Karuzela do łóżeczka- do kiedy?

Syn miał 1,5 roku a córkę wgl nie interesuje, więc już nie używam.  Córka 5miesiecy ma :) 

Myśmy mieli z pluszakami i mała bardzo lubiła ją oglądać 

My mielismy oprocz karuzelki taka pozytywke z krótkim  sznurkiem jak sie go pociagnelo to grala a ze bylo to duze slonce to byla bardziej dekoracyjna, pamietam zdziwienie jak w nocy zaczela grać ;)

U nas dzwiek był jak się nakręcało i pluszaki się kręciły w koło 

U nas można było włączyć na 10 minut i chyba 20 . Jak się bateria kończyła to grała bez przerwy 😁

U nas nie było i też było ok

Ja teraz do drugiego mam bo się załapałam na testowanie maty i karuzeli z Tiny Love ale jeszcze jej nie sprawdzałam. Jedynie tak na szybko mi się rzuciło w oczy, że te zawieszki nie są poziomo tylko lekko pod kątem. Natomiast nie wiem jak gra, jak głośno itd, więc dopiero jak sprawdzę to se uznam czy zostawimy i spróbujemy dziecku włączyć czy damy innemu maluszkowi.

Ewcia ale z ciebie szcześciara;) ja dokupie do starej jakiś projektor jak już maluch będzie starszy córka miała takiego żółwika i swietnie się sprawdzał zwłaszcza jak sama zasypiała w pokoju był półmrok bardziej działał jako lampka a i gwiazdki na suficie zmieniały się wiec działało usypiająco;)

Anita myśmy mieli projektor na karuzeli,ale jakoś nieszczególnie jej się podobał

To my kupiliśmy osobno lampkę z takimi gwiazdkami właśnie. Można ustawić jeden kolor albo zmienne, może się kręcić albo stać w miejscu ale do spania syn tego nie chciał, raczej tylko wieczorami załączał żeby sobie popatrzeć na gwiazdki na suficie.

Ewabrz te maty i karuzele wyglądają rewelacyjnie pewnie będą służyć ☺

No mi się też podobał strasznie ten zestaw,ale no nie wzięłam udziału 😁

Moja projektor dostała osobno a nie w karulezi ale dopiero ok 2 roku ja zafascynował.

Ja wzięłam ale tak do tego podeszłam, że i tak się nie uda dostać a tu szok :D

Na pewno się przydają :)

Ja tez nie zobaczyłam juz po fakcie ze był konkurs ☺

my mamy taką ala lampkę projektor i melodyjki