Kawa i herbata w ciąży

Mój lekarz powiedział , ze moge normalnie kawę pic ;) ale przez pierwsze 4 msc nie mogłam na kawę patrzeć ;) teraz pije , ale rozpuszczalna z tym zabielaczeM w proszku inna mi przez gardło nie przejdzie ;) a zbożowa to uwielbiam nestle Caro ;)

Przez to ze rodzice maja mega fajny ekspres tylko taka mi kawa pasuje latte capuccino mix i fajnie ze można tez mrożona kawę zrobić wiec na lato idealnie ;D

Ja ostatnio piłam.latte i była bardzo dobra ;) 

lisza al eto na kapsułki czy zwykły?

mrożoną? kurde jaki macie expres;) musze zobaczyć czy u mnie sie da;)

Aniss zwykły maja na kapsułki mieli wcześniej to mi go oddali xd 

a teraz maja delonghi elekta explore bardzo fajny :)

Mając taki Express można uzależnić się od kawy ;)

Mi też lekarz mówił ,że mogę kawę w ciąży pić ;) Tylko żeby zjeść sobie potem kostkę gorzkiej czekolady ;) Bo wiadomo ,że wypłukuje się magnez ;) 

Ja uwielbiam kawy z ekspresu :) Innych praktycznie nie piję ;)

mi też kazał nawet pić 2 dziennie ale lekkie bo miałam niskie ciśnienie 

Justyna coś w tym jest zawsze jak jestem u rodziców od razu kawa jest robiona a czasem i dwie xd

ja mam philipsa;) ale wam powiem zę u mnei to kawa jedna zawsze na szybko a musze w sumie prześledzić co on tam wiecej moze robić;) hehe bo córce mleko czy kako z pianka maż ciemną kawe a tu kurcze moze coś wiecej można wyczrowac;) 

Ja teraz w pracy też się nauczyłam pić kawę z ekspresu ze spienionym mleczkiem;)

Ciekawe, bardzo dziękuję!

To ja w pracy nie mam takiego luksusu :D W domu owszem też nauczyłam się latte ze spienionym mleczkiem :) Taka moja ulubiona :)

Ja w pracy to najczęściej robilam sobie 3v1 xd

Ja w tej pracy tez nie mam  takiego luksusu , ale za to w domu maM ;)

Ja kiedyś też piłam 3 w 1 ale teraz jest dla mnie za Słodka 

Ja chociaż łyżeczkę cukru do kawy muszę dać ale herbatę wole zwykła nie słodzona 

To ja znowu nic nie słodzę.. 

Justys 3w1 dla mnie sam miód :)

U nas na szczęście jest na wyposażeniu socjalnego pokoju:) 

Ja wolę nie słodzić niż przesłodzić.