Ja miałam kupione z Lovi, jakoś najbardziej mnie przekonywały spośród wszystkich. Ale nie używałam no nie było potrzeby, więc mogę tylko polecić na podstawie tego co ja wyczytałam :)
Czyli Canpol 1 i Lovi 1 raczej nie chciałabym właśnie z innej firmy myślę że te są najlepsze
No u mnie się nie sprawdził ani canpol ani lovi że względu na wielkość bo mimo największego rozmiaru kupionego to nie pasował na mnie
Szkoda że nie ma takich uniwersalnych np co można dopasować i docinać taki byłby chyba najlepszym rozwiązaniem dla każdego żeby dopasował pod siebie :)
Uniwersalne lub więcej rozmiarów
Ja z kolei miałam rozmiar s/m z Lovi a i tak się troszkę duże wydawały :D
no lepiej dobrze sobie rozmiar dobrac zeby potem nie było problemów własnie
Ja też s/m i raczej adekwatne
Ja wzięłam wczoraj chyba M ale takie mi poleciły Panie ze sklepu no ciekawa jestem czy będą dobre czy będę musiała kupić je sam inne :)
Ja tez miałam s/m byly w porządku u mnie
Pewnie będą dobre :)
powinny być uniwersalne
nie lubie jak coś jest unwersale. każdy ma przeciez inny rozmiar a to "uniwersalne" mnie tylko denerwuje bo jak porównać kogoś z S do L - ma sie to nijak.
Ja lubię rzeczy uniwersalne, bo zazwyczaj na mnie są to rzeczy luźne. Ale faktycznie raz założyłam taka sukienkę dresowa do.lracy, Ja z rozmiarem s, a taka sama założyła koleżanka z pracy (przy okazji mama mojego kolegi) w rozmiarze 48/50, możecie sobie tylko wyobrazić ta różnice między nami jak stanęłyśmy obok siebie. To był naprawdę rozmiar uniwersalny hehe.
Jeśli chodzi o ubrania to wiadomo że rozmiar uniwersalny dla rozmiaru s/m będzie większy, ja czasmi lubię takie rzeczy ale to jest rzadkość jak je kupuję
Przy osłonkach na sutki mógłby być rozmiar uniwersalny który poczatkowo miałby rozmiar S, ale mógłby się rozciągać do większych rozmiarów :D
Moim zdanie rozmiar uniwersalny to taki typowy M lub 38 :) dla osób noszące S są luźne, natomiast noszącym L są obcisłe lub przymałe;)
Hehe... wtedy firmy by nie zarabiały tyle jak wprowadziłyby tylko jeden rozmiar uniwersalny na osłonki