Znalazłam w internecie bardzo fajna huśtawkę - leżaczek i kołyskę w jednym.
Nasza córka właśnie skończyła dwa miesiące i zastanawiam się nad jej kupnem. Wygląda bardzo obiecująco
Witaj na forum #teamLOVI!
Znalazłam w internecie bardzo fajna huśtawkę - leżaczek i kołyskę w jednym.
Nasza córka właśnie skończyła dwa miesiące i zastanawiam się nad jej kupnem. Wygląda bardzo obiecująco
Rewelacyjnie wygląda ☺ jaka cena ?
Bardzo ładnie się prezentuje. Ja miałam lezaczek z funkcją bujania ale córka nie Bardzo chciała w nim siedzieć 😆
Super to wyglada nigdy wczesniej nie widzilam mówiąc szczerze
Nati z tego co wiem ok 300 zł. Widziałam ją ale nie na żywo. My kupiliśmy tego typu ale zwykłą siedzącą i dopiero jak syn stabilnie siedział to się w niej huśtał. Za to służy nam do teraz i wynieśliśmy ją na zewnątrz na plac zabaw, to teraz synek nie chce się huśtać na takiej zwykłej co mi dziadek spawał jeszcze prawie 30 lat temu :D tylko wlasnie te materiałową chce.
A sprawdziłam, że nasza jest z tej samej firmy :)
Tak koło 300 na allegro. Nie jest najgorsza cena właśnie
Rzeczywiście bardzo fajne rozwiązanie, które posłuży na każdym etapie rozwoju dziecka w okresie niemowlęcym i późniejszym. Sama chętnie bym się w taka zaopatrzyła :-)
Oo też takiej nigdy nie widziałam ,ale czy takiemu maluchowi się spodoba. 300zl to jednak wydatek, a chyba z takich zabaw bardziej się dmciesza większe dzieci bo taki malec to tego nie rozumie
O to spory wydatek ciekawe jak by samemu zrobił pewnie ze 150 zł by wyszło
Ja bym się nie zdecydowała.na takie wydatek zwlasza że nie wiadomo czy dziecko będzie chciało w tym leżeć
Ja bym też dla takiego maluszka nie kupowała. Ale już przy takim ponad półrocznym ta zwykła nam się sprawdziła. Nie wiem ile kosztowała bo mąż kupował ale z tego co widzę na necie to już koło 130 można trafić.
Nati no w sumie tu jeszcze tylko kilka drążków, sznurki i materiał. Chyba z tym materiałem najgorzej bo by to trzeba było jakoś uszyć odpowiednio ale jak ktoś potrafi to da radę :)
Ewabrz bardzo fajna ta huśtawka ja raczej bym sama nie potrafila zrobic i bala bym sie ze cos zle zszyje dziecko mi wyleci to tez moze od firmy zalezy czasem przez pol moze byc różnica w cenie jak mniej znana firma warto poszperac w necie
Ewabrz jak ktoś ma maszynę lub kogoś kto szyję to nie powinno być problemu właśnie ☺
Nati nawet żebym miała.i maszynę to nie podjęłabym się tego
Aneczka czemu fajna sprawa ☺
Ja mam maszynę ale średnio mi na niej idzie. Wlasciwie to mama ma starego łucznika.
Może gdyby nie mój słomiany zapał i gdyby był wzór jak szyć to bym uszyła. Ale u mnie z chęciami różnie a zdolności brak :D
Nati bałabym się że za słabo zszyje a potem coś się stanie
Aneczka na maszynie to raczej nie zszyjesz słabo a możesz podwójnie dla pewności
Myśle ze maszyna dała by radę, tylko trzeba by mocny materiał i nici i kilka razy przeszyć albo na mocniejszym ściegu
No właśnie chyba że podwój e szycie dla pewności..
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.