Pewnie też będziemy musieli pomyśleć nad zmianą w takim razie. Próbowałam się przekonać do wody przefiltrowanej z dzbanka, ale taka mi nie smakuje ![]()
Jejku Myślałam że tylko ja mam ten problem że nie lubię smaku przefiltrowanej wody bo często się spotykam z opiniami że przecież woda to woda, A ja czuję nawet różnicę między cisowianką niegazowaną a Żywiec Zdrój niegazowany. Niektóre po prostu zostawiają mi takie posmak
My zainwestowaliśmy w filtr, ale pod zaworem wody w kuchni i jest roznica miedzy taka przefiltrowana z dzbanka a ta przefiltrowana przez te 3filtry. Niemniej mleko w butelkach schodzi w ilosciach hurtowych ![]()
Pomimo ze mieszkamy w blizniaku, nie mam bladego pojecia gdzie trzymac “niezgniecione” butelki…
Cisowianke lata temu piłam teraz jej nie tknę chyba ze nie mam wyboru i musiałam pić bo taką mi narzeczony kupił do szpitala w dodatku lekko gazowaną, aktualnie saguaro z lidla niegazową piję
Też rozróżnie wodę
a już całkiem nie wypiję Muszynianki
Nie.
Chodziło mi bardziej o to że jak ktoś robił zakupy i kupował wszystko plus wodę do domu w takich małych sklepikach to jak teraz nie będą one miały automatów do oddawania to też klientowi się mniej będzie opłacało iść do nich i robić zakupy. Bo tak to pojedzie do większego i od razu załatwi wszystko
Tez tak mam, filtrowalismy ale ona nam nie smakowała. Też w sumie głównie gazowana pijemy i albo Żywiec albo rodowitą
Ah no tak, być może źle zrozumiałam poprzedni komentarz ![]()
Spoczko, niemniej jednak dla mnie te nauce są strasznie nieprzemyślane, właśnie w kontekście tego zgniatania butelek, tego że wszystko będzie okaucjowane. No średnie to ale będzie trzeba się przyzwyczaić
Fajnie że będzie coś takiego , ale boję się że sklepy nie będą się z tym wyrabiać i zrobi się mega śmietnik jak na Rumuni
A to też słyszałam że właśnie część sklepów chyba sieci Żabka się zastanawia nie tylko gdzie umieścić automat ale też gdzie składować butelki bo oni tak często nie odbierają
Żabka nie będzie miała w ogóle w obowiązku takiego automatu posiadać, bo nie ma powyżej 200m kwadratowych
Tak ale wypowiadali się że będą chcieli wprowadzić takie automaty
W sumie fajnie, bo Żabka jest na każdym rogu, to jak ktoś ma daleko większy sklep, to będzie mógł podrzucić tam ![]()
No dokładnie to by było spoko
Tylko pytanie czy oni mogą narzucić to odgórnie bo w sumie one działają na zasadzie franczyzy
Wydaje mi się, że tak. Podejmując franczyzę zgadzasz się na jakieś warunki
Z jednej strony bedzie to mega uciazliwe
Ja juz mam , i na pewno bede wolala sobie sama zrobic wode z gazem niz kupowac i butelki maja mi sie walac po domu
Wlasnie ciekawe kiedy w biedrone pojawia sie automaty mam tam najblizej jedynie tam bylo by mi w miare pod droga oddac te butle
Ja jeszcze nie mam i cały czas się nad tym zastanawiam