Kiedy związek jest gotowy na dziecko?

Tak jest co wspominac :wink:
Zawsze jak sie spotykam z kolezankami to wspominamy co sie dzialo​:rofl::rofl:

Ojeju 4 godzinki snu :joy::face_with_peeking_eye: ja jak wracałam jako kierowca z imprezy o 1/2 i odsypiałam do 14 to i tak byłam tak nie wyspana nie wiem czym to idzie :joy:

No teraz nie chodzę na imprezy ani spotkania na dłużej niż do 22 bo jednak ten sen jest dla mnie ważny a nigdy nie wiem jaka będzie noc

I kiedyś to się miało jakoś więcej tej energii :grin::see_no_evil: ale jest co wspominać :smiley:

Tak to właśnie kiedyś było ale też to miło wspominam. I zawsze słyszałam od starszych koleżanek i rodziców :” zobaczysz im będziesz starsza tym będziesz się zastanawiać czy pić i mieć kaca” i taka prawda jest, a zawsze się śmiałam , że na pewno tak nie będzie .

To też tak jest że im człowiek starszy to gorzej przechodzi te zatrucia alkoholowe :see_no_evil:

A propo imprezy

Taka butla to super sprawa

A ja pierwszy raz mam problem ze zwrotem kasy z empiku…
Zamowilam sandalki. Okazaly sie za duze, wiec kliknelam o zwrot. Dostalam kod do paczkomatu.
Poszlam, wlozylam. Mam na aplikacji kiedy wlozylam a kiedy dotarla przesylka do sprzedawcy.
Niestety sprzedawca po miesiacu kliknal ze nie dostal przedmiotu i ZWROT JEST ANULOWANY.
Wiec nie mam ani piniedzy ani sandalkow. Odwoluje sie w obsludze klienta na Empik, wyslalam screeny i potwierdzenia z aplikacji inpost i czekam…

Ojejku , to strasznie nie przyjemna sytuacja , mam nadzieję że się pozytyw rozwiąże :frowning: daj znać co i jak

Ja na allegro tak miałam przed świętami że nadałam zwrot do paczkomatu i wisiało ze 3 tygodnie że w drodze. I też bujałam się z nimi bo gościu twierdził że nie ma przesyłki a ja ją nadałam. W końcu udało się to wyjaśnić. Okazało się że przesyłkę kurier zostawił u sąsiada a ten nie oddał :face_with_peeking_eye: w sensie zapomniał. No i udało się po miesiącu odzyskać kasę

To jakis niepowazny twn kurier tym bardziej ze powinno byc ze dostarczone…
U mnie jest ze zwrot dostarczony wiec w sumie nie wiem o co chodzi.
Paczkomaty maja kamery wiec ja napisalam do Empiku zeby wystosowali pismo do Inpostu o zapis z kamer z tego paczkomatu. Na sortowni sa tez paczki wazone wiec mozna stwierdzic ze sandalki w tej paczce naprawde byly.

Oooo w sumie dobry pomysł z tą kamerą …. Ale oczywiście to Ty będziesz musiała się tym zajmować i pisać właśnie pisma bo najbardziej to ty jesteś stratna. Ale swoją drogą to ciekawa sprawa. Są dwie opcje albo się zawieruszyła u kuriera a on odhaczył że dostarczona albo ten gościu co odebrał paczkę coś kambinuje. A to był jakiś pertner Empiku? Czy sam Empik tak namieszał?

Empik teraz jest na zasadzie allegro. Przedsiebiorcy wystawiaja swoje produkty na platformie.
Najgorsze ze ja nie mam jak skontaktowac sie z tym sprzedawca, nie ma takiej opcji… wszystko musze robic przez Empik

O kurczę to jeszcze gorzej bo to będzie wydłużało cały czas. Ciekawe co piszesz bo nie wiedziałam że to tak teraz wygląda. Znaczy sama czasem zamawiałam rzeczy u tak zwanych ich partnerów i szło nie z magazynu Empik ale kurczę nie sądziłam że to rozbudowują w tą stronę.

No dobra a co na to Empik jak się z nimi kontaktujesz?

1 polubienie

Narazie napisalam do Empiku.
Ale to samo napisalam ba maila tego sprzedawcy bo znalazlam go w necie. Bo co zabawne na stronie empiku on musi podac nazwe firmy nip oraz maila ale… maila podal zlego… nie ma takiego maila. Wiec musialam znalezc go w internecie.
Swieza sprawa wiec narazie czekam na odzew.

A te buty to jakieś mocno drogie były ?

Nie odpuscilabym nawet o 40zl. Ale to byly sandaly Fila

No jasne że tak. Tak tylko zapytałam jaka mniej więcej kwota bo jaka by to była strat w razie w.

Wlasnie dostalam maila od Empiku ze maja moje srodki i wyplaca mi :heart: coz, sprzedawca oszust ale empik szybko zareagowal :heart:

1 polubienie