Witam moja corka za 2 tygodnie konczy 5 moesiecy a dalej pije ze smoczka 0+ probowalam dac jej z 3+ lecz sie ksztusi czy dalej mam podawac mleko w 0+.
Witam . Dla nas butelki tylko i wyłącznie Avent oraz Lovi .
Smoczek również z lovi moja córka nie zaakceptowała innych .
Z lovi smoczki są bardzo fajnie wyprofilowane pod kształt brodawki przez co dziecko uwielbia je ssać .
My polecamy butelkę ze smoczkiem Lovi Medical nie zaburza odruchu ssania,dziecku łatwiej jest zaakceptować smoczek i butelkę.Są też butelki przypominając pierś kobiety np.Miimijumi,Nanobebe ale osobiście ich nie używaliśmy.
My też używamy Lovi ale słyszałam że butelka medela calma jest dobra ze względu na to że wolniej z niej wypływa mleczko (dziecko się musi trochę natrudzić). Niestety u mnie w momencie kiedy Olek pił już jakiś czas z butelki Lovi nie chciał się przestawić na Calme. Smoczek Lovi ale jakbym miała ponownie wybierać dałabym mu smoczek Bibs, ma bardzo dobre opinie ale tutaj ta sama sytuacja - już po zaakceptowaniu Lovi, smoczek Bibs nie został przyjęty. Obydwa produkty u mnie stoją w ogóle nie używane
Mój syn urodził się wcześniakiem i miałam butelkę w szpitalu z aventa ale smoczek był tak twardy dla niego że nie potrafi z niej jesc . Teraz jesteśmy cały czas na lovi medical , a teraz również super nowości trend botanic buteleczki z pięknym wzorkiem . Synek nie miał ani razu kolek
My używamy lovi
Ja używałam butelek tylko w razie konieczności jak np gdzieś musiałam wyjść ale polecam Lovi Medical + nie zaburzającą odruchu ssania.
Ale tutaj niestety musisz tak na prawdę spróbować, bo ostatecznie o tym jakiej butelki będziesz używała zadecyduje Twój maluszek. To dziecko będzie decydować czy odpowiada mu ta czy inna butelka.
U nas również jak u poprzedniczek butelki LOVI zdają egzamin idealnie! Moja siostra ma dodatkowo butelkę Haberman firmy Canpol i jest też bardzo zadowolona.
U nas tylko canpol a przetestowalam bardzo duzo
Mamy z lovi i smoczek i butelkę. Smoczek mała dostała już w szpitalu i bardzo ładnie utrzymuje się w buzi nie wypada nie potrzeba pieliluszki do podtrzymania a buteleczka mała je i nie zasysa się nie trzeba wyjmowac z buzi
Piasecka też mamy ta buteleczkę haberman z Canpola ale jeszcze nie używaliśmy. Zostawię sobie chyba na czas kiedy maly więcej będzie jadł mleka . Aczkolwiek nie wiem czy ku przypasuje skoro tylko LOVI czapy czas używamy
Przy córeczce używałam butelek “Lovi” Lovi, Medical+, butelka, 0m+, 150 ml a także butelek Avent i smoczków do karmienia Philips Avent Smoczek Do Butelek Natural Mini First Flow 0M+.
Witam. Ja używam butelki Canpol Babies haberman butelka anty kolkowa jestem z niej zadowolona mała nie ma kolki mleko leci tylko jak będzie ciągła polecam bardzo.
Moja zakręcona butelkę z logo jak i smoczek uspokajający polubiła i innej firmy nie chce
Miało być że zarówno butelkę z lovi jak i smoczek
Aneczka mój synek tak samo używamy tylko Lovi i jestem bardzo zadowolona butelki mimo mycia nie schodzi grafika , nie robią się takie brudne od mleka . Smoczki maja przepiękne wzory. Na początku w szpitalu próbowaliśmy butelki z firmy avent ale syn nie mógł sobie poradzić i w domu zmieniliśmy na lovi i od tamtej pory zmieniamy tylko jak nam się zużyje
Dla mnie najbardziej przypasowała butelka Lovi z dynamicznym smoczkiem
U nas też od początku używamy tylko smoczków i butelek Lovi i jesteśmy bardzo zadowoleni, nie mamy porównania z innymi.
Karmię piersią i co jakiś czas podaję dziecku mleko w butelce. Smoczki jak i butelkę mamy od LOVI. Ja jestem bardzo zadowolona. Szczególnie, że smoczek Lovi poleciła mi położna laktacyjna.
My używamy butelkę z Lovi.mala ładnie z jej pije.
A smoczki z NUKa z tego względu że w szpitalu pierwszy smoczek dostała z NUKa i żadnych innych nie chce i wypluwa bo mają inne kształty.