Szczerze mam nadzieje na jakis wolnostojacy i bede mogla wtedy nawet codziennie wymieniac idac na spacer.
Jest to też pewnie po części kwestia orzyzwyczajenia. Jak ktoś jeździ często na zakupy, to fajnie? Bo ma gdzie podrzucić, ale są ludzie, którzy jadą raz na 3/4 tygodnie na duuuze zakupy, a jakieś wędliny chleb itp dokupują w mięsnych itp… i no nie mają takiej możliwości żeby to wymieniać regularnie
Wow az musze zobaczyc czy u nas tak nie ma…chociaz lidla mam dalej niz biedronke i wkurza mnie to bo marzy mi sie blisko ![]()
Zgadzam sie… nie kazdy ma pod nosem sklep…
@Mamina może czas wpisać na listę celów prawa jazdy ?![]()
Dziewczyno wiesz jak to ułatwia życie ![]()
Mysle ze tak, ale pierwszy cel jest inny. To bedzie kolejny gdy bede miala za duzo hajsu ![]()
![]()
![]()
Napoje beda przez to droższe
W niemczech to hula od wielu lat , ale powolutku podążamy w tym temacie za nimi…
Czy ja wiem czy bede zbierala ? No moze tak.
A tu potrzeba dodatkowo miejsce w gazrazu czy pomieszczeniu gospodarczym wygospodarować na puste opakowania
Rossmann i niehigieniczne , a co maja powiedzieć apteki ? U nich też te butelkomaty maja byc, ale aptekarze maja pisac protesty.
Hahahha jestem genialna ! Juz od dawna prosze meza STOLARZA zeby zrobil zabudowanie smietnikow bo to tak brzydko wyglada.
Teraz mam pretekst kolejny ! Bedziemy zbierac butelki i wkladac je do takiej altanki smietnikowej ![]()
Zaznacze ze juz kilka lat temu moj maz zrobil Drewutnie i jest piekna a wtedy jeszcze nie byl stolarzem ![]()
O cos takiego mi chodzi
Estetycznie przynajmniej bedzie
u nas wolno stoją kosze na smieci , segregowalne to mamy stojak na 3 kolory worków i sa w pomieszczeniu gospodarczym , jak sie wypełnią to hop pod chmurkę kolo koszy na zmieszane i bio
Z reszta moj maz zrobil sam ( z synem) domek drewniany wiec co mu tam machnac taka smietnikowa altanke ![]()
a domek wyszedl super, to takie nasze spelnienie dzieciecych marzen ![]()
No to wygralaś z tym stolarzem mężem. Zazdro ![]()
Generalnie to bez wykształcenia, stolarzem jest dopiero od trzech lat ha ha ha
Ooo to jesteście do przodu, ja jeszcze nie widziałam nigdzie
Swoja droga ciekawe czy soki, oleje albo inne medykamenty apteczne w szklanych butelkach tez beda objete kaucja.
My mieszksmy w domu i najwiecej schodzi butelek na mleko
ale trzymanie, niezgniecionych butelek bedzie wyzwaniem, i mysle ze producenci beda chcieli wykorzystac okazje i podniesc cene produktow.
Na pewno trzeba bedzie pkacic. Zeby ta kaucja nieraz nie byla drozsza od produktu ![]()
Nie wyobrazam sobie trzymac tego, gdzie to trzymac na bierzaco oddawac ale to tez nie zawsze pasuje i nie zawsze bedzie wygodne
Ale to chyba nie w kazdym jeszcze lidlu? Bo ja nie slyszalam o tym
Ja mam w okolicy dwa i w obu jest ten automat i to naprawdę już dobrą chwilę tak stoi więc myślałam że w każdym jest
Kurde mam dosc daleko Lidla ( na piechote hahahah) a dzis zebranie w przedszkolu wiec na bank nie dotre i nie zobacze. Jednego lidla mam bardzi starego i malego wiec watpie. Ale czasem jezdzimy do takiego co powstal z 2 lata temu, jest duzy i przedtronny ale kurcze nie widzialam tam automatu, nest miejsce na wozki, bankomat, mini wozeczki Lidlusie i tyle