Karmienie butelką - schemat podawania mleka

W pierwszych dniach życia synka położna kazała mi zrobić harmonogram z karmienia i załatwiania się. Godzina i z której piersi pił. Tak samo przy przewijaniu zapisywałam godz i co zrobił. 

Po przeanalizowaniu powiedziała, że wszystko w porządku i nie trzeba nic zmieniać. 

Tylko , że syn jadła co 3h regularnie w dzień i w nocy ;)

Ja do pepco nie byłam przekonana, ale teraz widzę dużo fajnych z wyglądu i gatunkowo rzeczy, więc pepco się zmienia. 

Zależy co się szuka są rzeczy lepsze i gorsze jakościowo jak i w innych sklepach warto więc od czasu do czasu śledzić gazetkę i sprawdzać co się pojawia :) ja sobie nie wyobrażam robić zakupów w sklepach typu homla np bo ceny są z kosmosu 

Też robiłam takie harmonogramy żeby wiedzieć ile synek dziennie wypija mleka i co ile. Ja na okrągło śledzę jakieś promocje 😀 

Mi sie wydaje ze właśnie pepco to z takich gadżetów słynie, z takich drobiazgów czy akcesorii właśnie i to jest w dobrych cenach.  tez mi się często tam zdarza fajnego kupić do kuchni czy łazienki właśnie :)

Tak Pepco albo tedi ma dużo fajnych gadżetów lubię tam kupować . No i teraz Sinsay wprowadził kategorie home akcesoria do kuchni sypialni i domu . Rzeczy są też naprawdę śliczne warto zajrzeć na stronę

O tak te rzeczy z Sinsay są super czy pościele czy sztućce czy też kubki :) jest wiele rzeczy na różne okazje , wedle pory roku :) teraz są fajne jesienne koce z frędzlami czy poduszki w stylu Boho 

Tak ale przyznam szczerze że ceny w Sinsay też znacznie poszły do góry kiedyś było taniej

Właśnie zauważyłam ze cenny w sinsay urosły i to znacznie skarpetki kupowałam po 4 zł teraz 10 zł kosztują 

Nie ma się co dziwic, inflacja szaleje. W sinsayu spoko są pościele, mi się udało kupić piękna 200x220 za 49.90 i jakoś też w porządku :) a poza tym to wszelkiej maści przydasie do domu kupuje w Action

Tak pościele są przepiękne ☺️ poluje na nie właśnie . Fajnie że wprowadzili kategorie dom 

A ta pościel to jest z bawełny czy z czego? 

Actiona tylko na sklepy stacjonarne czy internetowe też?

Pościel bawełniana :) 

Action ma sklepy chyba tylko stacjonarne 

https://www.action.com/pl-pl/p/pudeko-na-prezent-z-pozytywk/ tylko stacjonarnie az weszłam na strone aby sprawdzic;) i patrzcie jakie cudo znalazłam;D

Na święta tam jest masa ślicznych dekoracji :) mi się podobają takie wioski świąteczne które wciaska się przycisk i gra jakąś kolęda, ludziki się ruszają :) nie widziałam tego na stronie, ale w każdym actionie powinno być :) 

W action są świetne rzeczy i bardzo tanie 

ja niestety przepadam w dekoracjach ;)

nawet nie wiedziałam że az takie poruszenie robie na sklepie jak coś mi sie spodoba;) o czym uświadomiła mnie koleżanka;D

Ja mam do action kawałek ale jak mam tylko możliwość to jadę uwielbiam ten sklep jest tam tyle rewelacyjnych produktów i to w naprawdę świetnych cenach 

u mnie niestety najbliszy action kawał drogi wiec nigdy nie byłam a teraz jak swieta sprawdziłoby się jak znalazł

fakt fajne mają rzeczy i az dziwe ze w takich cenach ze im sie to opłaca;) 

jakis czas temu byłam i nie mogłam sie nadziwić bombkami bo były plastikowe sprzedawane na sztuki a wygladały jak szklane dopracowane z każdym szczegółem a koszt w granicach 5zł, ale oczywisccie nie kupiłam;(