Zosia, ale jaja! Scena jak z filmu! Szok Dużo tych wód chlusnęło? Nie mogę sobie nawet tego wyobrazić
Mi musieli przebijać pęcherz.
Ja jeszcze miałam taką sytuację: urodziłam 10 czerwca, a 7go zdawałam jeszcze egzamin w sesji. Bałam się żeby mi ze stresu wody nie odeszły i akcja porodowa się nie zaczęła. Było by o czym opowiadać.
Ja to samo Asiu,jak tylko widzę kobietę w ciąży czy z małym dzieckiem to zaraz przepuszczam w kolejkę bo wiem co to zobaczy i jak taka kobieta musi stać i czekać aż ktoś uprzejmy się domyśli i ja przepuści,a niektórzy wogóle się tym nie przejmują ale może jakby sami byli w ciąży to by się kiedyś przekonali jak to jest!Kilka razy zdarzyło mi się od musiałam stać normalnie w kolejce i nikt mnie nie puścił ale byli też tacy którzy mnie przepuszczali to wszystko zależy od ludzi.
Zosiu faktycznie nieprawdopodobna scena podobno bardzo rzadko zdarza sie takie nagle odejscie wod plodowych
Martyna to tak jak ja teraz mam 5 pomieszczen w domu do posprzatania i nie wiem za co mam sie wziasc, wszedzie pelno, pylu kurzu, ziemi i brudu, no i zastanawiam sie tez jak pozbyc sie tego zapachu remontu w domu, wiecoe jaki jest zapach w mieszkaniu ktore cale bylo malowane tynkowane gipsowane, kladziona glazura i terakota? No wszedzie smierdzi a na wietrzenie przed przeprowadzka za wczesnie.
Ja kobiety w ciazy tez zawsze przepuszczalam w kolejkach mimo ze nie znalam tego blogpslawionego stanu
hej, ja też puszczam i ciążówki i z małymi dzieciaczkami
Martyna no całkiem sporo tych wód, prawie wszystko, ja miałam nogawki i buty całe mokre scana filmowa, szkoda że nie uwieczniona.
Zofia-- Ty jesteś agentka Ja mam bardzo bujną wyobraźnie :D:D xDxD Kupiłas chociaż jakieś meble w tej Agacie potem jako wpomnienie? :))
Ja nie lubilam w ogole nie lubie jak mnie maz po brzuchu dotyka… nie wiem jakos mnie to drazni.
Mi na szczęście nie zdarzało się to dość często ,ale nie denerwowało mnie to
Asiu JJ miał 2 tyg i pojechaliśmy bo był ostatni dzień promocji na te raty 0%. Kupiliśmy wtedy parę rzeczy Tak więc zakupy zrealizowałam
W zasadzie to nigdy nie miałam takiego przypadku żeby jakąś obca osoba dotykała mój brzuch ale chyba by mi to nie przeszkadzało u mnie najczęściej jest to jakieś dziecko