomni przekazać
koleżanka tak ostatnio miała z dzieckiem które chodzi do szkoły, powiedział jej wieczór przed jakąś wigilią klasową że zgłosił się że mama zrobi jakieś jedzenie, już nie pamiętam jakie
Ale to tylko wina nauczycieli. Nikt nie powinien zapisywac bo dziecko cos powiedzialo. Po to jest librus zeby dopytac. To rodzic decyduje czy da rade cos zrobic.
ten 2 stroik to mistrzostwo, przepiękny ![]()
![]()
moja klasa zawsze robiła dekoracje do kwiatów długi szaszłyk i na wierzchu (królik, jajko, kurczaczek, baranek)
W bożonarodzeniowym było napisane że KAŻDE dziecko musi coś przynieść
Najgorzej ![]()
No to to jest to o czym mowilam ![]()
I nie jest trudny w wykonaniu ![]()