Karmienie przez kapturki

Super czyli wszystko jest w porządku,  powodzenia i trzymam kciuki:)

Jeśli jesteś nastawiona na kp to walcz i się nie poddawać a na pewno uda Ci się karmić długo i tego Ci właśnie życzę 

Wszystkie chyba dziewczyny tego życzą bo każda tutaj życzy drugiej jak najlepiej 

właśnie fajne jest na tym forum, że można się zapytać i uzyskasz rady jakieś a dodatkowo wsparcie :)

Każda ma tu podobne problemy, więc każda tu się wzajemnie rozumie i wspiera :* 

Dokładnie ;) 

ja dzięki temu ze tu z wami jestem udało mi się kp , większe jest tu duzo wsparcie niż od rodziny ;*

Zgadzam się;) Ja dzięki formu i wsparciu dalej karmie piersią;) 

ja już 10 miesiąc karmię, dzięki forum i laktatorowi który mi pomagał w kryzysach 

tak laktator to zbawienie jest ja też uwielbiałam 

Dokładnie , laktator jest mega ;) 

Laktator bardzo jest pomocny ;) 

Prawda jest taka ze nie raz w kryzysowych sytuacjach mamy sie wspieraja wzajemnie podaja swoje rady ktore sie sprawdzily podczas swoich ciezkich chwil dzieki czemu nie jednej z mlodych mam udalo sie chociazby wlasnie dluzej karmic piersia 

Ja akurat wolę rady mam niż młodego lekarza , który wie wszystko z teorii i nie ma.dzieci.. uwaza , że więcej wie o dzieciach od rodzicow. Mam taką pediatrę u siebie i nikt z rodziców nie chce do niej chodzić. 

ja uwazam ze nalezy znalezc zloty srodek i sluchac po trochu kazdego ale przy tym miec swoj rozum :)

Najlepiej rodzice znają swoje dzieci i oni decydują ostatecznie co dzieciom jest najlepsze.

Warto wybrać się do doradcy laktacyjnego Nie bój się :) dodatkowo pij femaltiker. No i nie nastawiaJ się negatywnie. Pobudzaj Piersi laktatorem, będzie dobrze 

Ważne jest pozytywne myślenie i dbanie o siebie ;)

dokładnie najlepiej mieć pozytywne nastawienia i będzie dobrze :)

oo tak pozytywne nastawienie bardzo dużo daje ;)

Pozytywne nastawienie to połowa sukcesu