U nas karuzela była ok do 4-5 mies, potem zaczął się przemieszczać i w łóżeczku już nie poleżal, tylko do spania go odkladalam
My nie mieliśmy, bo mała nie miała problemu ze spaniem
Beata ale karuzela nie jest tylko do usypiania. Jak dziecko się obudzi to ogląda zabawki z karuzeli czy światełka z projektora. A po jakimś czasie uczy się dotknąć czy chwycić zabawkę.
u nas karuzela do ok 7 msc pozniej przeszkadzala
Jakoś obyło się bez, mała w dzień leżała na macie i tam się bawiła
Córka rok i dwa miesiące. Karuzela to nasze wybawienie... Od początku jak tylko zaczynała się kręcić włączałam szumienie i się uspokajała. Póki to działa nie zdejmę jej za żadne skarby.
Beata nie twierdzę że da się i bez niej poradzić ;)
dlatego radzimy sobie bez niej :)
Ja już tyle się zamierzam a dalej nie kupiłam
Monia a masz jakąś upstrzona wiesz jaka chcesz?
Monia92. Ja z całego serca polecam firher prise z projektorem. Nie zamienilabym na żaden inny. Do niego masz pilot włączający, więc jak dzidzia się w nocy budzi włączasz i się uspokaja, i mama bardziej wypoczęta wstaje :))
a jakie ceny są takich karuzel teraz ?
My mielismy projektor osobno taki żółw tez sie sprawdzal ale corka miala cos okolo roku ;)wczesniej tylko karuzela ceny sa rozne w zaleznosci od firmy i wykonania.
Beata juz od 40 50 zł możesz kupić ceny różne nawet do ponad 300 zł
popatrzcie na vinted i olx można dużo taniej znaleźć ;)
osobiście mam pamiąatkową po córce starą plastikową ale pewnie przerobimy podoczepiamy jakieś pluszaczki
Ja ją kupiłam za 170zl nowa ale warto kupić używaną z paragonem. Gwarancja ma 2 lata więc jeżeli coś się stanie możesz wymienić na nowy sprzęt lub naprawia. Można też zrobić tak : powiedzieć że dzieje się z nią coś nie tak i oddać do sklepu sprawdza i jak będą wadliwe rzeczy to wymienia i będziesz miała pewność że jest ok.
Ja popatrzę za nowa widziałam, że fajne są tiny love i bardzo ładne
Beata zależy jaką karuzele chcesz. Zwykła nakręcana czy elektryczna..tylko melodia czy też projektor itp. wtedy ceny się różnią
Ja nie kupuje ale jak już bym miała wybierac to taka z pluszakami ☺
Nati to ja kupiłam.na początek karuzele nakręcana z pluszakami żeby przekonać się czy się sprawdzi czy będzie zainteresowanie