Kiermasz wielkanocny

Super! :star_struck:
Na pewno będzie wykorzystany w Święta jak ktoś zaopatrzy się w taki na tym kiermaszu :star_struck:

Super pomysł , na pewno sprzeda się odrazu :heart_eyes:

Ja uzywam takiego talerzyka na kazde przyjecie. Serio :rofl: u mnie nie ma imienin bez faszerowantch jajek pasta jajeczna :rofl:

Oo też miałam te kurczaczki :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

U nas zawsze był podział - dwie mamy przynoszą ciasta , dwie mamy przenoszą ozdoby. I były to stroiki , jakieś pisanki itp. Co kto potrafi :wink:

Dokładnie , te kurczaczki :hatching_chick: chyba większość miała :face_holding_back_tears: my też :smiling_face_with_three_hearts:

Aż chce się już święta, a to tak szybko zleci znowu

No święta już niebawem, za miesiąc

Teraz było mroźno i śnieg był długo i nie czuć tego jeszcze na dworze . Ale jest nadzieja ma być trochę cieplej już

To ciastka kruche :wink:

Tak patrzę co wrzuciłeś i to super pomysły, jakiś decoupage na jajkach, te dekoracyjne królikiz stroiki. Bardzo fajny pomysł z talerzem, sama kupiłam teraz w Pepco taki więc jak ktoś będzie szukał ceramicznego to na pewno będzie mieć wzięcie.

P.s. tak podglądam te twoje wpisy co to teraz w tych placówkach wymyślają i już się boje jak mała zacznie chodzić :sweat_smile::laughing:

2 polubienia

Takie akcje sa dobrowolne, dla chetnych. Tak samo jak konkursy. Nie trzeba brac udzialu, jednak zazwyczaj dzieci chca cos przyniesc :heart:

Najgorzej jak dziecko się zgłosi że rodzic coś zrobi a później zapomni przekazać :see_no_evil: koleżanka tak ostatnio miała z dzieckiem które chodzi do szkoły, powiedział jej wieczór przed jakąś wigilią klasową że zgłosił się że mama zrobi jakieś jedzenie, już nie pamiętam jakie

3 polubienia

Ale to tylko wina nauczycieli. Nikt nie powinien zapisywac bo dziecko cos powiedzialo. Po to jest librus zeby dopytac. To rodzic decyduje czy da rade cos zrobic.

1 polubienie

W Pepco w tej nowej aplikacji jest takie jajko do malowania. Można użyć jako dekoracje do stroika

1 polubienie

ten 2 stroik to mistrzostwo, przepiękny :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

moja klasa zawsze robiła dekoracje do kwiatów długi szaszłyk i na wierzchu (królik, jajko, kurczaczek, baranek)

W bożonarodzeniowym było napisane że KAŻDE dziecko musi coś przynieść

1 polubienie

Najgorzej :rofl:

1 polubienie

No to to jest to o czym mowilam :slight_smile:

1 polubienie

I nie jest trudny w wykonaniu :slight_smile:

1 polubienie