Taka prawda ;)
Pozytywne nastawienie dużo daje, ale warto też postawić na zdrowy rozsądek i słuchać czasem swojej własnej intuicji, bo często ona podpowiada najlepsze rozwiązania. Nic na siłę. Ważne, żeby zachować we wszystkim równowagę.
Doris dokładnie tak jak mówisz intuicji trzeba słuchać . Mnie niegdy nie zawodzi ;)
ta nasza intuicja jest nie zawodna, trzeba przyznac ze sprawdza sie najlepiej;)
Mnie czasami zawodzi i podejmuję błędne decyzje i później tęgi żałuję
Moja jest strasznie zawodna …
Może się zdazyc rąk, że będziesz długo karmić przez nakładki.A co mleka ja miałam od porodu zastój i tego mleka nie było prawie wcale pilam herbatki z laktacje też spróbuj kosztują niektóre około 10 zł w aptece , zaszkodzić nie zaszkodzą, a może pomogą:)
Najgorzej jest podejmować decyzje spontanicznie..
Justys a ja znowu często podejmując decyzje spontanicznie dobrze robię , a jak nie podejmę danej decyzji , to później żałuje ;) także widać, ze i z intuicja i spontanicznością różnie bywa :)
Ja większość decyzji nigdy nie podejmuję pochopnie ;) Lubię przemyślane decyzje. Chociaż i te dokładnie przeanalizowane nie zawsze są słuszne :)
to zalezy też pewnie od sytuacji;) bo czasami takie zbyt długie myslenie i przemyslanie też nie działa dobrze;)
a ja często przemyślam coś bardzo długo zanim podejmę decyzję